Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 4:3 aránnyal csukna ajtót a Honor az Apple Foldra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 11 - népalma
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-el
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Statikus
üzenetére
Maga a vizsga teljesen 'hülyebiztos. Zéró előzetes ismeretekkel is sima liba abszolválni. Ráadásul végtelen számú retorziómentes próbálkozásokat biztosit. Ha a biztonságos drónozás közérdek, akkor a regulákat előiró állam is nyúljon a zsebébe leglább ingyenes online tanfolyam, vizsga formájában. Igy is adó és közteher hegyeket fizet a lakosság minden szarra. Tessék valamit visszacsorgatni belőle a társadalomnak. Értem én, hogy a gerilla , neoliberalista kapitalizmusba szerelmesek sokan, de én spec tényleg hányok tőle. A légtér használathoz: Ausztriában az ÖAMTC ingyen tolt a felhasználók alá alkalmazást, csak beirja az user a helyszint vagy rábök a térképre hol szeretne repülni és máris tolja a program a helyszinspecifikus szabályozást. [link] Chrome forditója pedig már van olyan szinten, hogy nem kell nyelvtudás a vizsgához.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-55! I5 10300H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs