- T-Mobile G1 - gyönyörű Android
- Yettel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
..Amúgy érdekes, hogy az baj, hogy van Mini 2, de az már nem baj (részedről) hogy a Skydio(1-2)-t a cúnya bácik nem is forgalmazzák Kanadán és az USA-n kívül. Az teljesen rendben van. (?).
. Mindenki örülne egy tisztességes piaci versenynek, de ha valami nem kapható - nincs a piacon - akkor az nem verseny. Nekem a Skydio követési rendszere egyszerűen nem kell. Van, akinek igen. Ezek igények, amik egyéniek. És ha az én személyes igényeimet nézem, akkor ha ezt a tulajdonságát - ami engem egyáltalán nem is érdekel - leszámítom, a Skydio az, ami ennyiért rohadtul nem éri meg. A Starter KIT 1000 dodo lenne, ami megnyugodhatsz, itt nálunk 420k lenne forintban, és ez csak a starter KIT. Ehhez az árhoz annak a gépnek a tudása nulla. (Mondom, a követési módot, mint érdektelen tényezőt leszámítva).
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Mindenki örülne egy tisztességes piaci versenynek, de ha valami nem kapható - nincs a piacon - akkor az nem verseny. Nekem a Skydio követési rendszere egyszerűen nem kell. Van, akinek igen. Ezek igények, amik egyéniek. És ha az én személyes igényeimet nézem, akkor ha ezt a tulajdonságát - ami engem egyáltalán nem is érdekel - leszámítom, a Skydio az, ami ennyiért rohadtul nem éri meg. A Starter KIT 1000 dodo lenne, ami megnyugodhatsz, itt nálunk 420k lenne forintban, és ez csak a starter KIT. Ehhez az árhoz annak a gépnek a tudása nulla. (Mondom, a követési módot, mint érdektelen tényezőt leszámítva).