- Milyen okostelefont vegyek?
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Honor Magic V2 - origami
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Új hozzászólás Aktív témák
-
pall.gergo
tag
Üdv. Érdeklődnék a Care ről.
-Belekerestem a care szóra, de eléggé vegyesek voltak a vélemenyek.-Van némi drónos multam, volt tizen párezer forintos, meg még régebben még kisebb. Na azokkal igazi művészet volt repülni
Videók alapján ezzel gyerek játék, azokat egy masodpercre sem lehetett elengedni, pislogás is veszelyes volt, pl szobában. Se GPS se Gyro, semmi okosság nem volt rajtuk.Megrendeltem a mini-t, baratom mondta a caret, hogy 48 óran belül kössem meg, egyfajta biztosítás.
Írták fetebb, hogy felakadt a fán és care-be bevitte. Más azt irta, hogy simán haza zavarhatnak hogy nem rendeltetés szerűen használtad, ez vonatkozik az úsztasra is.
Szóval mi az igazság? Ha a gép hibája magatól leesik, aku behal 100m stb. Ez nyilván gari. - Log, maga a felvetel, feszültseg hirtelen esése megjegyzi így bizonyothato- (ugysejtem)
Mennyire valós a Care használhatosága önhibából? Beesek a vízbe, lenyírok egy fát és leesik 14+14 ért kapok másikat ? Ez elég mesésen hangzik, hogy eri meg a gyartónak
Vannak ketsegeim.Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OTP Bank topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Formula-1
- Minden, ami hőszivattyú
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Bontatlan HP és Lenovo Toll 2.0
- Bontott 0perces MIDNIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 1 év APPLE gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Videók alapján ezzel gyerek játék, azokat egy masodpercre sem lehetett elengedni, pislogás is veszelyes volt, pl szobában. Se GPS se Gyro, semmi okosság nem volt rajtuk.
Vannak ketsegeim.