- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BEndre34
tag
válasz
pall.gergo #7168 üzenetére
A kérdés jogos és (habár nekem nincs a gépemhez care) kicsit rossz szájízem lett attól, hogy a DJI hivatalos hazai oldalán mindössze egy semmitmondó GYIK van róla (ami nem sokat ér). Teljesen mindegy, milyen (drón, lakás, autó) biztosításról van szó, azért ennyi tájékoztatás édeskevés.
(ha ott van, csak én vagyok béna, akkor kövezzetek meg nyugodtan)
Egyedül a DJI nemzetközi oldalán van szó erről részletesen és lehet reménykedni, hogy az ott lévő információk alapján történik minden itthon is (függetlenül attól, hol, milyen weblapon kell bejelenteni). Ott a(z) user error is fel van tüntetve a biztosított esetek kapcsán.
Mondjuk egy új gép esetében a gép értékének alig 10% a care, ami szerintem mindenképpen megéri már csak a garancia miatt is. Hiába tudod olcsón javítani, ugrott a gyári 2 év garancia, a szervízdíj pedig még 1 db motorcsere esetén is több lesz, mint amibe a care került.
Tudom, ettől nem lettél jobban informált, de úgy látom, az csak a global oldalról származó információk alapján tudsz majd dönteni. :/
-
DIEGO15
őstag
válasz
pall.gergo #7168 üzenetére
Szia. Tudom ez nem segítség, de én kötöttem care-t és a care +-t is megkötöm majd. Sok embernek cserélték a gépet már, szóval biztosan szigorúan veszik a szabályokat, de azért nem egy lottó.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Használt profi biztonsági IP kamera 4MP - optika 2.8 - valós WDR - POE - ONVIF - szolid áron
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Magyarországon jártam - saját kép - 40x60 - fém kerettel, prémium poszter fényes fotópapír
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Segway Ninebot F40i - elektromos roller
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest