- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Magisk
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
P3Dr0
senior tag
válasz
KillHates
üzenetére
Nekem akkor akadt fenn a szemem mikor az AIR2-m nél megjelentek a stressz repedések és a DJI al felvettem a kapcsolatot. A technikus azt mondta,hogy a drónt kössem kábellel egy pc re majd az assistant progival szedjem le a drónról a logokat majd tegyem a DJI számára elérhetővé. pl. google drive. Mondtam magamban persze, mingyárt meglesz. Erre leszedett a drónról pár GB adatot 🤣🤣🤣
Máig nem tudom mit tárol a drón mert ez az adat ahogy látom encrypted (kódolt). De én úgy vagyok vele ha kell az összes eddigi videót, fotót is oda adhatom a DJI nak az se érdekel. Mindenesetre ez a pár GB (tömörített (és) (vagy) kódolt...) "log" fura.....
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest