Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colo313
csendes tag
válasz
VANESSZA1
üzenetére
Jogos!

Visszatettem, gyorsan kipróbáltam egy akksival még sötétedés előtt. Igazából az akksi 50%-áig egyetlen egyszer írta ki ugyan ezt a hibakódot egy pillanatig, ez nem lenne baj szerintem. Végülis negyed óráig max sebességgel köröztem, érthető ha ilyesmit írogat...
Viszont 45%-nál, mikor megálltam vele 10m magasságban megint kiírta. Fura, hogy főleg akkor írja, mikor megállok vele és csak egy helyben áll, nem mikor maxon körözget. Elkezdtem vele süllyedni, hogy nehogy baj legyen, viszont nem állt meg másfél méterrel a föld felett és vissza emelni se tudtam, gyakorlatilag nem reagált semmire.
Úgyhogy nem nevezném zuhanásnak, de lassan csak "földhöz vágta magát". Semmi baja nem lett, direkt nagyobb fű felett voltam, készültem erre a lehetőségre is, de kifejezetten kellemetlen lenne, ha ezt 50m magasan, fák/bármi felett találja ki...
Lehet rákérdezek DJIéknál is, hogy akkor most ne használjam sport módban ennyit, mert teljesen normális lehet utána a zuhanás, vagy mi van?
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Elektronikus tárolómérleg 40 kg-ig, LCD alig használt
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Eladó Spirit Of Gamer Headquarter 300 gamer asztal
- PHILIPS FC9333/09 PowerPro Compact porzsák nélküli porszívó
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 1000GB 1 év garancia
- AKCIÓ! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Apple iPhone 12 Pro Max Graphite 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest