Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Olyan menő, hogy Google nélkül is elfogadnád
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- Android szakmai topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Uh. éreztem, hogy félre érthető lesz az írásom...
Azért is próbáltam írni , hogy ezek nem kimondottan hibák.... inkább egyéni preferenciák, és összehasonlításbol adódó különbségek...
Úgy van ahogy mondod... Nagy előrelépés a V2, tényleg jó kis gép...
Csak hát az egyéni preferenciák...
Mint pld a körberakott érzékelőkkel en pld pont kitörölhetem, mert a hátsó érzékelők baromi jól jönnének, mivel sport módban belelognak a propok előre menetben a képbe... Ezért hátrafelé szoktam huzni .
mikor viszont hátrafelé húzom a gépet "izomból", és a kamera képét nézem erősen.... Akkor jó volna ha valami vigyázna rám, de sport módban ezek ugye kikapcsolnak...
Ezért aztán volt már hogy berepultem nyélgázon az akácerdőbe a tisztás végén (nagy élmény volt, mert közvetlen mellette voltak méhészet dobozai ,ezernyi méhel...azt a méhfelhőt ami akkor menekülés közben körbe vett, a mai napig nem tudom hogy úsztam meg egy fél csipessel a nyakamon.)
Az oldalsó infra érzékelők megint csak tripod módban működnek,, ahhoz meg aztán már tényleg tudomány kell hogy abban a módban bárminek neki vezesd....Ugyanakkor nem szabad elvitatni a tudását, mert ha csak egyszer szükséges lesz élesben az autonom repülés, biztos hálás leszek érte, ha közben ki tudja kerülni a tereptargyakat

Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- Sapphire Pulse RX 9070XT új, felbontott // Számla // Garabcia //
- darkFlash ZR12 Darkstorm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest