Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Uh. éreztem, hogy félre érthető lesz az írásom...
Azért is próbáltam írni , hogy ezek nem kimondottan hibák.... inkább egyéni preferenciák, és összehasonlításbol adódó különbségek...
Úgy van ahogy mondod... Nagy előrelépés a V2, tényleg jó kis gép...
Csak hát az egyéni preferenciák...
Mint pld a körberakott érzékelőkkel en pld pont kitörölhetem, mert a hátsó érzékelők baromi jól jönnének, mivel sport módban belelognak a propok előre menetben a képbe... Ezért hátrafelé szoktam huzni .
mikor viszont hátrafelé húzom a gépet "izomból", és a kamera képét nézem erősen.... Akkor jó volna ha valami vigyázna rám, de sport módban ezek ugye kikapcsolnak...
Ezért aztán volt már hogy berepultem nyélgázon az akácerdőbe a tisztás végén (nagy élmény volt, mert közvetlen mellette voltak méhészet dobozai ,ezernyi méhel...azt a méhfelhőt ami akkor menekülés közben körbe vett, a mai napig nem tudom hogy úsztam meg egy fél csipessel a nyakamon.)
Az oldalsó infra érzékelők megint csak tripod módban működnek,, ahhoz meg aztán már tényleg tudomány kell hogy abban a módban bárminek neki vezesd....Ugyanakkor nem szabad elvitatni a tudását, mert ha csak egyszer szükséges lesz élesben az autonom repülés, biztos hálás leszek érte, ha közben ki tudja kerülni a tereptargyakat

Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- Oppo Reno A17 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest