- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Magisk
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomasvold
őstag
válasz
VANESSZA1
üzenetére
Egyelőre csak szobában próbálgatom, mármint élőképig és annyit tettem, hogy beindítottam a motorokat proppal, hogy halljam milyen hangja van, de egyértelmű, hogy szobában nem szállok fel vele.
Időközben rájöttem, hogy kalibráció hiánya volt, csak nem tudtam még élőképig eljutni és emiatt nem tudtam kalibrálni. A kamerán egyáltalán nem volt kamera sapka, nem amiatt nem volt élőkép. Hanem valami miatt nem csatlakozott, de újraindítás után már jó volt.
Igen,igen, tudom, hogy a gép tengelye körül kell a kalibrációt elvégezni és nem a saját tengelyem körül, szoktam néha én is az ilyen videókon mosolyogni
De a halálom ez a távba telefon beillesztés. Pedig a telefonom pengevékony, mégis felgyűrte rajta a fóliát és alig lehet beilleszteni a type-c csatlakozót. Úgyhogy első körben egy phone holder-t rendelek, később meg majd veszek hozzá egy olcsóbb tabletet tartóval.
Firmware-ek: Nekem az első képen a legutolsót azt az 510-es végűt emlegeti.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Gyúrósok ide!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Spórolós topik
- Kuponkunyeráló
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Dobozos új MSI Katana 17 B13VFK-269 i7-13620H, RTX 4060, 1TB SSD, FHD 144Hz
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 64GB G.Skill Trident Z Neo 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest