Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: Nyomás utána! Konkurenciát kapott a Watch D2
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomasvold
őstag
válasz
VANESSZA1
üzenetére
Egyelőre csak szobában próbálgatom, mármint élőképig és annyit tettem, hogy beindítottam a motorokat proppal, hogy halljam milyen hangja van, de egyértelmű, hogy szobában nem szállok fel vele.
Időközben rájöttem, hogy kalibráció hiánya volt, csak nem tudtam még élőképig eljutni és emiatt nem tudtam kalibrálni. A kamerán egyáltalán nem volt kamera sapka, nem amiatt nem volt élőkép. Hanem valami miatt nem csatlakozott, de újraindítás után már jó volt.
Igen,igen, tudom, hogy a gép tengelye körül kell a kalibrációt elvégezni és nem a saját tengelyem körül, szoktam néha én is az ilyen videókon mosolyogni
De a halálom ez a távba telefon beillesztés. Pedig a telefonom pengevékony, mégis felgyűrte rajta a fóliát és alig lehet beilleszteni a type-c csatlakozót. Úgyhogy első körben egy phone holder-t rendelek, később meg majd veszek hozzá egy olcsóbb tabletet tartóval.
Firmware-ek: Nekem az első képen a legutolsót azt az 510-es végűt emlegeti.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó hibátlan állapotban.
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest