Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
KisBundi
üzenetére
Az szinte új. Ha valid, akkor újnak tekinthetőek. Nekem a legkevesebb töltésű akkuim az MP-hez 40+-osak, az átlag 80+-os. Ezért jobb minél több akkut venni, mert nem egy vagy két akkud van használva folyamatosan. Már ha relatíve sokat repülsz. Ha csak néha, akkor elég lehet a 2-3 akku is. Én általában 3 akkut repülök ki egy alkalommal. Nálam vannak a tartalékok is, de szinte majd mindig megáll a repkedés 3 akkunál. Ha komolyabb/keresős meló van, akkor úgy is inkább két géppel oldjuk meg.
Olvastam, hogy akár több száz ciklus (300+) is elérhető, de ez sok mindentől függ. A Dji oldalán (is) olvastam, hogy igazából érdemes egy alapvető szabályt betartani:
"tíz teljes ciklus után egy teljes feltöltési és kisütési ciklusnak kell lennie az akkumulátor töltöttségi szintjének kalibrálásához.
A kisülésnek két módja van: a lassú és a gyors.
Lassú kisülés: Helyezze be az akkumulátort a drónba, kapcsolja be a drónt és hagyja lemerülni, amíg az automatikusan kikapcsol, ha az akkumulátor töltöttségi szintje 5% alá merül."
-A gyors annyiban más, hogy repülsz vele mondjuk 10%-os min setuppal, aztán leszállsz, és úgy várod meg, amíg 5% alá esik..
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Házimozi haladó szinten
- Filmvilág
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- ASUS routerek
- OTP Bank topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Path of Exile (ARPG)
- 3D nyomtatás
- Tagadja az NVIDIA, hogy PC-gyártót vásárolna
- További aktív témák...
- 27% - Konfiguráció G5905 / RX580 / H510 / 16GB 2666Mhz / 1TB SSD / 500W
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- Lenovo ThinkPad X1 Nano Gen 1 2K kijelző / i7 / 1TB SSD / 1kg alatt
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest