- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Edge 70 Fusion: új renderek, több szín és részletek a specifikációt illetően
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
KillHates
üzenetére
Magas KP Index-nél sehol sem érdemes reptetni, nem csak zárt helyen nem. Nem mondom hogy nem éri meg a tanfolyam, mert biztos sokat lehet tanulni belőle, de anélkül is lehet kezelni a gépet. Volt kis Hubsan gépem nekem is, volt amelyiket elfújta a szél, volt ami prop hiba miatt zuhant, de egy nagy gépet se vertem oda semminek sem.
Aki nem biztos magába az vegyen egy kis gépet Banggood-ról aztán gyakoroljon azon.Amit láttam jómagam is, nagyon sokan ott rontják el hogy nincsenek vele tisztába hogy amikor a gép szembe van velük, akkor az orientációja megváltozik. Aztán csodálkoznak hogy jobbra nyomják el a joy-t a drón meg tőlük balra indul meg a fal fele. Ehhez is elég sok gyakorlat kell hogy az ember elsajátítsa magába hogyha szembe van akkor fordítva kell nyomni a stick-et. Persze egy Mavic 2 érzékel oldalra egy falat, viszont egy faágat már nem valószínű hogy fog, amiből esés lesz, aztán lehet menni a szervizbe gimbal cserére.
Nyugodtan mondhatom hogy tisztába vagyok a drónok irányításával, de én is ugyanúgy kötök biztosítást a drónra, amit mindenkinek ajánlok, főleg annak aki most vásárol és nem volt még neki.
Jó dolog a DJI Care, és nagyjából a drón árának a 10%-a ezzel 1 évig nem kell annyira aggódnia hogy mi történik ha leesik a drón. Ráfizet egy kisebb összeget azt kap egy újat. Nem 100 vagy 200k-t mert mondjuk sérül a gimbal meg kar, hanem 30-50k-t. Szóval kössetek Care-t! 48 órán túl is lehet, de akkor egy videót kell készíteni hogy a drónnal minden rendben működik, és ekkor beaktiválja egyénileg a DJI a Care-t. Van róla a DJI oldalán egy tutorial hogy pontosan mit kell teljesíteni ehhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gitáros topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Háztartási gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SteelSeries vezeték nélküli fejhallgató Arctis 9
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 650W
- Beszámítás! Acer Nitro V16 ANV16 120Hz Gamer notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs