- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android szakmai topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bőrkötésű belépő a Samsungtól
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Nem pont jo valasztas egy Mavic 2 dronozni tanulni, mert az ilyen utan draga tud lenni. De nem ertem, hogy tud igy bemozdulni oldalra. Szelben meg megertem, hogy driftel, de gps -el meg ott is tartja magat. Valami vagy nem stimmel a gepeddel, vagy tenyleg csak a tapasztalatlansag.
mod: Hoesesben szoktatok repulni? Neztem egy csomo videot, Mavic, Phantom -al, hogy az alpokban, hoesesben follow me kameraztak magukat.
Igy birja? En meg nem probaltam. Meg P3 -al egyszer elkapott egy eso, de idoben tudtam landolni.Es meg valami. Kodben tenyleg gond van a leszallassal? Neztem vidit, hogy ereszkedeskor az also szenzorok a kodot talajnak erzik, es onnantol iszonyat lassan ereszkedik lefele. Also szenzorokat nem kapcsolja ki a sport mod, de azt hiszem ki lehet loni oket kulon?! Meg ra sem neztem, de tervben van egy kodos reggelen fotozni, akkor nem akarok meglepetest.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gép beárazási segítség nyújtás!
- World of Tanks - MMO
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Gitáros topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Sage BES810 BSS karos kávéfőző
- Fellowes corsivo ülő/álló munkaállomás
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Igy birja? En meg nem probaltam. Meg P3 -al egyszer elkapott egy eso, de idoben tudtam landolni.