- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Huawei P9 - 9 pont, feketén-fehéren
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Nem pont jo valasztas egy Mavic 2 dronozni tanulni, mert az ilyen utan draga tud lenni. De nem ertem, hogy tud igy bemozdulni oldalra. Szelben meg megertem, hogy driftel, de gps -el meg ott is tartja magat. Valami vagy nem stimmel a gepeddel, vagy tenyleg csak a tapasztalatlansag.
mod: Hoesesben szoktatok repulni? Neztem egy csomo videot, Mavic, Phantom -al, hogy az alpokban, hoesesben follow me kameraztak magukat.
Igy birja? En meg nem probaltam. Meg P3 -al egyszer elkapott egy eso, de idoben tudtam landolni.Es meg valami. Kodben tenyleg gond van a leszallassal? Neztem vidit, hogy ereszkedeskor az also szenzorok a kodot talajnak erzik, es onnantol iszonyat lassan ereszkedik lefele. Also szenzorokat nem kapcsolja ki a sport mod, de azt hiszem ki lehet loni oket kulon?! Meg ra sem neztem, de tervben van egy kodos reggelen fotozni, akkor nem akarok meglepetest.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- E-book olvasók
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Filmvilág
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- AMD FX
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB/512GB használt, szép állapot 100% akku , 8 ciklus
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igy birja? En meg nem probaltam. Meg P3 -al egyszer elkapott egy eso, de idoben tudtam landolni.