Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
miresz
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Kell hozzá nézni valami kényelmes nyakba akasztót, ha lehet rátenni.
-
miresz
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Elég frankó!
Már az új controller-el repültél? -
kiskakas
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Értelek és örülük és nem fikázni akarom a dji-t, mert jók a cuccai,de egy kurva emailt képtelenek küldeni,h mi a helyzet a rendeléssel, a chat ma sem válaszol
-
krokk
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Jah ok
kicsire nem adunk... értem én
mondjuk most már én is erősen gondolkozom egy air3s-en (tudom, tudom, van nálad, láttam a hírdetéseket) a minim mellé 
-
krokk
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
na jó de az igazi kérdés itt, hogy mit fogsz vele először reptetni?
-
kiskakas
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
-
kiskakas
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
"nekem azt írják, hogy ha ma megrendelem, holnapra itt van... de nem veszek"

Na meglátjuk, ki kapja meg hamarabb, majd jelzek

-
kiskakas
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Nemtudom te honnan látod az én dji.com accountom adatait
"The order is estimated to be shipped on 2025.12.06. You will be notified via email once order ships."nyilván ha dec2-án rendeltem,ez nem érkezett és nem is fog megérkezni "1-2 nap alatt"
-
kiskakas
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Nem azt mondtam, hogy nem korrektek, de "To be shipped2025.12.02" állapotban van még ma is, szóval tuti elúsztak.
-
kiskakas
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
marketing...
-
kiskakas
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
ugy ertettem,h nem tudtam,h a dji.com-nal ilyen gyors a kiszallitas...🙂
-
kiskakas
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
jogos... nem tudtam,a kiszállítás mennyi idő!
-
Grillo
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Hát, sokat kell dokumentációkhoz repülni, sötétebb helyeken is, az 1" szenzor ezért is hoz várhatóan többet nekem, ezekből meg sokszor fotogrammetria lesz, stb. Ahol elférek, ott a Phantom 4 száll.
Egyszer ki kéne próbálni a neo-t, de szinte soha nem lenne szükség az FPV részére, viszont nem kérdés, hogy kevésbé sérülékeny.
-
krokk
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
azt hittem, hogy már van rég rc2 pro-d
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Köszi!
Amúgy szerinted milyen minőségben rögzít videófelvételt, a mobilé vagy az action 5-é jobb? Jelenleg 395 euró az adventure combo a dji-nál, bár itthon is kb egy tizessel több most és akkor helyből küldik és nincs gond esetlegesen az elállással sem, mert a dji-nál érdekes módon azt írják, hogy ha nem használtad vagy aktiváltad a terméket, akkor küldheted vissza. Namost eu-s jogszabály, hogy 14 napon belül el lehet indoklás nélkül állni és nincs ilyen előírás, hogy nem lehet kipróbálni a terméket. -
válasz
SeniorTilla
üzenetére
A videófelvétel minősége nappal és gyengébb fényviszonyok mellett szerinted jobb, mint egy mobilé? A szenzora ahogy nézem jóval nagyobb lehet. Galaxy s23-at használok, alapvetően elégedett vagyok a képminőséggel, azonban ha jobb minőségben tudnék rögzíteni, azért azt el tudnám viselni.
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Hangot milyen minőségben vesz fel a készülék (action 5 pro)? Tehát ha egy koncertet rögzít vele az ember, milyen hangminőség várható? 
-
Grillo
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Finomítsuk úgy, hogy vannak helyek, ahol van, de ott értelmes ember úgysem repül érvényes papírok nélkül.
Kolléga is vette egy 2s-t, hogy vidéken, nyugis helyeken szépen MDS-sel repülget, erre 2 hónapja be sem tud lépni, ha igen, akkor a kijelölés közben száll el neki az egész hóbelebanc. -
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Tudod, hogy van ez. Ha bűntetni kell, arra van pénz (traffipax), ha költeni valamire, arra meg nincs (útburkolat). Én nem tudom, hány aeroscope van telepítve, de gondolom, azért van.
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Egyébként az a durva, hogy az ember regisztrál, aztán a retek MDS miatt nem tud szabályosan repülni, mert nem tudja lejelenteni a repülést, és esetleg van aeroscope a környéken, simán megmondják, ki volt az. Ha meg megveszed, nem regisztrálod és repkedsz, jó eséllyel mire kiérne bárki a terepre hozzád, már rég nem vagy ott, és bottal üthetik a nyomodat. Ha egyáltalán eljutnak odáig, hogy szánjanak erre időt/energiát. Kiszabni a bírságot regelt azonosíytó miatt sokkal hamarabb "veszik a fáradtságot", szerintem legalábbis. Undorító a rendszer, hiába Sípolnak neki örömmel néhányan.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Köszönöm.

-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
A nagyobb szenzor azért nem rossz dolog... meg van egy kedvezményem, amit csak kiválasztott termékekre tudok felhasználni. Az 5 Pro egyike ezeknek
-
korcsillio
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Fcc-t.
-
Andreas2
tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Ez nem hamis kártya, Aqua-ban vettem, Hama volt az importőr.
-
FecW
csendes tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Most olvasgatom hogy mit pakoltak bele. 360 fokos védelem , halkabb forgószárnyak.
A dji o4 pro-ban mar van msgasság tartás és elvileg haza jön. Kb egy avata 2-t tudsz építeni. -
FecW
csendes tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
-
FecW
csendes tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Nano-t azt megveszem én is. Építek a fiammal egy fpv-t és azon lesz majd használva.
-
FecW
csendes tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Nagyon szuper!
Jöhetne valami értelmesebb 
-
korcsillio
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Köszönöm!
Sikerült megoldani
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Azt azért el tudom képzelni, hogy ha másik kontinensen veszed a terméket és nem direkt a DJI-tól... de akkor meg a "világszerete garancia" csak egy marketing maszlag.
-
PNP
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Please note that the warranty service is only available in the respective DJI service regions where you purchased your DJI product.
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Majdnem

Ja hogy vilaggarancia van kínai modellekre is, ezt nem tudtam, köszi !
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Ha lesz rá alkalmam, akkor biztosan ki fogom próbálni
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Persze, ez így van. Én ha utazok (repülök), vagy több napra megyek túrázni, akkor mindig a Minit viszem magammal. Egyszer volt nálam az Avata és azt hitték, hogy valami titkos ügynök vagyok
Az országon belül (ha nem számít a súly) inkább az Avatával repülök, de mondjuk nekem nem bírja sok órányi repülés után (mármint összesen amit eddig repültem) sem sokáig a szemem a Gogglest. Egyszerűen nem tudom megszokni.
Amikor egy ilyet megmutatsz valakinek, persze, biztosan oda vannak érte, én is így voltam vele... aztán meg megfájdul tőle a fejem.Az Antigravity nem rossz, de magamt ismerve, nem sokáig lenne érdekes. Utána mennék vissza a sima drónra
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Én azt olvastam, hogy az EU-s szabályozás tartalmaz egy 3%-os toleranciát, amit a súlyt illeti, így marad a C0.
A lidar téma viszont érdekes. Tele van a net egy csomó videóval, ahol mindennek nekimegy és van egy csomó videó, ahol meg tökéletesen működik.
Nekem most (többek között) egy Mini 3 Pro-m van, de volt az első és második generáció is. Nálam kb. soha nem működött rendesen
A Goggles támogatásának a hiányát annyira nem tartom problémának, hisz nem egy FPV-ről beszélünk. Persze gyíkság, mert eddig támogatva volt.
Azért azt meg kell jegyezni, hogy a méret egy hatalmas előny. Pl. nem rég voltam egy túrán, két hét Lappföldön és a finn részen kb. bárhol repülhetsz 250 gramm alatt, felette viszont sok helyen kellett volna engedély. Ez a legtöbb EU-s országban így van.
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Elvileg az EASA-nál benne van a tűrésben, ezt olvastam.
USÁ-ban nincs tűrés.
[link]A 3 év is számít, ha kicsi is az esély a meghibásodásra, de 2 és 3 év között használtan könnyebb eladni garival.
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Hát, ma is tanultam valamit...
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Már elb_sztam, mert este megrendeltem. Mindegy, max visszaküldöm, ha nem megy vele.
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Na, én pont azt tettem!
De nem ugyanaz a kettő? A kommented alapján nem. Egyébként a Plus-os verzió 32 EUR amazonon, azt is nézegettem. Alkalmi felhasználó vagyok, igazából évi néhány gokart lesz a feladata, nem akartam túltolni. -
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Köszi az infókat, végül én is új gyári akku mellé tettem a voksom. Amazon.de-n most akciós az akku, és a Sandisk Extreme Pro is, úgyhogy lerendeltem egy szettet.
Az eladó feladta a többi részt, de mivel vízkáros volt a kamera, az akkut nem biztos, hogy merem használni, mert ott ázott be. Ez így nem volt a legjobb vásár, de most már mindegy. Valószínűleg éni s benéztem volna az eladó helyett.
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
20-25 perc, -5 fok. De egyébként mondta, hogy jobb körülmények között sem bírja az X4/5 tovább mint egy óra. Nekem annó egy Insta360 R (ha jól emlékszem a típusra) volt, talán az első vagy a második generációs 360-os kamera. Nekem ott konkrétan soha nem bírt többet az akksi mint 45 perc.
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Félreérthetően fogalmaztam. Azt szerettem volna kérdezni, hogy bontatlan csomagolású terméket küldenek, nem elállásost, esetleg bemutató darabot.
A készletről lehet valamit tudni és hogy honnét fogják küldeni?
-
krokk
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Köszi az infót!
nem mentem annyira utána, a C0ra való váltást néztem csak meg. Ott tudtam hogy fw updattel jár és a korlátos szoftver lesz rá updatelve. -
Tigerclaw
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Valahogy nyolcadik alkalommal sikerült. Telefonnál lóg a normál helyi wifin, oped DJI Fly, az észreveszi a drónt, connect és átáll a drón saját hálózatára automatán. A tablet meg akkor sem ha manuálban már a drón hálózatára tettem. Nem tudom mi volt a különbség a nyolcadik esetben, mert szerintem semm. Mondjuk az Insta360 X5 még eddig sem jut el… a hibaeset kvázi ugyanez. Ott kábellel sikerült harmadik nekifutással. Kártyáról lehet másolni a DJI Fly mappájába, kikerülve a drónt?
-
pumuklis1
csendes tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Köszönöm, sikerült!
-
galocza
aktív tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
személyeskedni:
"komoly önértékelési problémák vannak"
"nem írnál ilyen hülyeségeket"ha nem hiányzik, legyen minimális modorod. nem felém, mert ugyan rohadtul felbosszantottál, s szükségtelenül, de az már nem számít, nem kell már ide jönnöm többet.
az utánam következőkért.szedd össze magadat. ha van infód - oszd meg.
az okításodra senki nem kíváncsi.ne aggódj, távol maradok. amit akartam, megkaptam, s nem neked köszönhetőleg.
-
galocza
aktív tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
hűha, itt komoly intellektus-problémák vannak.
szomorú, hogy gondolatmenetemet-érvelésemet nem hogy értékelni, de követni sem tudtad.
de télleg, ne érezd magadAT megbántva.ha naprakész lettem volna, NEM tettem volna fel kérdéseket.
s ha feltettem kérdéseket, nem gyalázkodást vártam volna a helyi "főokostól", hanem infót.
amit kértem is, és jócskán adtam is a prohardver topikokban, s magánlevelezésben.megvan, ami kell, te meg pávakakaskodj a kis szemétdombodon.
-
pdave
aktív tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
-
krokk
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Az infót köszi, én sem tudtam, hogy mire való a narancs a végén.
De amúgy én is csak neten olvastam, hogy a hangját kell figyelni egy ilyen baleset után, pulsz a prop csekk és csere ha kell. Nálam a csere megtörtént még a köv repülés előtt így nálam nem volt hallható különbség

-
Grillo
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Meg a kis csavarhúzó. Anélkül szopó, bár azzal is.
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Azt írta, hogy a hangról nem tud nyilatkozni!

Szerintem nem csak arra van, a vágási sérüléseket is nagyban csökkentheti.
Nekem az egyik gumi vég már egy ideje egy darab celluxszal van megerősítve. Csak az volt akkor nálam, így mekkgájverkedni kellett, működik vele a gép. Rendeltem is akkor csere propokat, ki is cserélem majd. -
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Ma is tanultam valamit, köszi!
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Igen, nekem is állítható PolarPro van, de így a panorámák gyakorlatilag használhatatlanok, bárhova is állítom a szűrőt, ma direkt próbáltam. Sparkon meg olyan volt, ami nem volt állítható (szintén PolarPro gyártmány), az nem okozott ilyet. Fotózok fullframe géppel is, azon is használok CPL-t, szóval én értem, miért van a sávosodás, de itt a drón mozgása miatt nyilván lehetetlen utánaállítani, ezért kellene egy fix polarizáló szűrő, ami nem olyan hatékony, de ki lehetne vele védeni a jelenséget. Egyébként az a furcsa, hogy videó esetében nem jelentkezik ez, pedig egy circle, boomerang épp úgy elfordítja a naphoz képest a gépet.
Egyébként a Mini 3 fotós képessége nem egy nagy tűz, esküszöm, rosszabbnak érzem a Sparkénál, ami nem is tudom, hogyan lehetséges. A RAW is hulladék, a JPG motor majdnem jobban dolgozik, mint amit PS-sel utómunkában ki lehet hozni a nyersből. Lásd alábbi képek, full olajfestménynek tűnik főleg a fákat mutató fotó. Mindenkinél ilyen gyenge a minőség, vagy én várok sokat?

Ezen pedig jól látszik a CPL szűrő "áldásos" hatása...

-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
ja, nem is fotózni szeretnék vele, arra megtartom az M2P-t

-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Nagyon sokáig analogoztam, aztán "mostanában" egy M2P-t szoktam, egy dji goggles v1-el reptetni. Ha ezt a minőséget hozza, én teljesen elégedett vagyok

-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Valamiért az volt a benyomásom, hogy nem szeretik, egy időben rengeteg eladó is volt. De ha nem, annak csak örülök

Köszi az összehasonlítást. Igazból nekem az FPV sokkal szimpibb. Ebből van olyan amihez nem a v2 szemüveg van ugye? Mert arra azt nem ajánlották ha jól emlékszem.
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Hamarabb kellett volna...
-
pumuklis1
csendes tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Köszönöm a gyors választ.
Hát magam is tapasztaltam, nagyon tud visítani.
A Mini 3 suttog mellette. -
galocza
aktív tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
kidolgoznád?
ez eddig kicsit kevesebb volt a semminél. -
lionshamlet
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Ja igen, van valami fizetős "szolgáltatás" erre.
FW-Downgrade azthiszem. -
M_AND_Ms
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
A tervezés általánosan jó, de ennél a résznél figyelmetlenek voltak.
A terpesztve tárolás ezt a bakit bár kiküszöböli, de azért nem fogok még egy garnitúra táskát venni. (és azt hiszem, sokan mások se) Kinyomtatom a linkelt kis készséget, az megoldja a problémámat -
válasz
SeniorTilla
üzenetére
5-nek 4szer akkora a felbontása, pixel összevonással dolgozik. Optikát nem tudom, de nem hiszem, h nagy újítás lenne benne. Sajnos arról senki sem ír, h azonos aksival mennyit tud a 4.
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Ott csak a statisztikák miatt volt fiókhoz rendelve, de más értelme nincs szerintem se
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Köszönöm!
Mondjuk ez még nem Fly, hanem Go4, de hátha ebben az esetben is van lehetőség. -
krokk
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
szerencsére van aki bár djitól kapta de elég rendesen bemutatta a hibáit is...
pl ha sérül a propeller védő akkor küldheted az egész gépet javításra mert külön nem cserélhető...
Néztem is hogy a srác indított egy szavazást és 70% azt mondta hogy inkább nem kéne neki a Flip
ha már ilyesmit vennék akkor inkább a Neo..
-
alite
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
A DJI Flip kapcsán azért több dolog kikerült az utóbbi napokban mint csak nézettség hajhászat. Sajtófotók, szabadalom, doboz, sematikus tervek. Nem hiszem, hogy fake leak lenne. Hasonló kaliberű szivárogtatások korábban beigazolódtak.
-
krokk
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
nem értem a kérdésed... nézd meg mire válaszoltam
ott a linkelt comment 
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Na ez érdekes infó, köszi. Pont ilyen apróságok érdekelnek, mert ilyenről sohasem hallani.
Akció kamerán egyébként nekem is volt ilyen effektem, de amikor váltottam Polar Pro filterre, utána nem volt.
A pláne, hogy annó egy DJI filterrel jött elő a probléma. Azóta csak is Polar Pro filtereket veszek. Azokkal nem volt ilyen gondom azóta.Minden esetre lehet végül az 4-es lesz a befutó. Elég sok apróság arra utal, hogy az 5-ös nem féltétlen egy upgrade

Ez tény, de akkor is úgy gondoltam, hogy egyes arcok megmondják a tutit.
Azt már megszoktam a gyártói tesztfelvételek tökéletesek. Persze, minden tesztkép és videó tökéletes fényviszonyok között készül.
A Nikonnál meg az első Z modell óta ez van. Egy Nikonos YouTube-os tag csinált is róla egy videót, hogy ha ISO 200 nem elég, akkor ugorj ISO 800-ra és minden okés. Sőt, ő mindent ISO 800-ban fotóz, ami nem csillagfotózás és minden zajmentes. Nekem van kettő Z-s Nikon, Z30 és Z8. Mindkettőn ez van. Vagy 200 alatt vagy 800 a jó
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Most néztem vissza, a Hero felvételén még durvább a foltosodás a polárszűrés miatt. Rosszul állítottam volna be a szöget?
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Köszi a választ.
Érdekelne, hogy miért ad szerinted a GoPro FPV-n jobb képet.
Stabilizátor jobb, vagy a színek?Az Insta cuccaiban nagyot csalódtam. Nekem csak egy volt, de próbáltam még párat és hasonlóan csalódott voltam. Nem értem a hájpot és pláne, hogy a "tesztek" miért nem mutatnak rá a problémákra.
Az Action 4 most tényleg baromi jó áron van, de épp van egy akció az 5-re, ami nagyon baráti.
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Köszi a felvilágosítást. Ez most már így tiszta. Futok egy kört ebben a mobilnetes dologban, mert elvileg itthon kivitelezhető a dolog. Kíváncsi leszek, hogy megéri-e a befektetést.

-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Köszi. Az FCC mód nem hangzik rosszul, de gondolom ha visszajövök és EU-ban használom majd megint a drón, akkor nem lesz érvényes/elérhető.
-
galocza
aktív tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
az öreg öreg. de attól nem írnám le 8).
amihez van kedve, azt megtanulja, s az kb ezer dolog. az utóbbi 20 évben (s előtte sem lustálkodott) megtanult építeni s épített magukank egy faházat, egy tavat (+halnevelés, horgászat), gépészként faüzemet indított s vezetett úgy, h újdonságokkal megtűzdelt gépeket tervezett, +íjászat, éjjeli fotográfia, kutya (kuvasz!) nevelés, gyümölcs- és zöldségkertészet - és a többi...
SZERET tanulni 8).
asszem ő sem azzal kezdené, h menjünk bele a zalai erdőkbe, éjjel, 0 rutin mellett 8).de van éjjellátós távcsöve, s szereti nézegetni a dögöket. ahol élnek, szarvas- és őzcsordák vonulnak át, rókakoma, vaggyesznyó... ő ezt kedveli. ha működne - ez egy előrelépés lenne neki.
-
galocza
aktív tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
nagyon-nagyon köszönöm válaszodat.
de csak faggatnálak tovább: ezek az éjjellátósok melyik módszertannal látnak éjjel?
-
Bazs1981
aktív tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Szia!
Ez a régi kamerás drón ajánlat él még ?
-
krokk
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Drón is meg akksik is hátizsákban vannak szóval azzal nem lesz gond. meg alapban nem szoktam messzire/magasra repülni. általában keresek egy megfelelő pontot és ott csak fel meg le repülök az esetek többségében
-
Vaze
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Na ez az amit keresek koszi

-
Tibor7878
tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Párhuzamosan használom a két gépet ugyanazon Fly alkalmazással (Go4-em sosem volt) Egyiknél ott a lehetőség az automata mentésre, a másiknál nincs.

-
Tibor7878
tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Köszönöm! Még egy "kezdő" kérdésem lenne.
Air2-nél volt a menüben az a lehetőség, hogy automatikusan mentse a készített fotókat a telefonra. Air2s-nél nincs ilyen, nem is ment. Miért ez a visszalépés, nagyon kényelmes volt..?
A video cache dolgot sem értem. Valahol tárolja a képernyőképet? Sosem találkoztam vele, de be van kapcsolva.
-
jozsi252
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Találtam már Magyar tesztet is és nagyon meggyőző az eredmény, tök jól működik. Amúgy most már hogy eltelt egy kis idő hogy az Air 3s kijött, már 670 körül is lehet találni itt ott FMC RC2 pakkba.
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
köszi, akkor jól gondoltam
-
Grillo
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Épp ezért írtam, hogy vannak az RCnek előnyei, bár az elmúlt 5-6 évben ilyennel problémával nem találkoztam (Spark, Phantom 4, Mini 3 Pro). Az is tény, hogy minőségi kábeleket használok.
-
Grillo
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Azért szerintem ez túlzás. Én a Phantomot és a Minit is jórészt egy 10 colos S6 tablettel használom. Nem kérdés, hogy az RC-nek vannak előnyei, de messze nem alkalmatlan más a munkára.
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére

Egyelőre csak ki bontottam és töltöm mindenét aztán majd délután, ha megvan a regisztráció teszek vele próba kört vidéken.
-
bacus
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
-
bacus
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
egyik videóban most néztem, ott azt mondták, hogy dji erre majd kiad vmi új firmware-t..
A 3 és a 4 között 10 dollár van, a 4 és 5pro között meg alig van képminőség különbség, talán most a legjobb vétel a 4. Engem gyakorlatilag érdekelne, hogy a négyes hogy viselkedik motoron, bár amennyit idén videóztam, tök felesleges váltanom.
-
bacus
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Nekem mondanál pár szót, hogy miben visszalépés? Nem is tudtam, hogy van már OA5, eddig nem volt Pro változat, most van, vagy ez csak névben lett pro, mert most meg sima nincs?
A marketing anyagot most néztem meg, ez alapján nekem jónak tűnik.
Nekem OA3 van, a motorozáskor a HorizonBalancing módot használom, ami néha elég furán megy (nem megy), ha valamiért cserélnék, akkor azért, mert ezt javították..
A sötétben lévő jobb felvételek már csak hab lenne a tortán, illetve a dji mic2 -t is vennék akkor már.. -
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Mivel cégre veszem újonnan olcsóbban tudom, mint a használtakat, de szemeztem velük.
Nem tudom, hogy Air 3S sima távirányítóval vagy Mini 4 Pro FMC-vel. Egy árban van a kettő kb, de ezt neked nem kell mondanom.
Hobbista fotós vagyok, de van már tapasztalatom drónokkal, volt egy pár csak mindig eladásra került. Melyiket ajánlanád?
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Nyilván nem az 1-2 év múlva érkező zavar, de ha 1-2 hónap múlva kidobják a Mini 5 Prot az kicsit bosszantó lenne...

Air 3S is tetszik csak túl nehéz és sok engedély kellene hozzá nyaralásokkor is akár..
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Hidegben okoz gondot, még Air1-gyel szálltam le úgy, hogy szép jeges propok hozták le.
-
Bazs1981
aktív tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Működik Mini 3-al is!
Még egy kérdés: ilyen esős nyirkos időben mikor szabad repülni, ha elállt az eső vagy meg kell várni amíg a légkör is szárad?
-
Grillo
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
A Mini 3 Pro tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Nagyon szép, fehér Jura Impressa J5 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- Jura Impressa C50 automata kávéfőző
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó hibátlan állapotban.
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Már az új controller-el repültél?
kicsire nem adunk... értem én

jogos... nem tudtam,a kiszállítás mennyi idő!

ott a linkelt comment