- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
krokk
senior tag
válasz
Pulsar #10310 üzenetére
Nekem valahogy ez az új pro konti nem tetszik, de gondolom ízlés dolga
Ez a kihajtható kijelző nem jön be amúgy. nekem a beépített jobban fekszik. De az egyéb funkciók pl a dinamikus home point nagyon bejött, de csak ezért nem fogok ilyet venni
Maga a géppel úgy vagyok mint te, hogy szép szép de hobbira annyira nem, inkább akkor az air. de inkább maradok a miniknél -
válasz
Pulsar #10306 üzenetére
A Mavic 3 pro is ennyi volt kb. az RC Proval megjelenéskor, 1,5M felett. Ne csodálkozzunk, hogy az új sem olcsóbb. A rossz forintunk és nagy adónk meg önmagáért beszél
Én veszek majd mert jó ötlet ez a táv a nagy kijelzővel, és a kamera is sokat fejlődött a hírek szerint. De még nem most
-
-
-
válasz
Pulsar #10256 üzenetére
Én imádom az enyémet. A V2 szemüveg a legjobb, ami passzol a fejemre, persze extra párnázással. A legnagyobb a pélmény is, a goggles 2 és 3-ban a kép sokkal kisebb. Egyszóval a V2 a legjobb, még akkor is ha a képminőség elmarad a másik kettőtől.
Sajnos a jelátvitel régi, ezért a hatótáv csak tuningolva jó és extra antennákkal. A goggles3 O4-es átvitele faxa, erdős terepen megveri a tuningolt V2-t. Az Avata 2 kamerája is király, még teljes szürkületben is lehet vele repülni. Csak a géphez kellene egy olyan upgrade pl. az axistól, mint az avata1-re. Mert 90 fokban felborul manuálban éles fordulónál, ami elég ciki. És nem dobja ki magát normálba, mint az av1, hanem leesik.
-
válasz
Pulsar #10253 üzenetére
Az FPV nem népszerűtlen! Keresett gép, hidd el nekem.
FPV+: erő, sebesség, brutál gyorsulás és manőverezhetőség, nem érdekli mekkora szél van, nagyon-nagyon jó súlypont, pl. le tudod ejteni a felhőkből kikapcsolt motorokkal és szépen esik lefelé.
FPV-: hangos de nagyon, manuálban 7-8 perc repidő, karambolkor törik azonnal és szívás szétszerelni, javítani
AVATA+: belemehetsz a fába, leejtheted, ütköztetheted, ha megfelelően fel van szerelve védelemmel, szinte mindent kibír
AVATA-: gyengécske, lassú, manuálban felborul a hátára és leesik, szélérzékeny, sötétedéskor a kamera képe beszürkül
Ami a kettő között a legjobb választás, az az Axisflying kites Avata1. Ez iszonyat jó lett. Stabil, halk, akkuidő sokkal hosszabb, ennek ellenére gyorsabb és nem borul fel.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Igazából az olasz illetékes hatóságoktól is hamar választ kaptam, csak ott mindenre nem volt a válasz
Lesz pár túra ott is, a legtöbb helyen kell engedély és igényeltem. 5-ből 4 helyen nem volt a válasz, a maradék egy helyen meg 1500 eurót akartak cserébe.
Németország az ahol akár heteket is kell várni... meg a legtöbb olyan hely, ahova kell engedély, az fizetős. Igazából amióta eljöttem Németországból, azóta érzem, hogy mennyire nem jól mennek ott a dolgok
-
MaddeNNNN
addikt
Engem az agilitása lepett meg. Nagyon dúrva manővereket lehet vele csinálni, nameg ez a 40 perc flight time...Az m600 20-22 percéhez képest ég és föld lesz.
Csakhát kivárni mire megkapjuk
Ilyenkor tényleg úgy érzem magam mint a gyerekek karácsony előtt. Kéne már az az ajándék -
Jó azért ne arra gondolj, mint a piaci fröccsöntött bili, másnak lehet fel se tűnne.
A gépház meg azért vékony, hogy könnyű legyen, ezzel nem igazán lehet mit kezdeni.Ami biztos, hogy a DNG-je jobban bírja az utómunkát, mint az Air2-é, meg azért késő délután az 1.7-es fényerő is jól fog jönni. Szóval jó kis csomagot dobtak azért össze.
A hangja is jó, nem néma, de tényleg simán halkabb az Air 2-nél.
A tesztek alapján a szelet is jól bírja. -
-
Első Lightroomos képem.
Raw + Jpeg. Ez a rawból lett szerkesztve.Más;
Az SD kártyára azt írja, hogy lassú a sebesség neki viszont mivel 4K@30FPS videózok azzal nincs baj ahogy vissza néztem, gondolom a 60-hoz lenne lassú. Ezt a jelzést el lehet tüntetni vagy csak gyorsabb SD kártyával nem "sírna"? -
Sanszos, hogy ilyet fogok venni és a régi Sandisk selejteződik a Samsung pedig megy az autó kamerába.
Néztem pár szél tesztet és nagyon meggyőzően teljesített a Mini 3 Pro szóval azért lett az a választásom az Air 2 S-el szemben. Mivel az FMC és az RC között 10 ezer a különbség így inkább az FMC-t fogom megvenni hozzá, hisz telefon úgyis lesz nálam mindig...
Hétvégén remélem már tudok repülni! -
-
Vaze
őstag
Szia
Bocsanat,azt elfelejtettem leirni
Nekem egy DJI Mavic Air 2 van.2db akku volt nalam....
pluhm Az en gepemben nem volt benne az akksi.Csak is kezi pogyaszban szabad vinni.Es direkt szolni kell hogy van nalad dron vagy barmi mas cucc ami akkus...Azokat ki is kell pakolnod abba a talcaba kulon a tobbi cuccaidtol...
-
Az jól hangzik. De ez az egy hónappal előre megigénylés még van? Mert hát ki tudja, hogy 1 hónap múlva mikor akarok repülni plusz, ha megveszem holnap akkor egy hónapig csak nézzem, ha teljesen legális akarok lenni?
Pont megyünk kirándulni szombaton a Mátrába aztán jó lenne egy két képet csinálni vele!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Építő/felújító topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- TCL LCD és LED TV-k
- Háztartási gépek
- Hardcore café
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest