Aktív témák
-
"A kinai rendszer (amit a jelenlegi kormanyzat megvasarolt Kinatol),"
Erről lehet tudni valamit? Esetleg van forrásod? Én kérdezősködöm a tűzhöz közeli ismerőseimnél, de egyikük sem hallott ilyesmiről. Pedig van köztük, aki nagyon abban érdekelt, hogy ne titkolja az ilyesmit...
MaCS
-
Egon
nagyúr
De azon is elgondolkodhatsz - mert a linkeket nem olvastad el, hiaba kerestem ki -, miert a titokminiszter felugyelete alatt van a Digitalis Allampolgarsag Program.
A teljes állami informatika, IdomSoft-ostul, mindenestül átkerült a BM-től Rogán tárcája alá, még 2022-ben, a választások után (a titkosszolgálatokkal egyetemben, csomagban).
Az oka pedig Pintér megbüntetése lehetett, a Schadl-ügy nyilvánosságra kerülése miatt.
Természetesen azt is megfigyelhetik, aki nem paranoiás, de tippem szerint itt inkább a szokásos zsebbemutyiról van szó. -
"ha meg lejjebb kerulsz, esetleg elkuldenek egy atnevelo taborba" - Mondjuk azt azért tegyük hozzá, hogy közvetlenül az alacsony pontszám folyamányaként (még) nem csuknak börtönbe, az életed anélkül is egy pokol lesz. Ha valaki börtönbe kerül az inkább az alacsony pontszámot előidéző, egyébként is törvényellenes cselekedet(ek)nek köszönhető.
-
Értem, és köszönöm.
Én meg úgy tudom, mégpedig a témában erősen naprakészen járatos iskolatársamtól, hogy ez a DÁP-ba bejelentkezés már nem oszt, nem szoroz. Ha akarnak valamit Rólad, csak egy egészen kicsit leegyszerűsíti a dolgukat -- az én életemet viszont jelentősen kényelmesebbé teszi.
MaCS
-
-
Ezzel teljesen egyetértek: "De probald meg felfogni, hogy en csak tippeltem, ezermillio mas modja is lehet a kovetesednek, ne csak azt lasd meg, amit akarsz."
Itt én inkább azt látom nagyon nagy bajnak, hogy a kormány azt "elfelejtette" közölni, hogy a sima ügyfélkapu ki lesz nyírni 2 hónap múlva. Pl. adóbevallásnál, amikor átlag ember évente 1x belép (persze utolsó nap) és rájön, hogy most hoppá nem megy, az nagyon ciki lesz.
-
Nem kell generálnia semmit, mindenkinek van egy telefonszáma, tudják követni ha akarják bármikor, buta telefonon is. Ez az app csak és kizárólag arra jó, hogy te is tudod, amit a kormány tud. Tehát eddig is tudta ezeket az adatokat, a személyid, a lakcímed, a stb-d.
Az appnak amúgy alig van joga a telefonon, még tárhelyhez, mikrofonhoz se fér hozzá vagy ilyesmi. Kamera, net, és az ujjlenyomathoz van, de az kell az azonosításhoz.
-
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Filmgyűjtés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Microsoft Excel topic
- Home server / házi szerver építése
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- HUAWEI WATCH GT5 46 mm Active, két hetes készülék, kb 23 hó garancia, ÜZLETBŐL
- TUF F15 FX507ZI4 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest