- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz
adlersson
üzenetére
https://eszemelyi.hu/letoltesek/
Hát ez elvileg úgy működik, hogy összekötöd az olvasót a géppel, elindítod az e-személyi klienst, ha mindent ellenőrzött meg esetleg update-elt, akkor utána jöhet az ügyfélkapus bejelentkezés vagy KAÜ-s, ott kiválasztható, hogy e-személyivel akarsz belépni, megadod a PIN kódot és utána megjelenik egy ablak, ahol bepipálja, hogy milyen adatokat fog kiolvasni a kártyáról az adott honlap, azt leOKézod és utána ugyanúgy műxik, mintha sima ügyfélkapus bejelentkezést végeztél volna.
Hogy ez miért kevésbé biztonságos, mint a DÁP használata azt mondjuk nem teljesen értem, miután 2016-ban az e-személyik lettek a legmodernebb technológiának kikiáltva. Hogy ezekkel aztán majd mindent lehet. Ja mindent lehetNE, csak a kutya se használja vagy azért, mert nem tudja hogy kell vagy azért, mert tudja, de nem akarja használni, mondván: többlet adminisztrációval jár. (magyar posta true story)
-
válasz
adlersson
üzenetére
Tudod ez is egy érdekes téma.
pl. börtön utáni rehab vagy csak egy egyszer szegény hajléktalan visszatérése. Ami szinte egyenlő a lehetelennel.Nekem kb. 10 éve volt egy kedvenc csövesem ,a falunk főterén koldult. (már meghalt szegény).
A nyakába lógott egy tábla "Italra kérek" felirattal.
Ő egy őszinte ember volt, nem olyan mint a fél lábukat felkötő mankósok vagy a 4-5 éves gyerekekkel körbevett kolduló brigád.
Szóba egyedtem vele, egy elfuserált élet áldozata volt. És rákérdeztem, miért iszik miért nem próbál visszajutni a normál világba.
2 mondattal megválaszolta.
Az ital az egyetlen menedék és szórakozás.
Uram, ha maga munkaügyis lenne egy vállalatnál, felvenne ebben a ruhában, lakcím, bankkártya, telefonszám, elérhetőségek stb. hiányában?És teljesen igaza volt. Aki idáig jutott de esetleg visszatérne, az fel fogja adni mert reménytelen.
Neki hogyan lesz digitális személyazonossága? Hogy lesz digitális állapolgár, hogyan lesz ügyfélkapuja, háziorvosa, lakcímkártyája, bankszámlaszáma?
Nem is lehet munkát vállalni ha egyszer már kirekesztette a társadalom mert nincsnek meg a papír, és szám alapú azonosítók. Így lehetetlen. -
PSti
tag
válasz
adlersson
üzenetére
Amikor ment ez a személyizés, ezt javasolta mindenki:
https://www.reiner-sct.com/produkt/cyberjack-rfid-basis/
De nekem nincs, nem tudom, hogy hogy működik.
-
Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Microsoft Excel topic
- sziku69: Szólánc.
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest