- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Poco F7
Hirdetés
Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz
adlersson #87 üzenetére
https://eszemelyi.hu/letoltesek/
Hát ez elvileg úgy működik, hogy összekötöd az olvasót a géppel, elindítod az e-személyi klienst, ha mindent ellenőrzött meg esetleg update-elt, akkor utána jöhet az ügyfélkapus bejelentkezés vagy KAÜ-s, ott kiválasztható, hogy e-személyivel akarsz belépni, megadod a PIN kódot és utána megjelenik egy ablak, ahol bepipálja, hogy milyen adatokat fog kiolvasni a kártyáról az adott honlap, azt leOKézod és utána ugyanúgy műxik, mintha sima ügyfélkapus bejelentkezést végeztél volna.
Hogy ez miért kevésbé biztonságos, mint a DÁP használata azt mondjuk nem teljesen értem, miután 2016-ban az e-személyik lettek a legmodernebb technológiának kikiáltva. Hogy ezekkel aztán majd mindent lehet. Ja mindent lehetNE, csak a kutya se használja vagy azért, mert nem tudja hogy kell vagy azért, mert tudja, de nem akarja használni, mondván: többlet adminisztrációval jár. (magyar posta true story)
-
válasz
adlersson #103 üzenetére
Tudod ez is egy érdekes téma.
pl. börtön utáni rehab vagy csak egy egyszer szegény hajléktalan visszatérése. Ami szinte egyenlő a lehetelennel.Nekem kb. 10 éve volt egy kedvenc csövesem ,a falunk főterén koldult. (már meghalt szegény).
A nyakába lógott egy tábla "Italra kérek" felirattal.
Ő egy őszinte ember volt, nem olyan mint a fél lábukat felkötő mankósok vagy a 4-5 éves gyerekekkel körbevett kolduló brigád.
Szóba egyedtem vele, egy elfuserált élet áldozata volt. És rákérdeztem, miért iszik miért nem próbál visszajutni a normál világba.
2 mondattal megválaszolta.
Az ital az egyetlen menedék és szórakozás.
Uram, ha maga munkaügyis lenne egy vállalatnál, felvenne ebben a ruhában, lakcím, bankkártya, telefonszám, elérhetőségek stb. hiányában?És teljesen igaza volt. Aki idáig jutott de esetleg visszatérne, az fel fogja adni mert reménytelen.
Neki hogyan lesz digitális személyazonossága? Hogy lesz digitális állapolgár, hogyan lesz ügyfélkapuja, háziorvosa, lakcímkártyája, bankszámlaszáma?
Nem is lehet munkát vállalni ha egyszer már kirekesztette a társadalom mert nincsnek meg a papír, és szám alapú azonosítók. Így lehetetlen. -
PSti
tag
válasz
adlersson #87 üzenetére
Amikor ment ez a személyizés, ezt javasolta mindenki:
https://www.reiner-sct.com/produkt/cyberjack-rfid-basis/
De nekem nincs, nem tudom, hogy hogy működik.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Nők, nőügyek (18+)
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Konteó topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- MacSzerez.com - 2022 MacBook Pro 13" Retina M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Asztro / Garancia / Magyar
- 3x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- LG 75QNED87T 190 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- Legion 5 Pro 16ACH6H 16" QHD+ IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 16GB 512GB NVMe gar
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest