- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz
adlersson #87 üzenetére
https://eszemelyi.hu/letoltesek/
Hát ez elvileg úgy működik, hogy összekötöd az olvasót a géppel, elindítod az e-személyi klienst, ha mindent ellenőrzött meg esetleg update-elt, akkor utána jöhet az ügyfélkapus bejelentkezés vagy KAÜ-s, ott kiválasztható, hogy e-személyivel akarsz belépni, megadod a PIN kódot és utána megjelenik egy ablak, ahol bepipálja, hogy milyen adatokat fog kiolvasni a kártyáról az adott honlap, azt leOKézod és utána ugyanúgy műxik, mintha sima ügyfélkapus bejelentkezést végeztél volna.
Hogy ez miért kevésbé biztonságos, mint a DÁP használata azt mondjuk nem teljesen értem, miután 2016-ban az e-személyik lettek a legmodernebb technológiának kikiáltva. Hogy ezekkel aztán majd mindent lehet. Ja mindent lehetNE, csak a kutya se használja vagy azért, mert nem tudja hogy kell vagy azért, mert tudja, de nem akarja használni, mondván: többlet adminisztrációval jár. (magyar posta true story)
-
válasz
adlersson #103 üzenetére
Tudod ez is egy érdekes téma.
pl. börtön utáni rehab vagy csak egy egyszer szegény hajléktalan visszatérése. Ami szinte egyenlő a lehetelennel.Nekem kb. 10 éve volt egy kedvenc csövesem ,a falunk főterén koldult. (már meghalt szegény).
A nyakába lógott egy tábla "Italra kérek" felirattal.
Ő egy őszinte ember volt, nem olyan mint a fél lábukat felkötő mankósok vagy a 4-5 éves gyerekekkel körbevett kolduló brigád.
Szóba egyedtem vele, egy elfuserált élet áldozata volt. És rákérdeztem, miért iszik miért nem próbál visszajutni a normál világba.
2 mondattal megválaszolta.
Az ital az egyetlen menedék és szórakozás.
Uram, ha maga munkaügyis lenne egy vállalatnál, felvenne ebben a ruhában, lakcím, bankkártya, telefonszám, elérhetőségek stb. hiányában?És teljesen igaza volt. Aki idáig jutott de esetleg visszatérne, az fel fogja adni mert reménytelen.
Neki hogyan lesz digitális személyazonossága? Hogy lesz digitális állapolgár, hogyan lesz ügyfélkapuja, háziorvosa, lakcímkártyája, bankszámlaszáma?
Nem is lehet munkát vállalni ha egyszer már kirekesztette a társadalom mert nincsnek meg a papír, és szám alapú azonosítók. Így lehetetlen. -
válasz
adlersson #87 üzenetére
Amikor ment ez a személyizés, ezt javasolta mindenki:
https://www.reiner-sct.com/produkt/cyberjack-rfid-basis/
De nekem nincs, nem tudom, hogy hogy működik.
-
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bestbuy játékok
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Mini-ITX
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Airsoft
- Windows 11
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- EKWB DDC 3.1
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- Szép Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6" -45% Bivaly i7-1165G7 16/512G FHD IPS Iris Xe
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest