- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
válasz
cinemazealot #422 üzenetére
-
Narxis
nagyúr
Google Authenticator tud 2 ügyfélkapuhoz kódot generálni? Úgy rémlik mintha tudna.
-
Narxis
nagyúr
Na gyerekek én is áttértem de nem a DÁP-ra hanem az Ügyfélkapu+-ra Google Authentikátorral. Pofonegyszerű volt, szerintem túl egyszerű de ki-be léptem többször is és működik. Érdekes, hogy az Egészségablak alkalmazásban továbbra is be vagyok jelentkezve, nem kérte, hogy lépjek be Ügyfélkapu+ -szal. Én nem szaladok egyből DÁP-ra amíg nem muszáj de tippre szerintem csak 1-2 évig fog élni az Ügyfélkapu+, talán 2026-ban még működni fog de 2027 januárban szerintem már csak DÁP lesz, ne legyen igazam.
-
Narxis
nagyúr
Gondoltam, hogy a nyugdíjasok fognak örülni a még nagyobb állami kontrollnak.
-
Narxis
nagyúr
Az egészségablak nem olyan rossz cucc, aki gyógyszert írat fel (mondjuk egy Flector port ami sajnos vényköteles) vagy valami más szokásos gyógyszerét akkor nem kell elmenni az orvoshoz, betelefonálsz aztán megnézed az app-ban, hogy ki lehet-e már váltani, nem mindig váltható ki azonnal telefonálás után, volt, hogy el is felejtette felírni a háziorvos, másnap ugyanúgy be kellett telefonálni, így nem indulok el feleslegesen a gyógyszertárba. A rendelési idő is ott van, az se rossz, sose tudom mikor rendel délelőtt vagy délután.
-
Narxis
nagyúr
Egyelőre a Google még nem áll a törvények felett ellentétben a hazai elit nem egyszer bizonyyította, hogy a magyar törvények felett áll, de akkor sincs probléma ha egy törvény "útban van" mert egy rendelettel felülírható egy éjszaka alatt. Aki ezt nem látja veszélyesebbnek mint a gugli annak nincs mit magyarázni...
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Apple asztali gépek
- Medence topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- EA Sports WRC '23
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged