- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
viktorhu
veterán
válasz
DevKiller #26935 üzenetére
Redmi 5A-val is lehetett voltéra csatlakozni. Az hány éves modell? Nincs annyi sávszélessége a diginek, hogy ilyen felesleges luxust megengedjen magának, hogy még azt a picit is feldarabolja.
A listában nincs egyébként utalás arra, hogy ez fog történni, de nagyon kellene, ha bármit el szeretnének érni ezzel a hálózattal.
-
törölt tag
válasz
DevKiller #26927 üzenetére
Egyáltalán nem tartom életszerűnek.
Magyarországon keveseket fog meg a nemzetközi percdíj kérdése.
Aki külföldi rokonnal akart csevegni az elmúlt 10 évben, az megoldotta internet alapú hívással.
Én is beszélek külföldi személyekkel, és inkább whatsapp-on hívok, mert tisztább a hang minősége, mint bármilyen magyar operátorral (legyen az voda, tkom, tnor, vagy digi).
Szóval azért tartani 2MHz-et 2G-nek, mert az a pár százalék külföldre telefonálónak az ismerősei nyomógombos telefont használnak a hívott célországban.... -
trec12
addikt
válasz
DevKiller #26915 üzenetére
Szerintem nem. Nincs feltüntetve külön így a hálózaton belüli is belföldnek számít.
Belföldi és EU irányokba indított percdíj (bruttó) 4 Ft/perc
Szerintem az adók miatt "nem jönne ki" nekik. A DigiFon500-at is akkor szüntették meg mikor kuszaszem adót vetett ki a telkókra.
-
trec12
addikt
válasz
DevKiller #26879 üzenetére
Más GVH-s bírságot kaptak - de erről volt már szó - és az a fajta bírság amit a Digi kapott korábbi pályázatokon is kitétel volt. Más kérdés, hogy legutóbb nem volt benne és ezt a Telenor kifogásolta. (Számomra az érdekes, hogy eredendően miért maradt ki mert akkor a Digi simán indulhatott volna ha a Telenor nem szól??)
Amúgy meg úgy tűnik olyan kitételt ír bele az nmhh amilyet csak akar ez éppen az aktuális széljárástól függ. Hogy kérdőre vonhatók-e, aligha...
-
DarkByte
addikt
válasz
DevKiller #26749 üzenetére
A jelenlegi helyzethez képest belátható időn belül most már borítékolható hogy nem lesz előrelépés.
Lehet hogy jobban járnak ha előre menekülnek az 5G-vel. 5G-nél úgy nézem a 3600MHz-es sáv az egyik fő frekvencia, ilyen szempontból is passzolna. Addig akár az 1800-at meg lehet hagyni ilyen felosztott 2G/4G állapotban és majd 1-2 év múlva totál átadni a 2G-nek. Tippre 5G-s eszközökből már egy év múlva is jóval több lesz és jobb áron. Oké, nem az alsó ár szegmensben és nem engedheti majd meg magának mindenki, bár lehet jön valami olcsó kínai chipset ehhez is és ömlenek majd az olcsó kínai telefonok.
Nehezen fedhető vele az ország, de ahol a kapacitás a leggyorsabban elfogy, vagyis a városokban, ott szerintem az 5G-hez ígysem-úgysem nagyon lehet megúszni a sűrű telepítést, legyen az 2600 vagy 3600MHz. A külterületen nagy sebességű mobilnetet gyanúsan bukják amíg nem jutnak több frekvenciához, de legalább a 2G-vel az elérhetőség biztosított lenne ott is 1800MHz-en.
Persze nagyon könnyen dobálózunk mi itt ezekkel, abba bele se gondolva milyen pénz égetés lenne ebből bármelyiket is megvalósítani. Sajnos van egy olyan sejtésem, hogy hagyják a francba az egészet egy ponton. Esetleg még lélegeztető gépen tartják a mostanit kb. egy évig, majd ennyi volt. Utána pedig valamelyik másik felvásárolja gombokért az infrastruktúrát.
-
n00n
őstag
válasz
DevKiller #26714 üzenetére
Még ne temessük őket, bár optimistának sem kell lenni, de azért várjuk ki a végét. Én örülök ennek a kis időnek is, amíg használhattam. Egy Xiaomi robotporszívó árát takarította meg nekem a Digi
(külön tettem a pénzt minden hónapban, amit azon spóroltam, hogy 2 csomaggal lejjebb tudtam rakni a Telekom előfizumat a Digi miatt
)
-
törölt tag
válasz
DevKiller #26692 üzenetére
Jól megbünteted a 3 regnálót a román digimobilos kártyával: kb. 10 Ft lesz a roaming felár, ebből nulla Ft lesz a román digi profitja. Vagyis megy a 10 Ft a telenorhoz.
Ez mennyivel jobb, mint egy telenoros/vodás flotta, ahol a percdíj 10Ft?
Aztán ha nem veszik fel a hívott partnereid a telefont, mert +40-es szám jelenik meg nekik....meg lerománoznak a román szám miatt....akkor aztán jól megmutattad. -
törölt tag
válasz
DevKiller #26628 üzenetére
A románoknál a digi "hatósági áron" (40 millió euró) jutott hozzá 5MHz 900-as frekvenciához.
Ha nálunk licit alá helyezik (és nem kap alanyi jogon a digi) frekvenciát 900-on, úgy a ~15 milliárdos induló árat akár 20 milliárdra is fellicitálhatják a többiek.
Ezért 100%-ig kijelenthető, hogy nem fog tudni 2 blokkot venni a digi.1800 MHz: a telekom 6 évvel ezelőtt 15 milliárdig fellicitált 1db blokkot, a másikat pedig 10 milliárdig.
Még 2 db 1800-as blokk kellene, darabja erős licit mellett ~10 milliárd.
Lesz-e 40 milliárdja a diginek erre a projektre?
-
Icetee
aktív tag
válasz
DevKiller #26604 üzenetére
Szerintem is meg lesz hosszabbítva. Én nem rég váltottam ki a kártyát és ott azt mondták kérdésemre, hogy nincs még info arról hogy lejárna a teszt időszak...
De amilyen gyenge még a lefedettség, ha fizetős lenne így elég sokan visszamondanák.
Vagy valami nagyon minimális összeget kínálnak be talán... Majd kiderülA lefedettség elég naprakész. Én azt vettem észre, hogy ahol jártam és gyenge volt a térerő és akadoztak a dolgok az szinte méterre pontosan felkerült a térképre
Mi vagyunk a tesztelők országszerte. Gondolom bizonyos időközönként kiértékelik az adatokat és eldöntik hol és mit kell vagy érdemes fejleszteni.
-
viktorhu
veterán
válasz
DevKiller #26529 üzenetére
Igen, attól még nagyon messze vagyunk, hogy a többiekhez mért lefedettséget tudjon adni a Digi, HA egyáltalán kap frekvenciát, mert az állam maga is tulajdonos a konkurenciában, és piaci szereplőként vélhetően továbbra is a saját tulajdonát fogja védeni, és nem azt fogja támogatni, hogy letörjék nekik az árakat.
Ettől függetlenül nagyon boldog vagyok az ingyenes digi simmel, most pont olyan helyen vagyok, ahol béna a wifi, és a laptopba rakott digis simmel dolgoztam egész nap (pár dokumentum megnyitása sharpointról pl.). Nagyon jól működik, szinte észre sem lehet venni sima böngészésnél, hogy ilyen visszafogott sávszélesség van mögötte. Már csak ezért önmagában is megérte az otthoni digis előfizetés felára az előző telekomoshoz képest.
-
törölt tag
válasz
DevKiller #26506 üzenetére
Pl szerintem a DIGI venne 2600-at is, ha lehet.
Pláne kikiáltási áron, amennyiért tavasszal senkinek sem kellett, 1 milliárd volt ha jól emlékszem.
Az, hogy a 2600 része lesz-e a tendernek, csak az nmhh-n múlik.Szerintem a digi ezt szeretné:
1*2*5MHz 900
1*2*5MHz 1800 + 1*2*5MHz 1800 (a jelenlegi)
1*15MHz 2600 -
törölt tag
válasz
DevKiller #26464 üzenetére
Vannak nekem is ilyen történeteim Erdélyből, amikor kizárólag a diginek volt elérhető hálózata, és a másik 3-nak nulla lefedettsége volt, még 2G-n is.
Van olyan ismerősöm, aki az orange-tól hordozott számot a digihez, mert beltéren csak egy bizonyos helyen volt az orange-dzsal térerő, a digi meg fullos volt.
Azonban ezek a kirívó esetek.
Idei utam során újra megtapasztaltam a digimobil hiányosságait: kültéren indítottam egy hívást-VoLTE 2100MHz-en, bementem épületbe-leváltott LTE 900-ra, majd ismét váltott: GSM-re. Na itt már megszűnt a hangátvitel, mivel VoLTE-GSM között nincs lehetőség a hívás folytatására. A másik 3 ilyet nem produkál.
Voltam erdőben túrázni: az erdő mélyén a digi jel megszűnt létezni, a voda működött. -
törölt tag
válasz
DevKiller #26461 üzenetére
Most nézem, hogy a wikipedián frissebb adatok vannak, mint amit én találtam....Mindegy...ez már így marad.
Lajos kérdésére a válasz:
Az, hogy 13 év alatt csupán 13%-ot szerzett a román digi, elég beszédes. Kompromisszumos a román hálózat (a 3MHz-es LTE 900 miatt), és valószínűleg a magyar is az lenne (ha sikerülne frekvenciát szerezni).
Ha 2 hétig használná valaki, utána lehetne véleményt mondani.
Én használtam kinti vodát és digit is.
Havi 7 euróért (6eu+20%áfa) a vodafone.ro 2000 percet + 50GB netet ad feltöltőkártyásoknak.
A digi csak a havi díjasoknak ad sok netet: 5 euróért korlátlan percet + 50 GB netet kapasz.
~750 Ft felár mellett én inkább a vodát választanám, ahogy sokan így tesznek Romániában. Kint a vodának van a legnagyobb frekvenciaspektruma.
Sokan várjátok a digit. Én is várom, de csak az árletörés miatt. -
Lajosnagy17
senior tag
válasz
DevKiller #26457 üzenetére
Ez megvan nekem is. Inkább a többi szereplő részesedése kellene. Azt tudom a kábeltv/vezetékes internet piacon 50% felett vannak és ahogy a riport is mutatja több mint 10%-ot erősödtek. Továbbá kiváncsi lennék, hogy a román piacon lehet e növekedni tovább, vagy áldozni fognak pénzt magyar és spanyol piacra.
-
Geri12345
tag
válasz
DevKiller #26438 üzenetére
Azt hittem, hogy a VoLTE/VoWifi nem megy, 4G mobilinternetnél nekem sem számított a régió, még bolgár régiókóddal is ment.
Amit írtam az a VoLTE/VoWifi támogatásra igaz, ha megnézed a VoLTE/VoWifi topikból ezt a táblázatot, akkor láthatod, hogy van olyan, hogy nem minden szolgáltatóval megy.
-
Lajosnagy17
senior tag
válasz
DevKiller #26398 üzenetére
Meg kell várni a 3. és 4. negyedéves jelentést, az előfizetők számát illetően. Én csak egy helyet tudok említeni, ahol jártam és láttam is mi történik.
Karcag, Telekom ki építette az optikát és jelentősen benyomult a FLIPP-pel, egyébként invitel-es terület. A kábeltv/ interneten kb 1000/1500 Ft-ot spórolnak az Invitel/ Digi-hez képest és ezért már váltanak az emberek. -
Lajosnagy17
senior tag
válasz
DevKiller #26392 üzenetére
A Telekom nagyon nyomul az optika ÉPÍTÉSÉVEL és Flip csomagot is nagyon nyomják. A mobil hálózatot ki kell építeni nekik és az Invitel-es területeken is optikát, mert előfizetőket fognak veszíteni.
A DIGI 15-20milliardot forgat vissza fejlesztésekre évente, a TELEKOM 80-at. Ha egyszer valaki Flip-re vált és nyugdíjas, azt nehéz visszacsábitani, mert a nyugdíjasnak 150Mbit is elég.
Az olcsó mobil ezért kell nekik, hogy megtartsák ezeket előfizetőket. -
-
Diák66
őstag
válasz
DevKiller #26294 üzenetére
Az ingázók átjöhetnek dolgozni, ha igazolják a munkáltatójukat, munkavégzés célját stb..... na meg hát attól, hogy románok építik a hálózatot "élhetnek ideiglenesen" Magyarországon. Az anyagot kell idehozni, amivel dolgoznak. Na az lehet problémás a diginél....... mert a műholdas és kábeles hazai szerelők is eszköz/anyaghiány miatt szoktak "szenvedni". Ha lesz mivel dolgozniuk, épülni fog a hálózat. Engedélyeztetési eljárás nagyon sok volt mostanság az NMHH honlapján.
-
dchard
veterán
válasz
DevKiller #26253 üzenetére
Korábban sem voltak jó kilátások, de most kifejezetten szkeptikus vagyok. Minden jel arra utal, hogy megint megpróbálják őket kizárni, tehát a maradék spektrumra (ami önmagában sem sok, de annál értékesebb) licitálni sem tudnak majd. De ha valamilyen csoda folytán sikerülne elindulniuk, akkor is vérremenő küzdelem lenne olyan három céggel, akik lényegesen tőkeerősebbek és sok a vesztenivalójuk.
Jogász nem vagyok, tehát azt felmérni nem tudom, hogy van-e rá lehetőségük, hogy valahogyan a kizárást elkerüljék, de ha ez sikerülne is, pillanatnyilag nulla esélyt látok arra, hogy alacsony frekihez hozzájussanak, anélkül meg sosem lehet teljes értékű mobil szolgáltatást nyújtani.
A kérdés inkább az: a tuljadonosi kör miben bizakodik?
-
Icetee
aktív tag
válasz
DevKiller #26127 üzenetére
Szerencsés vagy... Én kiváltottam és alig van térerő vagy egyáltalán nincs bárhova megyek... Még szerencse, hogy nem kell érte fizetni, mert egy kiló kenyeret nem ér. Itt ahol lakom (Csepel) jó, de van wifi szinte mindenhol, így sokat nem érek vele. De navigálásra használni nem mertem még ezáltal :)
Majd egyszer biztos jó lesz. Azért elég merész saját hálózatépítésbe belefogni a 3 nagy szolgáltató mellett. -
válasz
DevKiller #26081 üzenetére
Egyelőre itthon kellene valahogy dűlőre jutni... Tudom, hogy ez nem csak rajtuk múlik.
Ha igaz a hír, hogy a Telenor 100% állami lesz, akkor a Telekom és a Digi még össze is jöhet valamilyen szinten, ami mindkét cégnek hasznára lehet. Persze max mobil szinten. Ha a Digi megint nem fog tudni frekvenciát szerezni valahogy, akkor muszáj lesz valamilyen más utat találnia a több torony felé, ha hosszabb távon mobil szolgáltatást akar nyújtani. A Telekomnak pedig az egyik legjobb, ha nem a legjobb hálózata van az országban a legtöbb mobilelőfizetéssel.
-
válasz
DevKiller #26022 üzenetére
A telefonokban van általában (A50-A40-ben biztosan) egy olyan menüpont, hogy bekapcsolt wifi hívás esetében mit preferáljon a telefon. Ha van hálózat, akkor azt vagy a wifi hívást. Nekem van egy olyan, hogy wifi hívás használata, amikor csak lehetséges és talán még olyan is (most nincs a kezemben a telefon), hogy mi legyen elsődleges. Nálam, ha van vowifi, akkor mindegy mekkora a térerő, a wifit használja és nem váltogat.
-
törölt tag
válasz
DevKiller #25997 üzenetére
A Norvég állam nem üzletel "autoriter" államvezetőkkel.
Egyértelmű, hogy a ppf csak azért lett közbeiktatva, hogy a norvég embereknek mondhasság a norvég politikusok: mi nem a Magyar államnak adtuk el a norvég állami kézben lévő telenor, hanem egy cseh befektetőnek. Aztán arról mi nem tehetünk, hogy ő 2 év múlva eladta.....
Már 2017-ben tudni lehetett, hogy előbb-utóbb az AH-hoz kerül a telenor.
És akkor jön a kérdés: az államnak célja egy 4. versenytárs helyzetbe hozása, amikor ő maga a 3. szereplő? -
4Grider
félisten
válasz
DevKiller #25997 üzenetére
Pont azt írtam, hogy jelentős piaci szereplő egy jelentős piaci szereplőt nem vehet meg. Még a UPC (itt főleg a mobil rész számit) megvétele a Voda által is necces volt, nem beszélve az Invitel Digi általi felvásárlásáról, ami miatt ütik is rendesen a Digit.
De kétlem, hogy a Digi talál még olyan finanszírozót, aki ad neki pénzt, mert már nincs mit jelzálogba tennie. -
válasz
DevKiller #25863 üzenetére
"Ajánlom összehasonlítani a Telekom Magyarország és a Telekom Románia árait. Az egyik az egekbe van, a másik meg a földön nyílván nem kell részleteznem, hogy melyik kéri el a többet ugyan azért a szolgáltatásért."
Húha. Hát amennyire én tudom, nagyon nem ugyanaz a szolgáltatás, minőségre, sebességre, lefedettségre legalábbis. Csak roaming infóim vannak lefedettség szempontjából Romániáról, de nagyon durván nem ugyanaz mint itthon. A hazai mobilszolgáltatás lefedettségre, technológiára és sebességre, egyebekre tehát minőségre eléggé jónak számít (tudom, hogy szemétül hangzik, de ez a 3 nagyra vonatkozik és nem a digi itthoni szolgáltatására, de feltételezem hogy ez nem vita tárgya).
Szóval az ugyanaz, ráadásul aláhúzva, én úgy érzem, hogy átgondolandó. -
sifarr
senior tag
válasz
DevKiller #25834 üzenetére
Vagy a teljes bedöntés a cél?
Egy szereplő számára igen, ez a Telenor. Nekik elengedhetetlenül szükséges a vezetékes láb a szolgáltatácsomagjukhoz. Egy kivéreztetett Digi akár eladhatóvá is válhat.
Viszont az teszi érdekessé a helyzetet, hogy a Digi Telenor általi felvásárlása nem érdeke a Telekom-Voda párosnak.
A Digi vezetékes fronton jó pozíciókkal bír. Komoly riválisa a párosnak. Nagyon sok helyen párhuzamosan szolgáltat a Digi és a Telekom/Voda (UPC). Nekik nem érdekük, hogy a Telenor riválisuk legyen vezetékes ágon. Viszont érdekük, hogy a Digi vezetékes árszinvonala elérje, meghaladja az övékét. Nekik jó egy döglődő, ráfizetéses, a veszteséget a vezetékesből finanszírozó Digi Mobil. -
törölt tag
-
4Grider
félisten
válasz
DevKiller #25814 üzenetére
2 év, de ezek a büntetések még nem zárják ki őket, csak azért gázosak, mert emiatt a GVH vizsgálat újraindul, így annak végeredménye fog majd számítani. Ennyi sumákolás után viszont a GVH vizsgálat eredménye valószínűsíthető, hiszen a Digi nem véletlenül hallgatott el dolgokat...
Mindentől függetlenül én úgy gondolom, hogy meg kellene oldani, hogy ott lehessenek a következő frekvencia árveréseken, mert akármennyire is nehezen tudnak megfelelni a hazai versenyjognak, akkor is szükség van itthon a versenyre, amit igazából pont a Digi jelent. -
zedok
őstag
-
vbalint77
tag
válasz
DevKiller #25736 üzenetére
Ne érts félre, én is a 4G-t favorizálnám csak, tökéletes a volte, de az tény, hogy a digi célközönségbe lesz egy réteg akinek kell a 2G. Nem gondolom hogy kikopna egyhamar, vagy kellene egy nagyon olcsó de strapabíró volte-s készülék a kínálatba amit osztogatnának...
-
dchard
veterán
válasz
DevKiller #25582 üzenetére
"és 1 blokk 900 ha csak 4G-re használnák, mekkora sebességre lenne képes?"
Ugyanannyira, mint a mostani 1 blokk 1800-on. 256QAM mellett 48megabit elméleti maximumra lefelé, 64QAM mellett 18megabitre felfelé.
Közben azt nézem, hogy az 1800 nagy része is lejár 2021 végén:
Ez persze nem sokat segít a Digi-n, mivel a 900 és az 1800 is fontos primer sávok, a verseny mindkét esetben nagyon nagy lesz.
-
dchard
veterán
válasz
DevKiller #25573 üzenetére
"Mit tudnának csinálni, a nem VoLTE-s telefonokkal?"
Semmit. 1 év hűséggel nagyon olcsón vagy "ingyen" adjanak VoLTE képes telefont annak akinek kell. Ennyit kell csinálni. Ebben a helyzetben egyszerűen luxus a frekvencia készlet 40%-át eltolni 2G-re. Hiába termel inkább pénzt a 2G a hanghívásokkal, ha a fossá torlódó hálózat elijeszti a potenciális ügyfeleket.
"Nem a 900 ellen vagyok, hanem a kevés freki ellen."
Akkor mégegyszer: 900-at tendereznek, az egész 35MHz-et, a többi frekit 2GHz alatt eladták. Tehát nincs más. Ebből lehet venni horror pénzért maximum 1 blokkot, ha ki nem zárják őket és/vagy meg tudják ennek az árát fizetni. Vérre menő küzdelem várható. És ha mindezt meg is ugrották, indulhat megint az építkezés hálózati oldalon, hogy az új frekit használatba tudják venni.
-
dchard
veterán
válasz
DevKiller #25567 üzenetére
" Reménykedve abban, hogy a DIGI nem követi el még egyszer a hibáit."
Már elkövette pontosan ugyanezt a hibát itt is: ugyanúgy 3-2 arányban osztotta el azt a semmi frekijét, ami van 1800-on. A különbség csak annyi, hogy itt a publikus teszt üzem előtt hónapokig 5MHz-en ment az LTE, és utólag találták ki ezt a hülyeséget.
"Ha a kövi tenderen indulnak és elhoznak egy nevetséges szélességű 900-at maguk alatt vágták el a fát."
Akkor mit is kéne csinálniuk pontosan szerinted? Eddig ment a csodavárás, most meg maguk alatt vágják a fát? Mivel ezt fogják tenderezni jövőre, a többi frekit 10+ évre már eladták, ezért marad a 900, ha ugyan ki nem zárják őket megint valahogy. 5MHz-es raszter lesz a tenderen az szinte biztos, de még ha valami csoda folytán tudnának is venni mondjuk egy blokkot, azzal sem lennének kisegítve, kapacitásuk így sem lenne, még akkor sem, ha megjönne az eszük és a 2x5MHz-en csak 4G-t tolnának. És ez a legoptimistább forgatóköynv...
Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Mobilinternet
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Filmgyűjtés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Windows 11
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Melyik tápegységet vegyem?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest