Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a OnePlus 13T
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
gabor9991
őstag
-
4Grider
nagyúr
válasz
zsolt_64 #45146 üzenetére
Számhordozás esetén a publikus csomagok közül lehet választani. Most vagy mázlija volt és egy olyan ügyintézőt fogott ki, aki speciál csomagokat is köthet, vagy ment körlevél a voda ügyfélszolgálatosok között, hogy lehet az alábbi csomagokat ajánlani a digiseknek, ha megjelennek érdeklődni. Ha az utóbbi, akkor jó eséllyel nem bíznak abban, hogy több mint 50% megtartja a digi előfizetését, és inkább ügyfélmegtartásra mennek rá.
-
zsolt_64
senior tag
válasz
kissvendel #45145 üzenetére
Szerintem ott van a kutya elásva a te esetedben, hogy a csajszi a te általad indított szolgáltató váltásra vonatkozó per pillanat érvényes lehetőségeket mondta. Tehát
ÚJ szerződést kötsz a felkínált csomagok egyikére, és kéred a számhordozást.
Ez esetben fel sem kell mondanod a digis szerződést, a számhordozással minden automatikusan intéződik.
De az is lehet hogy egyáltalán nem így van.
Kérdés az hogy bármelyik digis mobilosnak felajánják ezt, vagy te valamijen szempontból VIP vagy -
kissvendel
csendes tag
válasz
p.riky22 #45135 üzenetére
Bementem, a voda boltba, rákérdeztem... pötyögött a csajszi a gépen kicsit, majd elsorolta, hogy ezek a lehetőségek vannak. Nekem korlátlan beszéd, 7GB net a 3500Ft-ért (márciustól 4270Ft) 1 év hűséggel tökéletesen megfelel, így váltottam. Ennyi.
Lehet találgatni, értelmezgetni az ÁSZF-et, de ezt ajánlotta és a flotta név is elég sokatmondó... de persze bármi lehet még... Ennyiért nem nagyon van máshol korlátlan beszéd + 7GB net. -
Itt találgattok a semmiről. Megsúgom a dátum január 14. A hirdetményben március 1-ét írnak. Majd elötte egy kicsivel kiderül minden. Nem kell itt voda flottás csomagokkal stresszeli a népet, ha valaki most szeretne átmenni ezt kapja, és persze erre az emelést, aki kivárja a sorát, az meg majd később tudja meg, hogy milyen az ajánlat.
-
zsolt_64
senior tag
válasz
"Örömmel tájékoztatjuk, hogy a Vodafone-nal történő együttműködésünk
eredményeképpen azon DIGIMobil és a DIGINet Aktív 50 ügyfeleink részére, akik ezt a szolgáltatást közvetlenül a Vodafone-tól kívánják igénybe venni, 2024. március 1-jétől a Vodafone a jelenlegi díjcsomagjukban foglalt adatkerettel és lebeszélhetőséggel megegyező új díjcsomagot hoz létre."
Értelmezésemben akkor ez azt jelenti hogy a belinkelt képen található csomag egyike sem , hanem 1 olyan csomag ami még nem létezik(nem látható) és díja megyezik azzal mintha maradnál a fenekeden a diginél. -
4Grider
nagyúr
válasz
Szerintem ez attól függ, milyen ügyintézőt fogsz ki. Nem egy vodás feltöltőst betettek már ilyen flotta speciál csomagba (hogy meggyőzzék, legyen előfizető), mint ahogy a vodánál ezeket a csomagokat használják ügyfélmegtartásra is. És vannak ezektől még durvább flotta speciál csomagok is...
-
törölt tag
válasz
kissvendel #45134 üzenetére
Nálam ilyen van SMS bővítésre, [kép] a 3490-es csomaban
-
p.riky22
csendes tag
válasz
kissvendel #45128 üzenetére
Nem lehet hogy ez egy dolgozói vagy valamilyen más Digis már létező flotta? Amíg nincs bármilyen hivatalos tájékoztatás addig ez fura kicsit nem?
Mint írták:
Örömmel tájékoztatjuk, hogy a Vodafone-nal történő együttműködésünk eredményeképpen azon DIGIMobil és a DIGINet Aktív 50 ügyfeleink részére, akik ezt a szolgáltatást közvetlenül a Vodafone-tól kívánják igénybe venni, 2024. március 1-jétől a Vodafone a jelenlegi díjcsomagjukban foglalt adatkerettel és lebeszélhetőséggel megegyező új díjcsomagot hoz létre.
Az ÁSZF 7.1.1 pontja úgy módosul, hogy az abban meghatározott automatikus inflációkövető-díjkorrekció a mobilszolgáltatásokra nem vonatkozik! Ennek megfelelően a DIGIMobil szolgáltatások esetén a március 1-től érvényes új mobiltarifák lépnek érvénybe.Kérjük, figyelje februári tájékoztatóinkat, és a DIGI honlapját, ahol megismerheti a
szolgáltatóváltás részleteit!
Namostmár ezek a flotta csomagok közelről se hasonlítanak a jelenlegi DIGIs csomagokra. Viszont az meredek, hogy téged már áthordoztak ezek közül bármelyikbe, hisz még nincs március 1., nincs tájékoztató, se semmi. Gondolnám hogy az együttműködés keretein belül a Digi részéről is kellene mondjanak valamit, hogy kedves ügyfél, ha itt maradsz akkor roamingolsz tovább az új Digis árakkal, vagy tessék itt van ez és ez a Vodafone ajánlat ami "megyegyező" a mi csomagjainkkal, ahogy azt írták és választva a neked mefelelőt a roaming mód elkerülhető, és akkor a Vodafone ügyfeleként mehetsz tovább ami egyenlő a szolgáltató váltással ahogy azt szintén írják is.
Akkor téged hogy tudtak beletenni ebbe a flottába amit látunk? -
Lacccca87
addikt
válasz
kissvendel #45128 üzenetére
En nem hordoztam meg igy bem tudok belepni. Az erdekelt volna hogy ebben a csomagban van e E-sim (akar plusz dijert) meg korlatlan sms dijmentesen.
-
p.riky22
csendes tag
válasz
dredjudge84 #45111 üzenetére
Igen, jól értelmezed.
-
zsolt_64
senior tag
válasz
kissvendel #45124 üzenetére
ezek özül valamelyik a tájékoztatóba felajánlott ?
"Örömmel tájékoztatjuk, hogy a Vodafone-nal történő együttműködésünk
eredményeképpen azon DIGIMobil és a DIGINet Aktív 50 ügyfeleink részére, akik ezt a szolgáltatást közvetlenül a Vodafone-tól kívánják igénybe venni, 2024. március 1-jétől a Vodafone a jelenlegi díjcsomagjukban foglalt adatkerettel és lebeszélhetőséggel megegyező új díjcsomagot hoz létre."
imígyen szól ugyanis a tájékoztató. ehhez képest nemigen stimmelnek az átalad idelinkelt csomagok amikért mindentől függetlenül fogadd köszözönetünketUff most olvasom hogy még ezeket az árakat kell megszorozni 1.2 vel
-
Lacccca87
addikt
válasz
kissvendel #45124 üzenetére
Link van esetleg ahol ezek találhatók? Én nem találtam meg az oldalon.
Ha nem osztható meg akkor a prémium 25 spec részleteit esetleg privátba el tudnád küldeni nekem? Előre is köszönöm -
kissvendel
csendes tag
Hivatalos vodafone flotta tarifák Digimobilosoknak:
-
n00n
őstag
Na, eddig volt értelme második SIMnek a Diginek számomra. Neten le lehet mondani csak a mobilt?
-
zsolt_64
senior tag
válasz
dredjudge84 #45119 üzenetére
Nem mindegy mely zsebét tömöd ? De szerintem most találják ki az egészet. PL kiváncsi lennék hogy a digis netem ára változik-e attól hogy átmegyek a vodához aztán ha jól tudom most a digi vezetékes és mobil hívások ingyenesek ha vowifivel megy , és 2 számla lesz és külön kell fizetni ?,stb. engem igenis zavar a roaming meg a 2g. bár ma írtami ide többször is hogy sohatobbevodafone
Hopplá most jut eszembe hogy most mivan az ingyenes hívásokkal ? mármint amióta áthajítottak minket roamingal a vodaháéózatára
-
ACE-
addikt
válasz
-
zsolt_64
senior tag
válasz
snooze #45116 üzenetére
Nem biztos. a roamingba áthajítás nem kerül semmibe,vagy legalábbis a legalacsonyabb a költsége a simmkártyacsere meg bonyolult és drága. Ha jól emléxem a tájékoztató is opcionálissá tette, tehát az az ügyfél, akit nem zavar, meg asse tuggya miaza róáming az marad. Semmitsem csinálni a legolcsóbb.
de szerintem ezen kár mostmár agyalni kb mindent kiveséztünk, a februári tájékoztatóig...
-
stingy2
senior tag
válasz
Az benne van, hogy pont olyan csomag lesz, mint a mostani Digi, az ár lehet kérdéses a megfogalmazás miatt, de én úgy értelmezem, hogy ugyanezek a digi csomagok lesznek voda alatt. Nemsokára kiderül.
-
zsolt_64
senior tag
válasz
dethroner #45109 üzenetére
Azért ez így összeségében nem igaz, nézz körül most a lengyeleknél , ott pont most megy az ottani ner+politikai bebetonozás felszámolása... szóval a lengyelek igenis megcsinálták a fülkeforradalmat, öszeállt az elenzék, meg is nyerték. Nem mondom hogy könnyűlesz nekik, de legalább a remény él. Olyan ez nekik, mikor a vihar után kisüt a nap.
És nagyon tetszik hogy lekapcsolták a lengyel köztévét, amit a Kaczinyski magyar mintára csinált meg.Továbbá volt bátorságuk letartóztani politikusokat, akiknek egyébként jogerős bírósági ítéletük van érvényben. -
4Grider
nagyúr
válasz
domper2015 #45110 üzenetére
A netfone a voda és a tré infráját bérli.
-
dethroner
veterán
válasz
zsolt_64 #45078 üzenetére
Ne hidd hogy a fülkeforradalom bármit is eredményezne. Van egy remek mondás, miszerint ha a választásokon bármit meg lehetne változtatni, már rég betiltották volna.
És távol álljon tőlem hogy ezt a becstelen bandát védjem, de emlékezzünk vissza mi volt itt mielőtt magyar "üzletemberek" átvették a hatalmat ebben az ágazatban (is). Nagyszerűen lekarterezte a piacot a voda, telenor, telekom hármas, mindhárom cégnél kb ugyanolyan kondíciókkal lehetett szerződni. Tehát nagyjából mindegy kinek a zsebébe vándorol a pénz, magyar tulajdonú yactokat tankolnak belőle, vagy kiszivattyúzák a multik nyugati tulajdonosai, a mi számlánk akkor is magas volt és magas lesz. -
stingy2
senior tag
-
zsolt_64
senior tag
válasz
worxland #45093 üzenetére
Ha fletó lenne mobilse lenne csakaza rézvezetékes kurblis, ennek a mobilváltozata azmeg olyan fadobozos nyakbakaszthatós , felmászol a telefonoszlopra , hopp két csipesz , és máris van vonal...
Nemis lenne rossz , végetvetne a hosszú pofázásoknak, aki nem bírja az lepottyan az oszlopról, lerántja a csipeszt és bont a vonal -
yanna
addikt
válasz
djsunstealer #45098 üzenetére
Itt lehet nosztalgiázni.
Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest