Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
LogRol
újonc
Sziasztok,
Én most újonnan olyan problémával találkoztam, hogy 2 ismerősöm iPhone-ján sem akar az istennek sem működni a DiGi/Vodafone hálózat és mobilinternet. Nem hogy mobilinternet, még magára a hálózatra sem csatlakozik fel. Mindent beállítottam a leírtaknak megfelelően, Roaming bekapcsolva a mobilinternethez, és "No Service", tehát mintha nem lenne szolgáltatás.
Az automatikus hálózatkeresést kikapcsolva rányomtam a "vodafone HU" hálózatra, és gyakorlatilag semmi sem történt. Készülék újraindítása után is semmi.
Amennyiben valakinek ezzel kapcsolatban van valamilyen javaslata, szívesen hallgatom, ugyanis az ügyfélszolgálat telefont nem óhajtja felvenni, egy 15 perces és egy 27 perces próbálkozás után meguntam, sok pénzbe fájna ez nekem hosszú távon. (ugye mivel nem Digis telefonról hívom őket, hiszen a Digi-s SIM kártyák egyáltalán nem kapcsolódnak fel hálózatra, márha feltételezem hogy a Digisek ingyen hívják az ügyfélszolgálatot)
U.I: Egy osztálytársam Androidos telefonját is hozta hozzám, hogy nincs mobilinternet. De neki volt hálózat, így a roaming bekapcsolása után egyből működött.
Előre is köszönöm.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- XIM 4 - Rendelés, tapasztalatok (Cronusmax, Venom X stb.), billentyűzet, egér használata konzolon
- iPhone topik
- Apple MacBook
- Spórolós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Ubuntu Linux
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 pro max - 256GB - Desert titan - 95% - 2024 október
- Dell Precision 7770 17.3" FHD IPS (100% DCI-P3) i7-12850HX 16GB 512GB NVMe gar
- Logitech g29
- Új, Gamer félgép - MSI Z890 GAMING PLUS WIFI + Intel Ultra 7 265K + Corsair 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Samsung / SanDisk / Micron / Western Digital 256GB M.2 NVMe SSD
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest