Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• LogRol

friss újonc

válasz Lackooo84 #42096 üzenetére

Azt a részt nem nagyon értettem pontosan. Az APN beállítások az alapértelmezetten voltak. Azokat manuálisan be kell pötyögnöm?

Manuális kereséssel csak "vodafone HU" volt, nem 4G-s.

• LogRol

friss újonc

Sziasztok,

Én most újonnan olyan problémával találkoztam, hogy 2 ismerősöm iPhone-ján sem akar az istennek sem működni a DiGi/Vodafone hálózat és mobilinternet. Nem hogy mobilinternet, még magára a hálózatra sem csatlakozik fel. Mindent beállítottam a leírtaknak megfelelően, Roaming bekapcsolva a mobilinternethez, és "No Service", tehát mintha nem lenne szolgáltatás.

Az automatikus hálózatkeresést kikapcsolva rányomtam a "vodafone HU" hálózatra, és gyakorlatilag semmi sem történt. Készülék újraindítása után is semmi.

Amennyiben valakinek ezzel kapcsolatban van valamilyen javaslata, szívesen hallgatom, ugyanis az ügyfélszolgálat telefont nem óhajtja felvenni, egy 15 perces és egy 27 perces próbálkozás után meguntam, sok pénzbe fájna ez nekem hosszú távon. (ugye mivel nem Digis telefonról hívom őket, hiszen a Digi-s SIM kártyák egyáltalán nem kapcsolódnak fel hálózatra, márha feltételezem hogy a Digisek ingyen hívják az ügyfélszolgálatot)

U.I: Egy osztálytársam Androidos telefonját is hozta hozzám, hogy nincs mobilinternet. De neki volt hálózat, így a roaming bekapcsolása után egyből működött.

Előre is köszönöm.

Aktív témák