Hirdetés

Aktív témák

• zelikocc

őstag

válasz n00n #36585 üzenetére

Én úgy gondolom hogy nem sokat javítana az alacsonyabb frekvencia a jelenlegi bázisállomásokon. Nem azt mondom hogy nem javítana! Hanem hogy nem olyan számottevően. Nyugat Magyarországon pl semmit sem jelentene, mivel egész nagy területeken nincs semmi.

A megoldás egyszerre két dolog: alacsony frekvencia ÉS kiépíteni a hiányzó bázisállomásokat - és szerintem utóbbival érhető el a legérezhetőbb változás

Ha most egyik pillanatról a másikra minden bázisállomáson lenne 900 MHz az nem lenne olyan nagy változás mintha egyik pillanatról a másikra minden szükséges bázisállomás ki lenne építeve a jelenlegi 1800 MHz-el.

Lesz azért még bőven dolga ezzel a 4iG-nek vagy Antenna Hungáriának bárki alá is kerül ez az egész. Én csak abban reménykedem, hogy nem kukázzák ki az egészet mindenestől, hanem felfejlesztik.

"de már számban nincsenek sokkal lemaradva a három másiktól szerintem."
    Én nem ehhez viszonytanék, a DIGI Romániában is jócskán több bázisállomással rendelkezik mint a másik 3. És itt is úgy lett kiépítve a jelenlegi hálózat hogy jócskán több bázisállomásuk lesz mint a másik 3-nak.

Aktív témák