Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
AZTA
tag
Sziasztok! Valaki megtenné nekem hogy megpróbál belépni a freemail-re? Elég fontos lenne most megtudnom hogy csak nekem nemjó vagy másnak se.
-
Vodar
senior tag
Nem is volt jó sokáig, én is túlléptem. De most van. Pécsi vagyok, ott történt most ez a szoftver frissítés, lehet, hogy hamarosan hozzád is elér a dolog és akkor már ott is tudnak korlátozni.
-
cocobanana
tag
Nincs semmiféle korlátozás. Nekem már 1 éve van digim, és minden hónapba túl léptem az engedélyezett forgalmat. Havi forgalmam 50 giga szokott lenni.
-
Vodar
senior tag
Szerintem ez mégiscsak a korlátozott sebesség lesz.
-
Vodar
senior tag
Oh... amúgy most vagy működik a korlátozás, vagy nagyon lassú. Végülis a korlátozás jogos lenne, mert már túlléptem a 15 gigát. Szóval lehet az a frissítés hatásos volt, mert pont pár órára rá, hogy helyreállt a hálózat, lecsökkent a letöltési sebességem 40-50 kB/s-ra. (Pécs.)
-
club1
veterán
Ja, végülis lehet szerverproblémának mondani az új frissítések felpakolását és beüzemelését. November óta patkolgatják az adatforgalmi keretet elért előfizetők korlátozását végző rendszert. Mostanra már egy elég jó hatásfokú lassítást sikerült nekik elérni. Ehhez viszont náluk az kell, hogy a frissítések felpakolásakor álljon a hálózatuk, ráadásul az ilyenkor feljelentkezett eszközök a már helyreállt hálózatra csak ki-bekapcsolást követően állnak vissza... Egyébként pedig fél Magyarországon (inkább a Miskolc-Pécs vonaltól északnyugatra) február 19-ig állítgatják a hálózatukat, ilyenkor kimaradás előfordulhat. Február 20-tól bő egy hónapig pedig a többi területen lesznek kimaradások. Ez egy ilyen cég...
-
Vodar
senior tag
Szerver problémákkal küszködött a Telenor kb. este 7 és délelőtt 11 között (felhívtam őket). Már megoldották.
-
-
nyogo83
senior tag
Lehet hogy halozati problema lenne? Szuleimmel akartam tegnap skypeolni, de az istennek nem akart menni a net tableten. Egyszeruen fel se akart csatlakozni a halozatra(meg se jelent a 3G/terero ikon). Egyszer egy pillanatra beugrott, de akkor se volt net.
Lehet hogy halozati problema lenne? mert akkor nem zargatom oket, hogy milyen beallitasokat probaljanak meg, vagy hardreset vagy valami.(szinte 0 az eselye hogy elallitottak valamit) -
bbenjamin
csendes tag
Köszönöm a válaszod. Én valami olyasmire gondoltam, hogy ha nem 3G -vel netezek véletlen, hanem WAP -pal megy fel a netre, akkor esetleg valamit felszámolnak... Nem vagyok ezen a téren képben, ezért kértem a segítséget. De ha neked ment, akkor reméljük nekem is fog menni minden gond nélkül.
@mycso - nálam sem ment a net, most javult meg.
-
mycso
veterán
Srácok, nálatok megy a net?
Nekem tegnap délután óta, vagy fel sem kapcsolódik, vagy kapcsolódik, de nem megy a net.
A hálózatot megtalálja, rá is áll, de a net nem megy... -
club1
veterán
válasz
bbenjamin #282 üzenetére
Telenyomor, Cosmote, Vipnet adatkártyák egytől egyik működtek a telefonomban, és a hanghívásos kártyák pedig a modememben. Tehát nincs külön adat és hívás sim, csak simhez nem aktivált szolgáltatások vannak. Logikusan jól kell beállítani az apn-t, és működni fog. A plusz költséget nem értem, ha a Digi túlforgalmazási díjas, akkor lehet, egyébként mit számláznának pluszban?
-
bbenjamin
csendes tag
Tehát ha a Stickben található SIM -et beleteszem egy okostelefonba, beallitom rajta az APN-t a leírtak szerint, akkor megy rajta a mobilnet mindenfele plusz koltseg nelkul? Akarok venni egy Samsung Galaxy Minit (Android 2.2) és ebben akarom használni a digis mobilnetemet mert unom a laptopot hurcolaszni. De a Samsungot meg csak akkor veszem meg ha ez tuti mukodik. Van valakinek tapasztalata ez ugyben?
-
Vodar
senior tag
válasz
marstensid #279 üzenetére
Hát akkor holnap beviszed és megmondják mi a gond.
-
club1
veterán
válasz
marstensid #279 üzenetére
Telenyomornál lehet leírva a 32 kbps, az lehet 0 is, meg 14 Mbps is. Látszik, hogy nem vagy régóta náluk...
-
marstensid
csendes tag
Szerintem erre a hónapra is 9GB adatforgalmam van mert akkor 32kbps lenne lassítva, mivel az áll a szerződésben is. a modem áthelyezésével meg már próbálkoztam, de szerintem feleslegesen mert eddig 3.3 mbps volt a letöltési sebesség. Most ugyan azon a helyen 300-400kbps(és máshol is annyi, kivéve a ping mert ha arrébb viszem az még nő:S). 300-400 kbps az == ami úgy 5kb/s- 40kb/s környékén lehet, ami nagyon gyatra. de a stabil az az 5 kb/s. Pl ha letöltök egy zenét akkor az 5kb/s-al jön
-
Vodar
senior tag
Ez mobilnet... este terheltebb a hálózat és tapasztalatból mondom, hogy fél centin is múlhat a sebesség. Én USB hosszabbító kábelt használok, hogy a megfelelő helyre tegyem a modemet. A falon a faliszőnyeget 5 szög tartja és minden szögre felakasztva más a sebesség. Pl. az egyiken ~ 100-150 kB/s, egy másikon ~ 50 kB/s, egy harmadikon ~ 700 kB/s. De az se mindegy neki, hogy merre felé dől a modem, 100-200 kB/s különbség is van már akkor is, ha csak pár fokkal mozdítom jobbra, vagy balra.
Szóval akár 5 centin is múlhat, hogy 50 kB/s-al, vagy 500 kB/s-al tudsz letölteni. Ajánlom egy hosszabbító kábel beszerzését és végigpróbálgatni millió pontot a helységben. Én 3 hónappal a modem megléte után találtam meg az ideális helyet.
-
club1
veterán
válasz
marstensid #275 üzenetére
Nem lehet, hogy az első tört hónapra tört - tehát nem 9GB - adatforgalmat kapsz?
-
marstensid
csendes tag
Itt a test... ,hogy pontosabb legyen
-
marstensid
csendes tag
Sziasztok
12 napja megrendeltünk a digi move 9-es csomagot. Tegnap este azt tapasztaltam ,hogy belassították úgy 300-400 kbps-re, azon kívül nincs más még a ping se változott. Még messze nem használtam el a 9GB-os adatforgalmat. A legnagyobb poén,hogy mellettem unokatestvérem ugyanúgy használja egy másik modemmel, neki működik. Felhívtam a digit és azt mondták vigyem be tesztre. De valahogy kétlem,hogy a modemmel van a baj.
-
Vodar
senior tag
Nem tudja valaki, korlátoznak mostanában?
-
Vodar
senior tag
Találtam a lakásban egy pontot, ahol jóval gyorsabban jön a net, mint máshol
De ez egy ilyen mágikus pont, mert ha fél centivel arrébb teszem a sticket, vagy elmozdítom felfelé/lefelé, akkor máris lassabb lesz. (A 15GB-os csomagom van, a HSPA+-os modemmel.)
Most ilyet mérek:
Az ablakpárkányon (ahol ezelőtt volt) csak fele ekkor (se) a sebesség.
Szóval ajánlom mindenkinek, aki otthon használja a mobilnetet, hogy fogjon egy jó USB hosszabbító kábelt és centiről centire próbálgassa végig a lehetséges pontokat a szobában, mert nagyon drasztikus sebességnövekedést lehet elérni.
-
Malacy
tag
válasz
Mr.ThomAce #266 üzenetére
Konkrétan a Concorde Tab One nem támogatja az MF190-et. De ezek szerint ez a párosítás téma tényleg ökörség.
-
Malacy
tag
Sziasztok!
Mi igaz abból, hogy a Digi párosítja a modemet a sim kártyával? Egy másik fórumban olvastam, hogy a sim kártya csak azzal a modemmel használható amelyikkel átadják.....
Nekem még az MF190-es van, azt viszont Android alatt nem tudom használni, szóval be kell szereznem mondjuk egy Huawei E1752-t, de ha nem eszi meg a simet akkor hagyom a fenébe.
-
wwwolfman
tag
Tegnap voltam bent (sziasztok).
Nem kell kifizetni a sticket, ha van már Didi szolgáltatás valahol a családban, csak ahhoz a szolgáltatáshoz kell kérni a mobilnetet. A számla sajnos nem osztható, egyben jön ki.
Másik kérdésem. Illetve a másik egy kérdés lenne.
Szeretnék ilyen mobilnetet egy wifi routerrel megosztani. A választás a TP-LINK TL-MR3420-asra esett. Van ezzel valakinek tapasztalata?
-
devast
addikt
Rossz hírem van annak aki digi-s mobilnetet szeretne, de nincs más digi-s előfizetése, és a szolgáltatást telefonban/tabletben használná: Kötelező megvásárolni 8K-ért a retkes usb modemjüket, anélkül nem adják a szolgáltatást. Az eszem megáll....
-
rmartin94
aktív tag
Most nálunk nem tom mit csinál/csinált a Telenor, de most így megy a mobilnetjük:
-
rmartin94
aktív tag
válasz
Mr.ThomAce #258 üzenetére
Na most nálam is szórakozik a Telenor hálózat, 3G egyszerűen nem megy sehogyan...
-
Mr.ThomAce
csendes tag
válasz
rmartin94 #257 üzenetére
Azért a T-mobile-tól erőteljesen messze van, meglátásom szerint. Itt átlagosan 1MBit / sec a sebesség Székesfehérvárisztánon. Tré Mobájllal pedig minimum az átlag 2 - 2,8Mbit volt, ugyanezzel a stick-el. Nehogy valaki kitalálja, hogy biztos a tablettel van gebasz! Az asztali PC-re rádugva is néha csak UMTS-t ír a kütyü. Szóval nem a legpatentabb a Felenor, hálózata sem. De a Vodkafonénál 1000x jobb. És az sem mellékes, hogy 1000 pár száz forintért kap az ember 1GB-ot így a Diginél.
-
Tscha
csendes tag
Sikerült csatlakozni. Tényleg nem aktiválták idáig a sim kártyát ezek szerint.
-
Tscha
csendes tag
Egyébként köszönöm a hozzászólást!
-
Tscha
csendes tag
válasz
rmartin94 #253 üzenetére
Vista-t használok. Egyébként voltam ma is a Diginél, és azt mondták, hogy nem aktiválták a sim kártyámat, bár nem értem, hogy lehetséges ez kétszer is, két különböző ügyintézőnél. Most itthon vagyok, még mindig nem működik. Modemek között csak beépített Conexant 2-es típusú modem van.
-
Tscha
csendes tag
Egyébként egy Asus laptopon próbáltam mindezt. Sajnos amikor bent jártam a Diginél nem volt ott informatikus.
-
Tscha
csendes tag
Nem tudja, valaki, mi lehet a gond: feltelepíti magát a Digi Move, miután csatlakoztatom, megadom a pin kódot, de nem csatlakozik hálózathoz. Már a Digi-nél a sim kártyát is kicserélték, hátha az a gond, de az új kártyával sem működik továbbra sem. Azt írja: "kapcsolat zárolt", illetve "regisztráljon kapcsolódás előtt". A regisztráció pedig automatikus, de manuálisnál is ugyanezt írja. Telefonon is érdeklődtem, azt mondták, töröljem a programot, telepítsem újra, de úgy sem működött.
Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest