- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
Vodar
senior tag
Régóta semmi mozgás a Digi mobilnet területén (évek óta ugyanazok a csomagok vannak, ugyanannyiért). El tudom képzelni, hogy egyszercsak előrukkol saját mobilnettel. Azért egy hálózatot kiépíteni beletelik néhány évbe. Még csak 7 hónapja nyerte el a 1725-1730/1820-1825 MHz-et.
Mondjuk azt nem tudom, hogy mit tud kezdeni ezzel a tartománnyal, a másik 3 szolgáltatóhoz hasonló erő semmiképp sem válhat belőle. Mondjuk, ha azt mondja, hogy ő csak LTE mobilnetet szolgáltat és csak arra használja a frekvenciákat, akkor elég is lehet.
Vagy bedobja a közösbe a Telenorhoz.
-
pollack
csendes tag
Igen, be tudom állítani az APN-t. Betárcsázási számnak felajánlja a *99#-ot. Kérne még felhasználónevet meg jelszót, ezt üresen hagyom. Ezután azt mondja, hogy a beállítás OK, de csak villog a stick és nem tud csatlakozni.
A kártyát egy androidos telefonba téve ugyanezekkel a beállításokkal működik. -
digikábeles
aktív tag
-
digikábeles
aktív tag
Köszönöm a válaszod, én a használat alkalmi jellege miatt tettem föl igazából a kérdést. Lennének hónapok, amikor egyszer sem lenne használva, és lennének olyan hónapok is, amikor 1-2 héten át napi egy két óra netezés, e-mail olvasás lenne. Úgy láttam, a dominó webnél is levonnak 30 nap után valamennyi adatforgalmi mennyiséget, ha nincs használva akkor is.
-
NoOne1976
őstag
Mit jelent az, hogy csak lassított net? Mert ahogy nézem, mindkét csomag korlátos. A Diginél többféle csomag van (magasabb korálttal, de emelkedő árral), a T-nél pedig havi elszámolással nézik az adatmennyiséget és úgy vonják le az összeget. Persze ha csak 100Mb-ot használ el valaki egy hónapban, akkor egyértleműen T a jó, de 1Gb-nál már a Digi. Vagy valamit rosszul gondolok?
-
Stiletto107
csendes tag
Szia,
Közben meglett a probléma oka.
Sajnos egyik Telenoros SIM-el sem megy a teló.
Próbáltam újrahúzni a rendszert, új ROM-okat is próbáltam, de semmi.
Egyik variációban sem megy a kártya.
Valami ötlet kellene, hogy miért nem csatlakozik a Telenor hálózathoz.
Felismerni felismeri a kártyát, mert kiírja, hogy Telenor SIM, de a térerő jelző mellett csak egy piros X van változatlanul.
Egyelőre eddig jutottam. -
Stiletto107
csendes tag
Köszi a válaszokat.
Rendesen adtam meg az APN beállításokat.
Nem a mobilnetet nem adja, hanem sajnos a kártya a hálózatra sem csatlakozik fel.
A térerőt jelző ikon halvány és egy piros X van rajta.
Akármit is próbáltam eddig sajnos nem ment.Ha valakinek van még ötlete, ne tartsa magában!!!
-
zichie
senior tag
Ha mindkét kártya aktív volt, akkor nekem gyorsabban merült le a teló. Amikor mindkét kártya aktív volt és a másodikról (t-mobile domino web) ment a voip hívás, akkor gyakran akadozott, gyenge volt a hangminőség. A jelenség független volt attól, hogy melyik kártya melyik slotban (sim1 vagy sim2) volt. Amióta csak egy Telenoros kártyát használok, azóta nincsenek ilyen problémák.
Kétkártyás használatkor ha váltottam egyik kártyáról a másikra, azaz a kettes T-set aktiváltam, az egyes Telenor-ost pedig direkt lekapcsoltam, hogy ne legyen egyszerre aktív a két kártya, akkor jobb volt a voip, de még néha így is akadozott a hang. Most egy kártyán megy a gsm hívásfogadás és alkalmanként a net (kimenő voip hívással). Így nincsenek voip problémák (20-ból 19 hívás kifogástalan), de drága a net, mert nem adatkártya, hanem hang alapú feltöltős Praktikum Klikk csomaggal (ahol már lejárt az ingyenes 3 hónap).
Sajnos a Galaxy S Dous nem túl erős teló, de új telót nem akarok venni. Egykártyásként azért egész jól használható, ha nem is túl gyors. Az sem lenne szerencsés, ha a Duos telóban együtt lenne a Telenoros és a Digis kártya, mert mindkettő a Telenor hálózatát használja. -
zichie
senior tag
Kösz az infót. 5-6 óra nekem akár egy hétig elég, mert nem állandóan vagyok mobilneten. Csak akkor kapcsolom be, ha netre van szükségem vagy voip (delmont) kimenő hívást akarok. A kétkártyás telómat akarom vele egykártyásítani, mert körülményes mindig kapcsolgatni a két sim kártya között. Ezen kívül egy wifis tabnak is osztana alkalmanként netet, szükség esetén más (nem saját) egykártyás telónak is.
Tudomásom szerint tethering és voip tiltás nincs a Diginél. -
zichie
senior tag
Nálam nincs bepipálva, mert a teló nincs állandóan mobilneten, csak akkor, amikor szükségem van rá. Ha VOIP (Delmont) telefonálok, akkor sajnos az első (nem mobilnetes) kártyát deaktiválnom kell, mert szakadozó lesz a hívott fél oldalán a beszélgetés.
Digi Move esetében ugye nincs tiltva a SIP? -
Vodar
senior tag
Oh... amúgy most vagy működik a korlátozás, vagy nagyon lassú. Végülis a korlátozás jogos lenne, mert már túlléptem a 15 gigát. Szóval lehet az a frissítés hatásos volt, mert pont pár órára rá, hogy helyreállt a hálózat, lecsökkent a letöltési sebességem 40-50 kB/s-ra. (Pécs.)
-
bbenjamin
csendes tag
Köszönöm a válaszod. Én valami olyasmire gondoltam, hogy ha nem 3G -vel netezek véletlen, hanem WAP -pal megy fel a netre, akkor esetleg valamit felszámolnak... Nem vagyok ezen a téren képben, ezért kértem a segítséget. De ha neked ment, akkor reméljük nekem is fog menni minden gond nélkül.
@mycso - nálam sem ment a net, most javult meg.
-
eketomy
senior tag
Értem! Köszönöm a választ!
Lehet ezt tudni majd valahonnan, hogy megcsinálták, vagy egyszer csak észreveszem a letöltési sebességemen hogy belassult?
Egyébként már 3-4hónapja nincs korlátozás, legalábbis én akkor vettem észre először (akkor mertem legelőször túllépni az 1GB-ot).
Remélem, még jó sokáig eltart a javítás, mert 1500Ft-ért korlátlanul töltögethetek most ezzel a nettel HSPA hálózaton, ami istenkirály!Köszi még1x a választ!
-
Sztbeni
őstag
ezért veszek én is nemsokára egy független telót. Ja, és nem kell a magas számlától tartani. Idén Horvátországban egy rossz mozdulat miatt 4000 forintom bánta. Na ebból a pénzből olyan csomagot vehettem volna, amit egy hét alatt el sem tudtam volna használni. A sim-et meg egyszer kell csak megvenni, legtöbb esetben jövőre is jó.
Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Nyaralás topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged