- Mobil flották
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
petkow
tag
Sziasztok!
Nem tudom hogy ez ismert dolog e már, de az összefoglalóban írtakkal ellentétben nekem a héten már megütötte a DigiNet aktív 50 csomagom a limitet és lassítottak. Két SMS-ben figyelmeztetek:
"A csomagodban foglalt havi adatkereted 80%-a elfogyott. Ha eléred a 100%-ot a forgalmazásod korlátozzuk. Üdvözlettel: DIGIMobil"
"A csomagodban foglalt havi adatkereted 100%-a elfogyott. Forgalmazásod korlátozásra kerül a következő hónapfordulóig. Üdvözlettel: DIGIMobil"
Mostmár csak kb. 320kbit/sec a letöltési sávszélesség.
-
treklam
tag
Nekem nem volt ez a telefonom de én úgy tapasztaltam, sokszor a szoftver ami hibás, akku optimalizálás miatt kapcsolja le a háttérben futo szolgáltatásokat, olcsobb telefonoknál előfordul . Nem jönnek meg emailek, hangouts esetleg akkor amikor bekapcsolom a telefont. Tenni ellene nem nagyon lehet esetleg ha van más rom, vagy volt hogy egy eldugott helyen kilehetett a menüben kapcsolni a háttérszolgáltatások korlátozását.
-
Akoshii
újonc
Helló! Dombóváron is elindult az első bázisállomás, a Borealis telephelyén (ahol egyébként a Voda is tanyázik). Gyors tapasztalat szerint beltérben nem túl izmos a helyzet a belvárosban, de kültéren rendben van.
-
FNZ
őstag
válasz
bkvbusz #22986 üzenetére
szia!
kérlek teszteld a K2-es készüléket és majd jelezz majd vissza, mert én most cseréltetek 2 db 5 napos készüléket, mert valszeg szoftverhibás (ezt mondta a telefonos és a digipontos ügyfélszolgálat is). Nekem bizonyos idő után (random módon általában fél órán belül) leállította a háttérben futó alkalmazások 70-80%-át valamint a bluetooth-t is. Az órámra ezért nem jött át az értesítés valamint az emileket/értesítéseket sem kaptam a telefonon.
Minden létező akku optimalizálót kikapcsoltam, sőt még az appoknál egyesével is kikapcsoltam.
Furcsa, hogy 2-ből 2 hibás
Pénteken kapom majd meg a 2 cserekészüléket.
Lehet eladom olcsón őket bontatlanul. -
bkvbusz
csendes tag
válasz
sfdrakex #22623 üzenetére
No. Hát lett fejleménye az ügynek. Mivel rá 2 napra végleg elpusztult az R2, bevittem a DIGI-hez. Ez náluk úgy működik, hogy a hibás telefont azonnal egy újra cserélik. Mivel mondtam nekik, hogy elretttentő példának is rossz, megpróbálkozok inkább egy K2-vel. Hát ég és föld a különbség az R2 és a K2 között.
Utóbbi (Digi K2) nagyon jó képet csinál, megbízható, gyors és stabil.
Amin lesokkolódtam, hogy micro USB-s és nincs benne NFC. De ezt leszámítva nagyon gyors és pöpec kis telefon. -
fatty
aktív tag
válasz
szaboi6512 #22983 üzenetére
Kösz sikerült, működik.
-
szaboi6512
őstag
Pc-re csatlakozva telepítsd az usb drivert, és a 192.168.8.1 címen.
Mikor rádugod az usb-t, külön meghajtóként fogod látni. onnan telepíted.
Próbáltam hard resetet, nem történt semmi.
Azt ott már nem működik, a Balong Tool és USB Downloader futtatása törölte. Azt már ne is erőltesd, az nem működőképes már. -
fatty
aktív tag
válasz
szaboi6512 #22981 üzenetére
Pc/mobilos Huawei hilink admin felület? Wifi nélkül hogy tudok csatlakozni?
Fcby. Próbáltam hard resetet, nem történt semmi.
-
pistiku
csendes újonc
Sziasztok!
Szeretném megragadni az alkalmat, hogy megköszönjem szaboi6512 - nek a fáradhatatlan segítségét, mert tegnap este teamviewer kapcsolattal kb. 4 órás munkával frissítette a huawei mobil routerem firmware-jét, és működésre bírta, ami nekem biztosan nem ment volna. Nagyon örülök, hogy nem kell új eszközt vennem! További kitartást kívánok neki a jövőben, és örömmel tölt el hogy vannak segítőkész és segíteni képes emberek!
Üdv:
István -
pusi1981
aktív tag
Sziasztok!
Muter Miskolcon akart Digi net aktív 50-et igenyelni de nem tudták kiszolgálni mert annyi a megkeresés hogy előjegyzést vesznek fel rá.
Azt mondták hogy majd hívják ha lesz és ki tudják szolgálni mutert ...
Valaki miskolci aki hasonlóan járt?
Vajon mennyi időt kell várni?
A várakoztatás a stick miatt van?
Csak netes simet nem lehet kihozni azonnal?
Úgyis routerbe menne a stickre nem is lenne szükség.
Vagy csak párba tudják kiadni sim+stick együtt? -
mitvisz
csendes tag
Elindult valahogyan a spanyol NET .Mindenféle próbálkozások- APN beírva , LTE kiválasztva, repülőgép be-ki és 3G-n megy. Köszi.
-
maxima
tag
válasz
hallerlaller #22972 üzenetére
A térképen Őrbottyán is bekékült (az Őrszentmiklósi rész) de térerő az
nincs illetve nagyon gyenge kültéren is.
Pedig van egy Inviteles dect telefon torony ott, arra rátelepülhetnének,
onnan még Vácrátót nagy része is lefedhető lenne szerintem. -
hallerlaller
addikt
Hm, bekékült Erdőkertes is, van beltéri fullos térerő, pár hete még 0 volt elég nagy ugrás
-
mitvisz
csendes tag
Sziasztok!
iPhone 6s rooming beállításra nincs ötletek ? Spanyolország, 1-es normál zóna (movistar), Android telóban van net , iPhone 6s-ben kiírja hogy 3G de nincs NET (telefonálni lehet) ugyanazzal a SIM-el. Adatrooming bekapcsolva. -
denko
senior tag
azt tapasztaltam hogy sok x nem kapok smst vagy csak órákkal, valamikor napokkal később, illetve néha eltűnik a térerő ott ahol lennie kell (ahol szokott lenni) és nem tudnak elérni. Ezzel vajon foglalkoznak a digisek ha bejelentem?
Mert egyszer telefonáltam és ezt mondták hogy "hát teszt időszak van, ez van..."
-
Lajosnagy17
senior tag
Tisztelt Levélíró! Értesítjük, hogy "Eltűntek az engedélyezés alatt lévő DIGI tornyok." tárgyú megkeresésének feldolgozását megkezdtük.
Hivatkozási szám: 00213-2020-02-24-TÜ Válaszunkat a lehető leghamarabb, de a beérkezés napjától számított legfeljebb 30 napon belül küldjük, addig is kérjük szíves türelmét.Nmhh
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- Cooler Master ma824 stealth . D15 killer :D
- Utolsó darab - 1M helyett - MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 24 GB RAM / 1 TB - MAGYAR
- Eladó XD Design Bobby Hero Spring, Yellow laptoptáska
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest