- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem maradhat AI nélkül a strapaszekció sem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
Kronos3000
senior tag
Ha megvenné a Digit a Telener,akkor egy ügyfelet biztos buknának.amúgy a T-nek,és a Vodának nem volna érdekében,tehát nem egyszerű történet ez az egész.
-
misbis
újonc
válasz
4Grider #19091 üzenetére
Igen, próbáltam PAP-al és NONE-al is.
Megtaláltam a profile XML file-t és ha kell, tudom editálni is, most épp így néz ki:
<?xml version="1.0"?>
<MBNProfileExt xmlns="http://www.microsoft.com/networking/WWAN/profile/v4">
<Name>{432C3B2E-08A7-4577-B52C-2F03D242D428}</Name>
<Description>Digi</Description>
<IsDefault>true</IsDefault>
<ProfileCreationType>UserProvisioned</ProfileCreationType>
<SubscriberID>(hosszú szám)</SubscriberID>
<SimIccID>(szám)</SimIccID>
<HomeProviderName>DIGI HU</HomeProviderName>
<ConnectionMode>auto</ConnectionMode>
<Context>
<AccessString>internet</AccessString>
<Compression>DISABLE</Compression>
<AuthProtocol>PAP</AuthProtocol>
<IPType>IPv4v6</IPType>
</Context>
<PurposeGroups>
<PurposeGroupGuid>{3E5545D2-1137-4DC8-A198-33F1C657515F}</PurposeGroupGuid>
</PurposeGroups>
<ProfileConditionedOn>
<IMSI>(szám)</IMSI>
</ProfileConditionedOn>
<IsExclusiveToOther>true</IsExclusiveToOther>
</MBNProfileExt>Köszi!
-
trec12
addikt
-
djsunstealer
aktív tag
Keszthely és környékéről valakinek tapasztalat?
-
DevKiller
senior tag
válasz
#71835392 #19068 üzenetére
Nem vagyok naív, mint ahogy itt megírtam,hogy indulni fog a DIGI mèg idèn, ès sokan lehurrogtak, hogy úgysem. Ismerem a DIGI-t és a politikáját is,mint Magyarországon mint Romániában. Ott sem elsők, ès nem volt könnyű a rajt sem. Ha annyira bizonytalanok lennènek a dolgokban, akkor már règ leálltak volna az egèsz dologgal. Egyèbkènt 18 vagyok, ha èrdekel.
Mièrt föccölne a cèg milliókat már egy halott dologba?
-
Már működik Digi mobilneten a Samu telefonok szoftverfrissítése. Le tudja kérdezni a telefon, hogy van e szoftverfrissítés. Gondoltam szólok...
-
misbis
újonc
Sziasztok,
adott egy Lenovo MIIX 700 Windows 10 Pro-s Ideapad. Huawei LTE modem van benne, Telekom-os SIM-el kiválóan működik. DIGI-s SIM-mel APN nélkül nem csatlakozik. A Windows csak limitált APN megadását engedi, Profile Name, APN, User name, Password, Type of sign-in info és IP type adható meg, más nem. Ezeket hiába állítom be, nem csatlakozik, az üzenet: Can't connect to this network. Enter an APN and try again. (Barangolás engedélyezve van, ha ez esetleg számít, de ha tiltom, se jobb a helyzet.) A modem a "21603 (EDGE)" feliratot írja ki.
A SIM kártya telefonban egyébként kiválóan működik.Ha a modemre diagnosztikát engedek, akkor pedig a következő a hibaüzenet:
"Connect to DIGI HU. This computer was either disconnected or has never been connected to DIGI HU."Bárkinek tippje, hogy mit lehet tenni? Vagy adjam fel a dolgot? Köszi!
-
bociusz
aktív tag
válasz
ntomka #19070 üzenetére
Rengeteg eszköz használja ma is (régi telefonok, távfelügyeleti rendszerek, stb.), de roamingban is bőven használják még.
-
válasz
ntomka #19070 üzenetére
2G nélkül ma nincs hanghálózatod*. mellesleg a 2G sokkal egyszerűbb(=olcsóbb) rendszer (főleg wap nélkül)
*ezt úgy értem, hogy ha nem tudsz fallback-elni 2G-re valamilyen hiba miatt, azaz ha csak 4G-d van (vagy csak 3G-d van) és ott a bonyolultabb rendszer miatt amúgy is esélyesebb a kimaradás/térerő gyengeség, akkor az teljes kimaradásnak/lefedetlenségnek számít. ha van 2G, akkor még a hanghívások mennek.
azon a telefonon, amin most tesztelem a digi hálózatát, hívás közben el is tűnik az LTE logo, úgyhogy azt gyanítom, hogy eleve nem VoLTE módban telefonálok akkor, hanem a 2G hálózatot használva. (úgy is fel lehet fogni, hogy a 4G mellé kellett valami másik is és a két halott közül (2G és a 3G) közül az előbbi az olcsóbb). valószínű egyébként, hogy a többi szolgáltatónál is előbb lesz lekapcsolva a 3G, mint a 2G.azt is el tudom képzelni, hogy a 112/911 miatt a 2G amúgy is kötelező.
(egy telco cégnél dolgozom és az egyik munkatársam meg is jegyezte, hogy eddig a páros G-k voltak a sikeresebbek, mikor elkezdtem pedzegetni, hogy szkeptikus vagyok az 5g sikerével szemben.)
-
törölt tag
válasz
4Grider #19050 üzenetére
A Telenor 7 tornya
Nézd meg már légyszives a Telekom és Telenor lefedettségi különbséget 3G terén. Na amit látsz azt a Telenor 900on csinálta meg. Van fogalmad róla, hogy mennyi idő és pénz lett volna megcsinálni ezt 2100on? Ennyit a 7 toronyról.(Voda) is évről évre csökkenti a 900 MHz-es cellák számát
Annyira, hogy ide rakja át szépen a 3G-t a 2100ról, mert az kell neki 4Gre. -
Diák66
őstag
válasz
vpanangin #19063 üzenetére
"A DIGIMobil szolgáltatás igénybevételének feltétele a DIGI, vagy Invitel vezetékes televízió, internet és telefon, valamint műholdas szolgáltatásaiból legalább egy szolgáltatás igénybevétele, vagy amennyiben az Előfizető még nem rendelkezik ilyen szolgáltatással, akkor vállalja, hogy legalább egy ilyen szolgáltatásra előfizetést köt a DIGI-vel vagy az Invitellel.
A DIGIMobil szolgáltatást Előfizetők kizárólag személyesen tudják megrendelni, az Előfizető nevében történő meghatalmazást nem áll módunkban elfogadni.
A DIGIMobil szolgáltatás csak egyéni Előfizetők számára érhető el, amennyiben az Előfizető a Lefedettség oldalon felsorolt települések egyikén rendelkezik szolgáltatással. " -
Diák66
őstag
válasz
DevKiller #19061 üzenetére
Minél alacsonyabb a frekvencia, annál kisebb az elérhető sebesség, cserébe jobb a lefedettség. Egy 10 MHz-es blokkból kb. 75 Mbit/s jönne ki. Továbbá az NMHH-nak technológia semlegesen kell majd kiírnia a frekvenciát és nem utolsó szempont, hogy van-e olyan végfelhasználói eszköz, ami támogatja a 900 MHz-es 4G-t.
-
ntomka
nagyúr
válasz
4Grider #19054 üzenetére
Az a baj, hogy csak azt nézed miért nem jó a 900-as, de azt nem, hogy a diginek miért lenne jó. Mégpedig ha csak 3G-n is, de legalább stabilan és gyorsan le tudnák fedni az országot. Hanghívásra, gyors Viber és társai, email, tökéletes lenne. Most meg hiába pörgetik, olyan fekete lyukak vannak még. Így meg sima hívásra sem megbízható.
-
Diák66
őstag
válasz
4Grider #19050 üzenetére
Hát mondjuk én kapásból tudok legalább 7 Telenor adótornyot, amin a 3G 900 MHz-en meg és természetesen a Telekommal közösen. Szóval van még abból bőven.
Bakonyszentkirály; Veszprémvarsány; Pápateszér; Bakonynána; Tótvázsony;Nagyvázsony;Pénzesgyőr; Hárskút… a Zirc környéki kis falvak mindegyik az szinte, igen ritka a 2100 MHz. De Veszprémtől távolodva is belebotlik az ember, valamint a cellmapper adatait elnézve az ország is meg van azért szórva 900 MHz 3G-vel. -
4Grider
nagyúr
válasz
viktorhu #19051 üzenetére
...egyre több helyen 900 helyett 2100 MHz-en, mert a 900 MHz-es hálózat 3G-n könnyen túlterheltté válik, és nem csak a nagyobb lefedettség miatt. A Telenor pedig egészen jól lefedte az országot 2100 MHz-es 3G-vel, szlovák kártyával pl. a Börzsönyben előbb találtam 2100 MHz-es 3G-t, mint 900-as 3G-t...
-
viktorhu
veterán
válasz
4Grider #19050 üzenetére
2100-as cellából persze hogy több kell, mert kisebb helyet fed le, meg szükségük van a 2100-ra a 4G-hez is. 900-as cellából kevés kell, és több falut is le lehet vele fedni, fontos része az infrastruktúrának, annak a kialakult képnek, hogy ha nincs is olyan 4G-jük, mint a többieknek, de a fallback az szinte mindig 3G lesz, amire viszont a vodánál stabilan számítani lehet.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest