- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- iPhone topik
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
jgreg
csendes tag
Hi! Gondoltam megosztom veletek a kis Balatoni Digi mobil beszámolómat. Sajnos elég gyászos volt. Lellén voltam 2 hétig és ingáztunk ide oda. Lellén a vasútállomás környékén csak 1 es térerő van és a környéken is. A parton már vagy 3 as. Boglár katasztrófa. Központi részen semmi majd a parton egy pálca. Fonyód viszonylag jó ahogy Fenyves is. Bár nem bámultam folyton a telóm... Siófok még ami elég jól sikerült. Aztán északi part az elég gáz mert Füred fullos aztán a környékén Tihany, Udvari semmi.....
Becsapós a lefedettségi térkép kicsiben. Célszerű rá zoomolni maxra és úgy látni hogy igencsak hézagos. Amivel kalkulálni kell hogy ez kültéri lefedettség és kék szín ott is van ahol épp hogy csak egyes térerő van amit szinte nem jó semmire. :-( Ejjj ejjjj hajrá hajrá Digi mert ez így még nem jó.... -
janeszgol
félisten
Sziasztok!
Visszaolvasom majd a topicot, de szeretnék gyorsan választ kapni.
Ha veszek telefont is, akkor a (kezdőrészletet nyilván ott személyesen fizetem ki) a 6 hónap részletet hozzácsapják automatikusan a meglévő Digi-s előfizetéshez? (Amin a net+tv+vonalas trió van.)
Ha nem, akkor hogy kell fizetni?Köszönöm.
-
helló,
ha stickben (huawei e3372h-153) a teszt sim nem hajlandó 4g-re regisztrálni, akkor az adatkártya se fog, vagy azzal van esélyem?
köszi -
gabor9991
őstag
válasz
radio100jozs #17440 üzenetére
Kb 10 kilométer/antenna ahogy én láttam.
És ahogy a térképen is látszik csak az útra koncentráltak.Pár napja jártam azon az úton és az volt a furcsa, hogy a tornyokon csak 2 darab antenna látszik amivel az utat fedik le.
Szóval nem úgy néznek ki ezek a tornyok mint egy szokványos torony, hogy minden irányban vannak antennák, hanem van egy amelyik kelet felé egy meg nyugat felé és kész.
És ez ilyen Kecskemétről Békéscsaba felé a 44-es úton is.A pusztát nem akarták lefedni.
Nem tudom ennek így mi az értelme. -
radio100jozs
őstag
Frissült a lefedettségi térkép!
Teleszórták antennával az 52-es főutat Solt-Kecskemét között.
Meg lefedték Kerekegyházát is.
Meg szerintem Kaposvár mellett a 66-oson Szentbalázs is új lefedett település. -
RWhite
csendes tag
válasz
Zsoleszhun #10742 üzenetére
A nyamvadt "Jófogás" azóta (több mint 2 hónapja!!!) sem volt képes megoldani ezt az apró problémát. Hiába fejleszt a Digi, ha a mindenféle léhűtő egyéb szolgáltató egy apró módosítást sem képes elvégezni a weboldalán és ezért nem lehet normálisan használni a digis mobilszámokat.
-
winben
aktív tag
Programozó vagyok, webre fejlesztek, ezen kívül pedig szoktam live stream-elni meetup-okon. Ez utóbbit valszeg elhagyom és marad a sima felvétel, ezen kívül viszont bármikor megtörténhet, hogy szükségem van internetre akkor is ha mondjuk otthon elmegy a net. Ezért van jelenleg korlátlan netem.
Summázva:
Amennyit nyernék árban (mondjuk 4 ezer ft) annyit buknék hatékonyságban. Szóval marad egyelőre a Telenoros (is). -
ACE-
addikt
válasz
winben #17431 üzenetére
Inkább azt kéne végiggondolnod, hogy ha amúgy is wifi közelben vagy, akkor megéri egyáltalán a korlátlan mobilnet... Én átszámoltam ezeket, és hogy mennyit beszélek, és átváltottam Telekom feltöltősre, mert kiderült hogy havi 500MB-1 GB között sosem használok mobilnetet, az meg Telekomnál kb. 500-1000 Ft. Az el nem használt adatforgalmat (amit amúgy is kifizetek) semmilyen flottában nem érte meg kifizetni, a lebeszélhető díjakkal együtt. Régen 3ezer Ft körüli összeget fizettem havonta, most ez az összeg 2-3 hónapig elég. Amúgy is nagyon sok mindent üzenetekkel, vagy akár Skype, Viber, Messenger hívásokkal lerendez az ember.
-
winben
aktív tag
Nekem most nagy dilemma, hogy a Telenor Hello Data csomagomat megtartsam-e a digi kártyája mellé (ugyebár tök értelmetlen így a digi korlátlan netes sim), vagy a Telenoros sim-et tegyem-e át valami nagyon olcsó díjcsomagba minimál nettel (vannak lefedetlen területek néha a Diginél) és tartsam-e meg mellette a Digit netezés miatt.
Tény, hogy a Telenoros gyors és stabil, de azért mégiscsak 5000+ Ft és tök értelmetlen két korlátlan sim főleg úgy, hogy javarészt az időmet otthon vagy az irodában töltöm...
A gond csak annyi, hogy ha a Hello Data-t lemondom azt többé nem kérhetem újra, szóval simán pórul is járhatok...
-
törölt tag
válasz
Darthforce92 #17411 üzenetére
A telefonon 99%, hogy az olasz Telecom Italia szoftvere van. Kell egy sima független szoftver a telefonra és megszűnik minden probléma. B verzió, hogy a telefon hibásan ismeri fel a digi simet és azt hiszi, hogy egy olasz kártya.
-
denko
senior tag
Sziasztok,
A roming dijak amik a Digi weboldalon vannak minden esetben értendőek?
Mire gondolok: Más szolgáltatónál roaming ingyenes EU-n belül, de itt 1-es zónában ahogy látom fél forint /MB
tehát 500ft/GB kb akkor is ha EU (Pl ausztria) ? -
rfszabi
tag
Hogy állnak most a külföldi SMS-ek?
Ha kétlépcsősöd van pl Google, FB, Insta stb.. érdemes már számot hordozni? -
sfdrakex
nagyúr
válasz
Darthforce92 #17416 üzenetére
Az jó.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Darthforce92 #17414 üzenetére
Király. Működik is?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Darthforce92 #17411 üzenetére
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Darthforce92 #17408 üzenetére
Sim tool/ sim eszközökbe menj be és ott a roaming+t kapcsold ki.
-
Sas madár
őstag
válasz
Darthforce92 #17408 üzenetére
Készítsed el újra a belföldi apn profilt és válaszd ki és mentsd.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Darthforce92 #17406 üzenetére
Milyen készülék? Sima roaming is kikapcsolva? Egyébként érdekes, mert roaming+ nál áll át olasz beállításokra.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Darthforce92 #17403 üzenetére
Kapcsolja ki a roaming+t.
-
Darthforce92
tag
Sziasztok! Édesapám készülékén lettországi út után nem működik a digis mobilnet. Előtte jó volt. Véletlenül bekapcsolva hagyta a netet és ezek az adatok vannak azóta a telefonjába az apn-nél:
TIM WEB (ibox.tim.it), WAPTIM (wap.tim.it)
Hard reseteltem a telefont ,de ugyanúgy ott marad, ha törlöm visszajön és az elsőt törölni sem lehet. A sim nem hajlandó fellépni így a hálózatra.
Mit tehetnénk? (Manuálisan ha törlöm az apn beállításokat nem engedi, hogy újat elmentsek és utána visszajönnek a fent írt beállítások)
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- Milyen monitort vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vírusirtó topic
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS 18W USB ADAPTER
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest