- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Apple Watch
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
DonMaster
addikt
válasz
Vakegérke #33179 üzenetére
a léynegen nem változtat , mivel nem automatikusan van átrakva midneki az uj lista árra , igy bemész legrosazb esetben reklamácios lapot töltesz ki aztán megkapod mitn fennéb már képel egüyt is linkelték,
mindegy hogy kevesebbnek árcsökenésnek vagy kedvezméynek hivod a régi árhoz képest az uj árat . a lényegen nem változtat,
igen jo lenen ha az üszf nél minden fogado idöben a z uj listaűron adnák nem pedig váltás utáűn már nem, ez baj, de kis idövel ez is fog változni 27napja van az uj ár érvényben persze nem kis idö már simán tudhatnák, de nem egyszerü még ezt is fejben tartani nekik szerintem, de ha bemész és nem adják reklmaácios ... és probléma emg oldva akimeg nem eakrja ezt az utatjárni az fizesne többet , ennyire nem akrja hoyg olcsobb legyen hoyg 1 papairt és felvállaja hoyg max még 1x bekel balagnia hogy emg kapja a kedvezményt hát azok meg érdemlik. igy is csoda ha évente 1x vagy netalán igy 2x bekel menej a szolgáltatohoz , ami szerintem nem nagy kunszt föleg hoyg 5perc aalt elvan intézve és van nap amikor 18-ig vnanak akár munka után is beesel és elintézed , vagy elöbb elmésza munkábol kétlem hogy lenne oylns akit biztosan nem tudnának 1orával elöbb elengedni. 1x 1 évben.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Vakegérke #33142 üzenetére
Senkinek nem kell kuzdeni, vonatkozo ASZF hivatkozas megemlítése es DONE. Majd átfut a rendszeren lassan, hiaba a leggyorsabb es legolcsobb a halozatuk...
Ami felcseszett hogy a kollega 2009. Januar ota digis es most pont ő jön a kunyizással NMHH-ra. Mi valtozott vajon?
McLaca: a miatt nem panaszkodsz hogy a husegido alatt levoknek is megadjak az arengedmenyt, holott ők fix idotartamra fix árat írtak alá? Mocsokszemetek...
-
ludsimon
veterán
válasz
Vakegérke #32089 üzenetére
Akkor én mit mondjak, 15 ezres számlával a Telekomtól?
Nekem sem biztos kelleni fog a 100/100.
Csak arra gondoltam ha valami nagyobb anyagot kéne feltölteni drive-ba, vagy youtube-ra akkor fele annyi idő.
Bár mondjuk nem nagyon fordult ilyen elő mostanában hogy 4-5Gb-nál többet töltöttem volna fel, úgyhogy elgondolkodtató, hogy a 100/50 elég nálam is.Nagyobb csomagból váltottál kisebbre?
Hűségidőd neked sincs illetve nem is volt?
Nem kekeckednek? -
Egon
nagyúr
válasz
Vakegérke #31991 üzenetére
Én sem vagyok egy nagy letöltés-huszár, ugyanakkor szerintem nálunk jóval több kliens lóg a neten, mint nálatok: 2 asztali gép, 3 laptop, 1 tablet, 3 (4) telefon, 2 media player és 1 NAS. Ergo ha nagyritkán letöltök mondjuk 80 MBit-tel, akkor a maradék 12 (!) kliens osztozik összesen 20 MBit-en, ami adott esetben már kevés lehet.
-
DonMaster
addikt
válasz
Vakegérke #30029 üzenetére
az lehet kicsit durva volt de találó azért.
a többi meg nem volt semmi más nem tudom mire gondolsz, törölték nem számít a lényeget azért leírták ott , hogy mi a helyzet. Tehát aki olvasta ott az tudja , hogy mi a véleményük erről a dologról. mondjuk még pár ott van tehát még olvasható is.
Az ,hogy törölték az enyémet több okból van 1 nem abba a topicba való dolog volt mármint részben hanem egy totál másikba amit írtak ott tul is. az , hogy az övét nem törölték, azért mert ide való kérdést tett fel, de szerintem továbbra is , xxxxxxxxxxxxxxxx az , hogy 1 kábel miatt ne a digi-t válasszam, és nem elfogultságból írom, de én nem vagyok saját magam ellensége.ToBeY
saját router a csoda után kötve vagy csoda nélkül saját router? sajnos gondolom zte ott nem lehet sok mindent babrálni, venni kell normális routert és a te-t száműzni a polcra kivéve ha van telefon és kell is akkor egy switch és zte, áramból drágább de megy minden frankon. -
DonMaster
addikt
válasz
Vakegérke #30027 üzenetére
tudom, és sajnálom is, viszont érdekelt az ottaniak véleménye, hogy ök hogy gondolják ezt a dolgott. evvel kapcsoaltban, viszotn amit linkeltél azt nem értem? mármint ha ara célzol , hogy nem let volna szabad ott hanem máshol ezt témába hozni akkor értem, de azon kivül kb közvéleméyn kutatás volt részem röl
nah mindegy elég az off bol .továbbra is vannak digin-él olyan ip tartományok aminél lassab vagy roszabb a net?
csk mert mostanában nekem totál belasul nem megy letöltés és semmi sem sebesség meg van de a weboldalak nem töltödnek vagyis lassan pl: a PH is tetü lassan töltödik. -
DonMaster
addikt
válasz
Vakegérke #29885 üzenetére
ott teszteltem, de nem volt több 30/nél ip és gép és minden létezö modszert megprobáltam de akkor reklamálás lesz a vége,
még 1 kérdés., az uj huawei van nállam mint ont viszotn átalakitotam a szobát és szétlhuztam emiatt, kb 30percet nem volt bedugv ez gondolom nem befolyásolja? plusz port1-be kell bedugni ha minden igaz ez utobbit elfelejtettem hoyg 1-es vagy 4-es portba kell bedugni , vagy mindegy?
-
Dzsozi56
tag
válasz
Vakegérke #29029 üzenetére
Igen erre gondoltam, csak azt hittem a rendszer úgy működik, hogy a szerződéskötést követő beüzemeléskor valami alapján a szolgáltató beazonosítja a számítógépet és új gépnél új azonosítás kell! Ha viszont csak a kábelt kell átdugni az új gépbe, akkor minden ok!
Dzsozi
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Vakegérke #28286 üzenetére
Panelproli vagyok, és amíg a házban elérhető a szolgáltatás, nálam is kötelesek biztosítani a pénzemért.
Amig Ők azzal oldjak meg addig nalad is azzal fogjak. Lehet mellkast verni, akkor is. Nem kötelesek szamodra mas modon megoldani. Csupan opcio. Ne keverjuk a szezont a fazonnal.
Nem önigazolas, de erdekelne miert jutottal erre a kovetkeztetesre hogy az en "szerencsetlensegem" akarom csupan masra kiterjeszteni....
TeeJay: a sok TOPnetes szimplan idiota marha amiert még nem valtott csomagot es itt verik a mellüket hogy többet fizetnek. Ne cifrazzuk, ez az igazság.
Akinek meg élő elofizetese van, az is maradjon csendbe. Ha a mobilszolgaltatom kiad egy enyemnel olcsobb es kedvezobb csomagot, akkor sem kotelesek attenni bele...csupan opcio amit a Digi meg fog lepni amint a feltételek adottak...
Egyebkent meg nem kötelezo nekem se a ZTE-t hasznalni, nem is teszem, szoval miert is vagyok turelmetlen nethuszar?
-
Egon
nagyúr
válasz
Vakegérke #28280 üzenetére
Ez nem így működik. A szolgáltatóknak lehetnek (és általában vannak is) egyéb szempontjai, amelyek nem feltétlenül merülnek fel az egyszeri júzerben. Vannak, ahol csak set-top-box-szal lehet tévéadást fogni stb.
A két szép szemedért nem fognak veled kivételezni, ergo jó eséllyel nem lesz nagyobb sebesség nálad. -
válasz
Vakegérke #27710 üzenetére
Hát én amikor digi előfizető lettem még nem volt okos csomag. Fizetem a 8 ropit, van net , tv telefon.
A házunkban még upc van. Ott 2 év hűséggel kapnék kicsivel szarabb szolgáltatást egy picivel drágábban.
Albérletbe eleve nem vállalnám be az okos csomagot. Mi van, ha a hűség idő alatt kerülök olyan élethelyzetbe, hogy fel kéne mondanom a hűséget. De a fórumtárs ezt nem gondolja végig. -
Flashget
félisten
-
Flashget
félisten
válasz
Vakegérke #27710 üzenetére
Hűségidőn belül is válthat csomagot. Fel (pl. magasabb net sebesség) minden további következmény nélkül, kívéve a magasabb árat, visszafelé is léphet, de akkor megszűnik a hűségidő és kötbérként csak az eltelt időre számolják ki az akciós ár és lista ár közötti különbséget.
-
gyuri86
tag
válasz
Vakegérke #27703 üzenetére
Ez jó nagy butaság. "át kell állnod a szolgáltatás teljes árára."
ilyen nincs, azért emelik az árat a hűségidő lejártával hogy újra elkötelezd magad 1-2 évre, nem azért mert ők akciósan adják. Korábban upc volt a másik helyen ott fizettem 3200 aztán mikor lejárt az egy év akkor 3500. nem a duplája. Benne is van a szerződésekben h hűségidő lejártával fenntartják a díjemelés jogát.
És ha már csomagot nem válthatok csak 3 hónap elteltével azért a mostani szerződést megújíthatom? mert gondolom akkor változna az előfizetési díj is!? -
-
somnia
senior tag
válasz
Vakegérke #27035 üzenetére
Nem csúszásról van szó, hanem arról, hogy a Digi úgy kötött szerződést a kuncsafttal, hogy nincs kiépítve a rendszer.
Az ügyintéző ezt hogy nem látta?
Csúszás akkor lenne, ha azt mondta volna, hogy most nem, mert hideg van, nincs optikai kábel, nincs modem, nincs szerelő, stb, de itt nem, itt egyszerűen nincs hová kötni. -
GeoPhoto
tag
válasz
Vakegérke #25873 üzenetére
Pont ezért kérdeztem én is, de tuti kikapcsolták nekik, és a többi szolgáltatásukat nem, tehát nem nemfizetési téma. Mondtam, hogy telefonáljanak oda mi a franc lehet, mert én sem hallottam ilyet.
Ja, és feleslegesen biztos nem hívtak volna fel, nem tinédzserekrôl van szó. Na mind1, ha kiderül mi a bánat ez megírom...
-
DonMaster
addikt
válasz
Vakegérke #23666 üzenetére
gondolom a vakoknak föleg
Mikorra is váltják a sebességet TopNet-ről 200/50-re?
nem is tudom valahol azt olvasni , hogy 2015.jan.1-égi kell az anno Top-net 80/25-öt 200/50-re váltaniuk, addig viszont megemelték 100/25-re a topnet-et, van ahol már át álltak 200/50-re , de ez biztos hogy 2015.jan.1-ig mindenhol átteszik, . Jah és legjobb tájékoztatási és hiteles formának a digikabel.hu címet használom és az abban levő ÁszF-et ami hiteles, az hogy a szerelő lehet hogy szent este megy ki és cserél switchet vagy csak szilveszterkor, vagy holnap reggel . azt még ők sem tudják előre, csak 1 biztos, 2015.jan.1 a határ idő mire kész kell legyen minden létező topnetes.Drenadar
azt írtam hogy megrendeli a nagyobb csomagot akkor előbb kimennek, nem kell felmondja,
nem tudom , honnan jött a felkel mondani, lehet csomagot váltani, ha én az 50/-es röl a 1gbits-esre váltanék akkor sem az lesz hogy lekel mondjam és majd jönnek bekötik, hanem kijönnek és átváltják,Ha igen, akkor miért mondod, hogy meg kell reklamálni?
meg kell reklamálni? olvastad amit irt akinek válaszoltam ? mert ö irta hogy bejön az utp kábel neki a házba és 3érpár az utp és 2 meg a telefon, ergo ezt meg kell reklamálni hogy a kábelt cseréljék ki neki 4érpárosra hoyg ha majd emelnek vagy már emeltek, akkor emnjen, szerinted? amikor kiviszik a switc-et akor benéznek midenházban hoyg hali nállad 1ben van az utp vagy külön vágva? ha külön akor hozunk zte-t és jo elsz hanem külön akor jo a neted gyorsabb . mivan ha már nálla emeltek, de a 3érpár miat nem tudja kihazsnálni? szeirnted befognak meni egy 10emeletes panélnál 40helyre hoyg hali neked jo? szerintem nem, ezt viszotn hogy külön van és lemondta a telefont meg kell reklamálni és kifognak menni, és cserélni, ez pont oylen mitn amikro azte tönkre megy de közbe emelnek akor azt sme kell meg reklamálni hoyg ezsközcserét kérek, mert madj jönnek vlamaikor ugy is és akkor amdj cserélik, bekel szolni és jöjenek ki cseréljék ki a kábelt neki hogy jo legyen, vagy szerinted? várjon 2015-ig ? és cska akor szoljon hoyg nekem osztot van ?
-
DonMaster
addikt
válasz
Vakegérke #23651 üzenetére
miért? nem vagyok tájékozott?
ha kevés a sebeség kijönnek és meg nézik miért nincs meg a garantált, másik meg a switch csere nélkül nem is lesz 200/50 , harmadik 2kábelen is bevihetik de valoszinübb a zte , szoval miben nem vagyok tájékozott? a hibabejelntés sebeség mérés miatt? mert azt lehet iyg manipulálni, plusz ott van a 2015.jan1 az is infort máltság szerintem mivel addig kell minden létezö topnetes netet megnöveljenek 200/50-ra addig csak a 806ó/25-röl 100%25-re növeltek ugyna azon az áron.másik meg yneltan tanáér vagy? vagy miközödd hozzá?
Lin3Lord
1 utpn jön neki a telo és a net is jeleleg azt is irta,
valszeg switch és zte -t fog kapnai vagy egy uj kábelt de a switch ha nem 1gbits akor azt is kapés igen tudom én is, viszont mérést lehet manipulálni, és ugy beküldeni, hoyg a 8-se legyen meg letöltésnek igy viszont kimennek elöbb mert valami nem jo és meg nézik és utána jérnak, akkor egyuttal meg is csinálhatják a switch és zte vagy uj kábel behuzást . is. persze legegyszerübb ha kapásbol meg rendeli a 200/50-et mert akro is kijönnek elöbb és emg csinálják, mint hoyg kivárja az év végét
Drenadar
csomagot élehet váltani attol nem szünik meg a net, és az téyn hogy akor elöbb kijönnek, vagy hiba vagy csomag váltás miatt elöbb kijönnke, mint év vége . -
dorika87
őstag
válasz
Vakegérke #23489 üzenetére
Köszi, az lesz majd, hogy személyesen bemegyek, főleg amiatt is intézkednem kell, mert a lakás az én nevemen van viszont még anyukám nevén van a szolgáltatás, és úgy tudom, hogy van a diginek egy saját formájú doksija arra, hogy egyik fél átírathassa a másikra a szolgáltatást.
Ez esetleg megvan valakinek elektronikusan? Mert akkor nem mennék kétszer a digibe, hanem rögtön tudnám vinni azt a doksit és akkor már az én nevemre tudnám íratni (persze díj ellenében). -
Flashget
félisten
-
ferob
őstag
válasz
Vakegérke #23264 üzenetére
Én a kezdetek óta előfizető vagyok, ami nem kis idő, és ez alatt soha nem volt problémám a DIGI-vel, sőt soha nem is volt kimaradás, de még csak egy órára sem.
Anno a szerelő, aki jött kiépíteni és elvezetni a kábelt, megcsinálta a dolgokat úgy, ahogy kértem és most pár hete a gigabites módosítás miatt is aki jött, teljesen normális volt és még a kérdéseimre is válaszolt az új dolgokkal kapcsolatban.
Sőt mióta bármilyen szolgáltatást használok a mindennapokban, az első olyan szolgáltató, aki soha nem keresett meg se telefonon, se írásban mindenféle drágább ajánlatokkal, amivel látszólag jobban járnék. -
válasz
Vakegérke #23264 üzenetére
Kiderült, hogy nem csak velem volt link az előző vállalkozó. Akik kijöttek hozzám, ők kapták meg azokat a címeket, amiket a link vállalkozó leegyeztetett és b*szott kimenni. Kb. 4-kor mentek el tőlem és még mentek 3, vagy 4 címre. Tudom, hogy ebből élnek, de kicsit azért sajnáltam őket, hogy pénteken még vakulásig gályázniuk kell...
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Vakegérke #23075 üzenetére
A vicc az hogy egy resethez nem kell illetéktelen művelet, elég egy rossz szoftver és elfelejti a dolgokat, volt már ilyen routerhez szerencsém, mikor elment az áram minden beállítást elfelejtett.
De nem csak szoftver hiba miatt tud felejteni, hanem hardveres okai is lehet a felejtésnek, illetve egy túl áram is tud ilyen eszméletlen állapotot előidézni a készülékeknél. -
DonDragonka
őstag
válasz
Vakegérke #23075 üzenetére
No itt a bibi.
Mert:
1. Adja a routert mert máshogy nem lehet megoldani, de akkor nem korlátozhatna, hiszen mi alapján dönti Ő el, hogy nekem a ZTE elég. plusz erről semmilyen infó nem hangzott el a szerződéskötéskor, sőt a szerződésben sincs ilyesmiről szó...
2. Megkérdi mi legyen:
2.1 Lemondod a telót, nix router
2.2 nem kéred a routert mert van neked jobb, oldja meg Ő, hogy legyen teló a lakásban hiszen előfizettél rá (húzzon ki egy kábelt ha neked nem kell a router)
2.3 kéred a routert mert neked amúgy is kéne egy, vagy ami van az szarabb mint amit hoznak, ekkor adnak egy eszközt amit úgy és arra használsz amit Ők engednek, hiszen az övék...
3. Ad egy másik hálózati eszközt ami csak a telóhoz kell...Azért azt is tessen végiggondolni, hogy adnak egy hálózati eszközt amit Ők távolról úgy és akkor figyelnek/konfigurálnak/módosítanak ahogy és amikor csak akarják, hiszen Ők tudják az Admin jelszót a felhasználó meg nem...
Én melózom otthonról is. Ennek feltétele, hogy a cégemtől kijönnek néh és megnézik elég biztonságos e az otthoni hálózatom. Ha benyögöm nekik, hogy egy olyan eszközön keresztül megyek be a céghez ami nem az én kizárólagos(!!!!) fennhatóságom alatt áll, kitíltanak mint dzsihádisztát a bazilikából...Más példával: adott a digitális adás ami kábelen jön. Ahhoz vagy ők adnak beltérit vagy Te veszel, de a lényeg, hogy minden adott ahhoz(korlátozás nélkül!!!!!!!), hogy használd a szolgáltatást. Ha Te veszed a beltérit akkor kicsit több dolgot tehetsz meg attól függően, hogy milyen tudással rendelkezik a saját beltérid. Amit bérelni lehet az meg olyan amilyen...
-
Vakegérke
félisten
válasz
Vakegérke #21471 üzenetére
Ott tartottam, hogy "30 napon belül, blablabla."
Ma erőt vettem a lustaságomon, és méltóztattam befáradni az ügyfélszolgálatra. Bruttó 5 perc alatt túl voltam az egészen. Szeptember elsejétől 100/50-es sebességem lesz, TopNet, 200/50 nem érdekel. Gyorsabb lesz a sebesség a mostaninál, és még spórolok is havonta egy ezrest.
Apropóként elmondanám, hogy némelyek véleményét megcáfolva, az ügyfélszolgálatos hölgy nagyon kedves volt, és még azt is ő hozta szóba, hogy már kiegyenlítettem a szeptemberi számlát, de a többletet természetesen jóváírják.
-
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest