-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
-
-
Arni9010
aktív tag
válasz
bzoli72 #29214 üzenetére
Valószínűleg te is azon kevés "szerencsés" közé tartozol mint én, akire VPN-t állítottak be és ha minden igaz a ZTE serial numberéhez van kötve. Nemrég bementem az üszire, de nem hajlandóak kikapcsolni sajnos... Így ezt a hulladék ZTE-t kell használnom a gigabites nethez
-
zoltan6
addikt
válasz
bzoli72 #29201 üzenetére
úgy gondoltam,hogy csak a saját routert rakd rá,a zte-t ne.állítsd be a kapcsolatot,és ha minden ok akkor mehet fokozatosan switch+saját router,majd be a switch-be a zte is.esetleg nem lehet hogy ip cím ütközés van? tehát hogy a saját router meg a zte felülete is a 192.168.1.1-en jön be?mert akkor a saját routeren át kellene állítani 192.168.2.1-re pld.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- War Thunder - MMO Combat Game
- Medence topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple MacBook
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged