- Google Pixel topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Apple Watch
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Flashget
félisten
válasz
knuckle #28630 üzenetére
mondom a krimpelős részt hagyd ki mindenhol így csinálták panelban, régi bekötésű lan esetében. Nálam is..2x20Ft volt az anyag költség.
itt a történet attól más, hogy papíron van telefonod, gyakorlatilag nincs. csak ugye így nem járna az okos csomag sem. ők meg inkább bukják a havi 140Ft-ot, viszont kötbérrel lehet rosszabbul jártak volna, így meg mindkét fél örül.
Nálam is mehetne dobozba a ZTE és ugyanott vagyok ahol te, ha néha anyám nem azon keresne.
-
Flashget
félisten
válasz
knuckle #28628 üzenetére
okos csomag telefon nélkül? az már komoly....mert amit leírtál gyakorlatilag megszüntetted a telót és normálisan van neted.
krimpelést mindenhol megkell csinálniuk régi lan esetében mert csak 2 érpár volt mindenhol bekötve.
a trükk max. annyi lehet amit én és mások is használnak, egy gigás switch beiktatása, hogy ne a ZTE-vel kelljen vesződni.
-
Flashget
félisten
válasz
knuckle #28530 üzenetére
már gondolkoztam rajta, hogy átkötöm a kébeleket
addig nem lesz gondod amíg csak gondolkozol rajta.
ÁSZF 12. 6. A Szolgáltató rendkívüli felmondása:
a)
az előfizető akadályozza vagy veszélyezteti a szolgáltató hálózatának rendeltetésszerű működését, és az előfizető ezt a szerződésszegést a jogkövetkezményekre figyelmeztető értesítéstől számított 3 napon
belül sem szünteti meg.A Szolgáltató hálózatának rendeltetésellenes használatának minősül különösen:
a. ha az Előfizető a szolgáltatáshoz használt eszközöket a szerződésben foglaltaktól eltérően
üzemelteti, használja, átalakítja, megrongálja... -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
knuckle #28521 üzenetére
Hát nem, de természetesen nem érdekli nagyon mit mond, mert ugye nem az lesz a valóságban, ami ott elhangzik az ÜFSZ pultnál.
Amúgy nálam még csak 100/25-re sincs felemelve, 80 mbit még mindig. Szóval még csak a 100/25 sem állja meg a helyét. Hazugság.
Meglátjuk március 1-én végre beállítják-e.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
knuckle #28412 üzenetére
És nem érdekel, hogy hűségidőm van, oldják meg....
Bármikor felmondhatod a hűségnyilatkozatot csupán az eddig igénybevett kedvezményeket kell visszamenőleg kifizeni...
Flashget: "többet fizet a kevesebbért" - ez igy megtévesztő, nem ez van hanem ő egy masik dijcsomagban van...
-
Xero
nagyúr
válasz
knuckle #28335 üzenetére
Nekem ugyan semmi csomagom nincsen, fizetem mindenhol a listaárat, de a telefont nem fogom azért kiköttetni, mert lusták behúzni egy kábelt és helyette egy sz*r termékkel akarják megoldani a problémát.
Persze ha nagyon erősködnek kb beletojok, de azért egy kicsit futtatom őket. Van valamerre egy gigabit switchem.
-
Carasc0
őstag
válasz
knuckle #27938 üzenetére
Szia!
Leírom amit pontosan tudok. A bácsi valamit dobozolt a lépcsőház aljában, de hogy pontosan mit, azt nem tudom. Az biztos hogy a lakásba behúzott egy CAT5e kábelt. Ezt a kábelt egy toldóba dugta, aminek ugye 2 vége van. Az egyikbe került ez az új kábel, a másikba meg a meglévő net kábelem, ami szintén CAT5e. A telefon egy másik toldóban van.
-
TeeJay
félisten
válasz
knuckle #27901 üzenetére
ciki mert fél éve július elején jelentették be hogy jönnek az új csomagok, már akkor is vagy 5raklap switch-et kellett volna hozatniuk utána meg minden hónapban ennyit hogy legyen bőven kapacitás
kínaiak ezerrel tolják a ZTE cuccokat, nem hinném hogy ne tudnának 2-3 kamionnal legyártani a DIGI-nekráadásul láthatjátok milyen kevesen fizetnek elő nagyobb csomagokra így sok lépcsőházban még most sem kell switch-et cserélniük hiszen max 100/50-es előfizetők vannak oda meg még jó a régi
persze én is várom már mikor fogják kicserélni gigabitesre de hát majd 1x csak idejutnak
-
-
-
Drenadar
veterán
válasz
knuckle #27178 üzenetére
Az ügyfélszámod szerinted csak egy dísz? Szerinted kizárt, hogy a rendszerük már ügyfélszám alapján tudja, hogy mi a helyzet? Gondolod hogy a kis ügyfélrabszolga szépen elővesz egy nagy papír alapú térképet kikeresi a címed és megnézi hogy ahhoz a címhez milyen színű postit van odaragasztva?
Nah nemá!
Tudom, hogy szeretnél már 200-al tölteni, de türelem és kevesebb butaságot írj le...
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MSI CYBORG 15 A13V
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest