- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Eurós ártippek a Redmi Note 14 családhoz
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
válasz #29810560 #31594 üzenetére
Egyébként csak egy dolog ami nagyon zavaros.
itt csak árakat ír hűség nélkülit de egy szó nincs arról kit érint?
Miért nem képesek leírni az árak milyen előfizetőket érint..megy a balhé fb-on és ha ez lesz napokon át valami hasonló lépést kell tenniük mikor bejelentették az 500/1000-es netet 300GB forgalomkorláttal.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Flashget #31593 üzenetére
No, nem valaszoltak de szerintem tudtak hogy elqtak valamit, reconnecteltem megint, mostmar megvan a 200M.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
törölt tag
válasz Flashget #31593 üzenetére
A régi - elsősorban határozatlan idejű (lejárt hűségszerződéses) - előfizetőkről folyik a csevej.
Az újakkal ugyebár nincs gond.
A határozott idejű szerződésesek (Okos csomag), pedig más tészta. Azok valószínűleg nem válthatnak vagy, ha a DIGI nagy kegyesen megengedi nekik??? biztos csak felfelé, de az a nagy kérdés, hogy az új áron-e, mert ugye a határozott idejű szerződés egyik fontos pontja, hogy az ár a szerződött hűségidőtől függően 1 vagy 2 évig változatlan.
-
Flashget
félisten
-
törölt tag
válasz < CyberBob > #31585 üzenetére
Nyugi! Sok a tájékozatlan ügyintéző/ügyfélszolgálatos. Ugyanez volt a DIGI SmartCAM/Card-nál is. Félinformációk és tájékozatlan/alulinformált ügyintézők/ügyfélszolgálatosok.
Attila 1 már váltott. Ez csak jelent valamit, nem?
... vagy attól is függene a csomagváltás lehetősége, hogy melyik ÜFSZ-ra mikor mész be? / -
wwenigma
Jómunkásember
-
Lackooo84
nagyúr
Online próbált már valaki csomagot váltani?
The Truth is out there...
-
< CyberBob >
őstag
-
ToBeY
nagyúr
No,én is megírtam az ügyfélszolgálatra a lecseszős emailt.Fura mert ha belépek a profilomba, Digi200 van ott,és ennek ellenére 100mbit jön csak.
-
bolic
őstag
Most megnéztem a Digi szerződést, már nem vagyok TopNET-es, ehelyette DigiNET 200-am van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anyukámmal megint veszekedtem és rájöttem hogy még nem éri el a garantált sávszélesség (jelenleg 80Mbit/40Mbit).
EZ FELHÁBORÍTÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!!
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
Attila 1
tag
500 -as új áron mától.
[ Szerkesztve ]
“Nem kell ahhoz semmi különleges ok, hogy jól érezd magad – egyszerűen elhatározod, hogy azonnal boldog leszel, egyszerűen csak azért, mert élsz, egyszerűen azért, mert így akarod.” (Anthony Robbins)
-
bolic
őstag
-
laciiiiiii
csendes tag
Reggel még 1000/200 volt mostanra pedig vissza állították 1000/100-ra
-
DonMaster
addikt
mert a szerzödésben benen van a határoaztlan idejöben si, hogy a szolgáltato egyoldalouan dönthet erröl,
ha a szolgáltato nem akar neked csökenteni akkor enm fog, de van rá meg oldás amiért ezt a ksikaput kell használnod ennyi az egész.igaz 1honap-ig nem 1000-res neted van de szerintem ez még mindig kibirhatobb, bár 1honap addig ha jo idö lesz ellehet menni nyaralniLG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
llacee
őstag
Én köztes vagyok, mert már az új sebességgel, de régi áron kötöttem. 200/50->200/100.
Akkor válthatok 500-ra azonos áron vagy nem, mert "régi" ügyfél vagyok
-
törölt tag
válasz DonMaster #31571 üzenetére
Nem csomagos a mobilnet. Adatletöltés fizetős/kártyás. ... három-négy hónapig "kihúzom" vele, ha kell.
... de, mint Attila 1 hozzászólásából is látható NEM KELL, mert lehet csomagot váltani a határozatlan idejű előfizetéssel rendelkezőknek.
Ergo, KEINE PANIC!
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
Tisztelt Ügyfélszolgálat!
Reggel óta a csatolmányban található sebességeket mérem. Digi200-as csomagom van, ennek ellenére maximum annyit tudok kihozni belőle. Tisztán latszik hogy 100Mbps-os cap van rajta, tehát ez alapján kérem hogy ne hivatkozzanak a garantált sávszélességre. A mérés direktbe a szamitógépbe dugott kábellal történt, nem routeren keresztül, a tegnapi nap folyamán még rendben megvolt a sávszélesség.
Ügyfélszám: XXXXXX
Tisztelettel: XXX XXX.
Illetve csatolmányba rakjatok egy képet a mérőjükkel mért sebességgel.
ferob: egyszer évente dijmentesen lehet lefele váltani
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
DonMaster
addikt
válasz #29810560 #31564 üzenetére
mobilnet kontra bármeliyk digis net csomag kemény, téynleg érdekes helyzet, mennyi is az annyi a legnagyobb mobilnet csomagnál 150-300mbit/s-et adnak, jo esetben , de fieztsz érte menynit is? anynit amenynit a diginél 2év allat megsporolsz, gratula.
a másik emg igen, nagyon sokan azt csináljátok, ami már szánalmas vicc kategoria,
én is még ezena héten mbemegeyek a digibe és átváltok 500-asra vagy pedig 300-ast öbet fizetek és emg lesz az 1000-res net de az 500-as biztosan meg lesz , juliustol.ferob
ök elváltanka 1-et és utáan fel váltanak felfelé free lefelé évi 1x free
[ Szerkesztve ]
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
eisento
addikt
válasz Gejza1981 #31566 üzenetére
irtam par hsz-el lentebb ezt:
"viszont kb 10 perce jottem ki a szolnoki digi ufsz-rol mar regota akartam hogy kotok huseget es akkor nem fizetek 7800-at tvvel egyutt hanem mittom en 6500-at de mondja a no hogy nem lehet mert nem uj elofizeto vagyok, lemondom 3 honapig szunet majd johetek uj elofizetokent. aztan odaszol egy masik noci hogy netre kothetek hatarozatlan idejut, igy az eddigi 200/100-as net (4700ft) helyett kottettem 500/200-at (4500ft)-ert
annyi a gaz vele vagyis nem gaz annyira hogy majd julius 1-tol lesz 500/200 mert ho kozben nem lehet modositani aztmondta..."szerk: kozben Attila 1 is volt es latod neki is sikerult ^.^
huzzatok befele ufsz-re
[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
Attila 1
tag
Most voltam DIGI irodába szerződés módosítás sikerült.Diginet500 4500ft/hó mától.
“Nem kell ahhoz semmi különleges ok, hogy jól érezd magad – egyszerűen elhatározod, hogy azonnal boldog leszel, egyszerűen csak azért, mert élsz, egyszerűen azért, mert így akarod.” (Anthony Robbins)
-
Gejza1981
tag
válasz llacee #31562 üzenetére
llacee:új előfizetésnél oké, hogy az új árakat kapod, itt most a régi előfizetésekkel van móka és kacagás...
----------------------
eisento: nem állítottam, hogy hazudsz, csak eddig az volt az info hogy nem lehet régiből->újba váltani
----------------------
mivel nincs tv-m vagy 3 éve, így csak 500+telefon van digitől, na most ha okos csomagban összekattintom, hogy digi+,500as net,200-as telefon akkor 5460ft/hó 2 évig?mivel jelenleg 6000 pénz a net meg a telefon, így 500-at spórolok és lesz fullos tv-s csomagom vagy ezt se lehet?
[ Szerkesztve ]
-
eisento
addikt
válasz Gejza1981 #31561 üzenetére
na meg a vegen azt mondod kamuzok...
bal felso sarokban digi 200 meg ugye van digi+ tv szolgaltatasomalul kozepen pedig ott a diginet 500 es az ar. remelem jol latni.
[link]szerk: jah es nem kotottem ra huseget. hatarozatlan ideju maradt...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz DonMaster #31556 üzenetére
"addig nicns ent? érted ?"
Nálam kicsit speciális a helyzet. Van mobilnetem is és itt a konkurencia is a házban.
(Mikor 2 éve megkötöttem a DIGI-vel a szerződést, 1 hónapos átfedéssel 2 ISP szolgáltatóm is volt.)"DonMaster írta: Meg ennyire fillér cseszö embereket..."
Azt viszont nem értem, hogy honnan veszed a bátorságot, hogy másokat minősíts a fórumon?
Ráadásul elég idegesnek tűnsz. Az meg a "helyesírásodból" látszik.
Szerintem maradjunk abban, hogy mindenki úgy éli az életét ahogy akarja. OK?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz radi8tor #31560 üzenetére
Regi-uj elofizetoknek mas csomagok vannak, az ujaknak jar csak az olcsobb. Ha van huseged ha nincs, allitolag az uj olcsobbra nem valthatsz. Lesz ebbol baj...
Felhivtam oket a 100Mbites cap miatt, szerintem tovabbkepzesen voltak az ugyfélszolisok mert olyan acelfalba ütköztem hogy ra se nezett a profilomra.
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
Mi ez az -A, -B dolog?
⭐ Stella
-
eisento
addikt
válasz TeeJay #31557 üzenetére
bemesz mondod hogy valtani akarsz 500-asra
en elobb irtam hogy fel oraja jottem ki digitol mondta hogy az uj csomagokat nem vehetem igenybe marmint az arakat, hanem csak listaar de az eddigi 4700ft-os diginet 200-as helyett kapok 4500ft-ert diginet 500-ast julius 1-tol mert hokozbe nem modositanak... :S ja es HUSEG nelkul (hatarozatlan ido) igy van a papiron megfogalamazva
szerintem aki raer menjen be es kosse ujra. 10 perc az egesz. persze azzal szamolni kell hogy majd kov honap elsejetol lesz az uj csomagja.
-
DonMaster
addikt
válasz eisento #31543 üzenetére
ha nekem is a 200-as bol 100-as lett akkor én is átváltok 200ft-al kevesebbért a diginet 500/200-ra
teejay ha lehet szolj mer tén is megyek akkor át az 500/200-ra végül is lényegében a digi mégis csak sikerült az tennie ha ez igy müködik amit szerettek volna, hogy midnekinél nagyobb net legyne mivel aki 200-asban van átfog emnni igy az 500-asra mert olcsobb 200ft/ho-val , lényegében igynézve mindeki joljárt
[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
nekem is hűség nélküli 100/50 van most 3700-ért
valaki derítse majd ki hogy tudok-e ilyen esetben bemenni szerződést módosítani 4500-as 500/200-ra
mert nekem az bőven elégMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
DonMaster
addikt
válasz #29810560 #31542 üzenetére
28e ft-ért 5honap-ig nlzed a flaakt , vagy mi? addig nicns ent? érted ? mindig tv van mobil van , de ne tnincs? érted? vagy ha van is konkurenciánál az azt jelenti, hogy ott a legkisebb csomag is több mint itt a legkisebb ergo irod hoyg 2év alalt 28k-t sporolsz nde azt 5honap alalt elversz emiatt anynit hogy nem lesz belöle 28-k tehát igen az vagy.
az meg vicc hopgy egyben nézed , hogy 24x 1200ft , az nem 24x 1200ft hanem 1200/ho , hagyjuk már ennyire fillér cseszö embereket mint itt a digi forumán nem igazán lűtni máshol. persze olcsobb én is bemegyek hoyg kevesebb legyen, de hoyg azér tlemondjam hogy 5honapig semmi és akpjak havi max 1200-at , amit ugysem fogok perselybe tneni, hanem ugyan ugy elköltök totál felesleges dolgokra, mitn ahoyg te is csak te nem ismeredbe ezt, kétlem, hogy van oylan aki kevesbebet fizet és a különbözetet félre teszi azt a 1200*24-et és 2év után elö vezsi, nincs oylan ember, szoval eza spoorolás nagyon egyesek máűniájára megy, de vűrjuk meg mit mond a digi evvel kapcsoaltban végre ászf és a kövi havi számla , addig semi sem biztos.LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
ferob
őstag
Aztán azt valaki észrevette-e, hogy a TopNet-es folyamatban lévő átállás szövege is változott?
"A jelenlegi TopNet csomaggal rendelkező ügyfelek szolgáltatásának fejlesztése folyamatban van DIGINet 100 Pro-as csomagra."
Ebből nekem az következik, hogy nem cél a DIGINet 200-ra való átállítás, de ez nem is igényel különösebb fejlesztést a 100/100 esetén, más kérdés, hogy árban így jár az ember a legrosszabbul, mert így 4700 forintért DIGINet 100 Pro adott csak.
-
eisento
addikt
mondom hogy megint elallitottak valamit D ez mar digi betegseg, sose tudnak normalisan atallni. legutobbi emelesnel ugyanez volt...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz eisento #31543 üzenetére
De gondolom számlázni már erre a hónapra is azt fogják lol. Amúgy nem értem ezt a baromságot, bent nyomnak egy gombot, és magasabb a csomag (akinél már adott a gigabites kábel), minek kell ezzel várni? Anno jupiszínél ennyi előny volt, beszóltam TELEFONON, hogy mostantól ezt a csomagot kérem, "Jó várjon" pik pak puk, és már az új sebesség jött...
[ Szerkesztve ]
-
bolic
őstag
Anyukám reklamált telefonon, kiderült hogy az internet-hálózat leterheltség miatt "vissza kellett csökkenteni a sávszélességeket".
Jöhet a köcsögködési anyázás és asztalverési akciók, úgy mint régen a HDSNET adatkorlátos idejében!!!
[ Szerkesztve ]
-
eisento
addikt
na eddig megvolt a 200/100-as csomagom. most volt egy router reset 100/100
megint elallitottak vmit bezavartak az uj? csomagok.?! ezalapjan en most az ugyfelkapum szerinti DIGINET 200-A helyett ami ugye listaaron kapom 4700ft-ert most beraktak a
DIGINet 100 Pro-baviszont kb 10 perce jottem ki a szolnoki digi ufsz-rol mar regota akartam hogy kotok huseget es akkor nem fizetek 7800-at tvvel egyutt hanem mittom en 6500-at de mondja a no hogy nem lehet mert nem uj elofizeto vagyok, lemondom 3 honapig szunet majd johetek uj elofizetokent. aztan odaszol egy masik noci hogy netre kothetek hatarozatlan idejut, igy az eddigi 200/100-as net (4700ft) helyett kottettem 500/200-at (4500ft)-ert
annyi a gaz vele vagyis nem gaz annyira hogy majd julius 1-tol lesz 500/200 mert ho kozben nem lehet modositani aztmondta... szoval sztem aki ugy gondolja menjen be es megha par szaz forintal de olcsobb e nagyobb net lesz. ez meg hogy feleztek ztem megint a digi kurta el mindig ez van amikor csomagvaltas van. :S
-
törölt tag
válasz DonMaster #31538 üzenetére
Újbóli 24 hónapos hűség [Okos csomag (TV + új Internet + Telefon)]: 24 x 1.200 = 28.800 Ft megtakarítás csak a DIGINet 500 régi/új csomagár különbözettel + az Okos csomag 30%-os árkedvezménye.
Nekem megéri/megérné. Lehet, hogy idióta vagyok?
... Te mondtad/írtad.
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
Nem az apjuk f*szát, én is bejelentettem már... De ez milyen már, most nekem a kicseszett 500-as csomagra kell előfizetnem, hogy megkapjam a 200-at, vagy miarosseb'?!?
@trec12 Hát ez minden, csak nem kedvező, hogy többet fizetek, mint az újak, és még a csomagom is egyel kisebb lett...
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
Bejelentettem a 1272-n, hogy 200/200 lett, de elhajtottak. Ezzel ők nem tudnak mit kezdeni, mert a garantált megvan, és nem kaptak még ilyen bejelentést az előfizetőktől, hogy probléma lenne! Direkt a garantált sebességet adják, vagy mi a fene?!
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
DonMaster
addikt
válasz wwenigma #31536 üzenetére
ez igy rendben van, viszont az hoyg amiat reklamálni , mert nekem több neki kevesebb, kerül.
átkel rakjanak, biztosna, de elöbb várjuk már meg az uj ászf-t mert amég az nicns addig csk találgatunk árakat tudjuk csoamgokat tudjuk, de semmi mást nem tudunk.Mr. Janó
lemondod 3 honap-ig a digi-t? van az 5 honap 1honap kikötés 1honap bekötés és 3honap a kötelezö,
meg éri? még a 3 honap digi nélkül is meg éri? akinek emg éri az egy idiota ,
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz DonMaster #31535 üzenetére
Az én fogalomtáramban az asztalverés és a reklamáció nem ugyanaz.
Csak higgadtan! Le fog ez tisztulni, nem kell rögtön "pánikolni"!
A letöltési korlát esetén is nagy volt a hype, oszt mi lett a vége?
Legvégső esetben pedig lemondod az előfizetést, oszt 3 hónap múlva újrakötöd a tök új csomagot.
No, ezt aztán nem akadályozhatja meg senki a jelen állás szerint.Nem gondolom, hogy a DIGI-nek ez jól jönne. Pont, hogy több előfizetőt szeretnének - az új csomagárakból látható - nem kevesebbet (3 hónapon át).
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz DonMaster #31535 üzenetére
Bemegyek ugyfelszolgalatra, megmondom melyik csomagba akarok valtani. Husegnyilatkozat nelkuliként barmelyikbe mehetek. Ha nem engednek, papirt kerek rola alairassal es megyek tovabb a felügyeleti szervhez.
-
DonMaster
addikt
válasz #29810560 #31533 üzenetére
miérT? két különbözö csomag miért reklamálhatnál?
van 1 nevü és van b nevü szolgáltatás uygan az , és az ár más, de már a te felvetésedet nézve a digi teszbele annyi változtatást, hogy a diginet a régi csomagoknál a garantáltat 5mbit/s-el kevesebbre tezsi és a b nevünél tobre már totálisna 2 különbözö csomag és ugyan ugy cseszheted ezt. 700ft-ért szerintem az enyni pénz hogy kicsit sem érdekel hoyg anyivla töbebt kell fiezsek, mert tudom, hogy bármeliyk másik szolgáltatonál sokkal roszabb szolgáltatást sokkal drágában kapnám meg ,aki az 1000-res csoamgban van azok szivták meg inkább,
bár az tény, hogy aki szerzödés nélkül vannak, azok átkéne , hogy tudjanak váltani másik csomagba, aki 1-2évre irt alá és nem akpja olcsobban igy járt, de aki hüségnél azok ha nem is kapnak olcsobban, még akkor is legalább lehetne az, hogy átváltunk , de amég ászf-nincs addig semmivel nem vagyunk elörébb,
amint lesz ászf lehet menni üszf-re és megmondai nekik, hogy átkell pakolni a csomagotLG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
trec12
addikt
válasz < CyberBob > #31517 üzenetére
Ez így elég zavaros. Remélem hamar rendet tesznek a dologban. Én kezdem úgy látni, hogy arra megy ki a játék, hogy a Digi minél több ÚJ ügyfelet szerezzen. A még máshol lévő maradékot is lehalásszák a konkurenciától. Aztán lehet tévedek....
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz DonMaster #31531 üzenetére
Miért kéne az asztalt verni? Itt elvesztettem a fonalat.
Szerintem nem kell asztalt verni.
Már egyszer írtam, tökmindegy mi van a számlán az a lényeg, hogy mi van az ÁSZF-ben. Ha abban meg lesz különböztetve A és B csomag akkor OK, de ez esetben meg lehet reklamálni az NMHH-nál.
[ Szerkesztve ]
-
Gejza1981
tag
ügyfélkapu szerint:
Programcsomag: DIGINET 500-A
Programcsomag havidíja: 5 700 Fttehát akkor nem válthatok diginet 500-b-re, se diginet 200-b-re, se diginet 1000-b-re?
mert régi előfizető vagyok? -
DonMaster
addikt
válasz #29810560 #31527 üzenetére
nem belsö rendszer számlán is az szerepel, más a csomag az egyik csomag drágább a másik olcsobb mégis uygan az,
ilyen marhaséggal ne verd az asztalt mert van aki a 8/1-ért fizet annyit mint más a 100/100-ért a diginél régiárban nekik nagyobb esélye lenne verni az asztalt a diginél, ezt ugy is elrendezik szerintem 2honap és rendben lesznek a számlák ,LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
Lackooo84
nagyúr
Meg azt sem értem, hogy ezt hogy csinálhatják, hogy az ÁSZF még mindig a régi csomagokat és árakat tartalmazza... Nem kellene 30 nappal előtte módosítaniuk?
-
ferob
őstag
válasz SteveL #31522 üzenetére
Azok a meglévő ügyfelek, akik eddig a DIGINet 50 csomagra fizettek elő, azok a mai naptól a DIGINet 100-A csomagba kerültek, míg akik eddig a DIGINet 100-ra fizettek elő, azok pedig a DIGINet 100 PRO-A csomagba kerültek, így a felfelé váltás is ezt követi, de ettől senki nem lesz új előfizető.
-
törölt tag
válasz DonMaster #31525 üzenetére
Az tökmindegy, hogy mi a kódja a DIGI belső rendszerében. Az a lényeg, hogy milyen csomagok és árak szerepelnek az ÁSZF-ben. Az NMHH az alapján jár el az ügyben.
Amúgy megéltünk már hasonló dolgot a letöltési adatkorlát ügyben. Ott is nagyon hamar retirált a DIGI.
[ Szerkesztve ]
-
DonMaster
addikt
-
wwenigma
Jómunkásember
Szerintem ha ezt bevállalják, akkor egy nagy pofonba rohannak bele. Husegido nelkulikent nem korlatozhatnak hogy melyik csomagba váltok azok kozul amiket most kinalnak...
-
törölt tag
válasz Lackooo84 #31519 üzenetére
Akkor hamarosan a NMHH-val "találkoznak"!!!
... mert, két hűség nélküli előfizető nem kaphatja ugyanazt a csomagot különböző áron. Azonos szolgáltatás - azonos áron - elve egy adott szolgáltatónál.
(A határozott idejű (hűség) szerződésesek kivételek. Azok ára eltérhet a többi előfizetőétől.)[ Szerkesztve ]
-
DonMaster
addikt
válasz < CyberBob > #31517 üzenetére
tehát akkor a digi 200-as csomafrol ami 700ft-al több volt tegnap , és most ha át váltanák a diginet 200-ra ami 700ft-al kevesebbe kerül tesze,m azt akkor az juliusra át raknak és 700-al kevesebbe kerül a csomagom akkor.
azt azért nem fiygelte sok midneki, de a legkisebb csomagak kevesebb a garantáltja mint a 100/100-asnak
[ Szerkesztve ]
-
ferob
őstag
Az én értelmezésem szerint külön lesznek választva a meglévő és az új előfizetők, amit a csomagok neve is követ, így a meglévő szerződések a régi áron "-A" jelzéssel a csomag nevében (pl.: DIGINet 1000-A), míg az új szerződések estében az új áron "-B" jelzéssel a csomag nevében (pl.: DIGINet 1000-B).
-
< CyberBob >
őstag
Egy elég érdekes beszélgetést folytattam az előbb a Digi-vel. Az egy dolog, hogy a hűségidőn belül nem változnak az árak, de a lejárat után is maradnak a régi listaárak a régi előfizetőknek. Szerintük csak a három hónapos lemondást követően lehet az új (az esetemben akkor már kb. két éves) áron kapni a szolgáltatást.
Vagyis aki egyszer előfizetett egy csomagra az örök időkre azon az áron kapja majd és ha csomagot vált akkor is előkeresik a több éves listaárat és azt is drágábban kapja. Remélem ezt még átgondolják.[ Szerkesztve ]
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz #29810560 #31513 üzenetére
Ja, valahogy igy lesz mert most olcsobb az 500as csomag mint a jelenlegim. Szerintem amugy barmerre valthatok, nem vagyok husegidos, nem korlatozhatnak.
[ Szerkesztve ]
-
PeterPH
senior tag
válasz Lackooo84 #31511 üzenetére
Én az "áremelés" miatt hisztiző hozzászólásra reagáltam.
Amíg nincs kint az új ÁSZF, addig senki nem tudja mi lesz a régi/új előfizetők viszonylatában.
De ha a valakinek "DIGINet 100 Pro" szolgáltatás szerepel a számláján, akkor bizony kötelesek 3500Ft-os listaáron adni, függetlenül attól, hogy mikor fizetett elő. -
bolic
őstag
Úristen, megnéztem nálam is 100/100 lett. Akkor tök szívás van a Digi? Beszarás, de nem vészes. Ugyanis 200/100 túlterheli a szerveremet többször és egyfolytában, gondolom ezzel a csökkentett sávszélességgel elég lesz.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A DIGINet 1000 listaáron Br. 6.700 Ft helyett Br. 5.000 Ft lett!!!
A DIGINet 500 listaáron Br. 5.700 Ft helyett Br. 4.500 Ft lett!!!Ez azért nagyon király!
Csapás ez a Telekomnak és a UPC-nek.
[ Szerkesztve ]
-
PeterPH
senior tag
Ne írjál már oltári baromságokat.
A 200-as csomag listaára eddig 4700 volt, most 4000, tehát 700-at csökkent.
Korábbi 100-as, most 100 pro 3700 volt, most 3000, tehát 700-at csökkent.
Az 1000-es 6700 helyett 5000, azaz 1700-at csökkent.
Az 500-as 5700 helyett 4500, azaz 1200-at csökkent.
Ezek a listaárak. -
ToBeY
nagyúr
Mit csináltak a diginél,hogy a 200/100 netemből 100/100 lett?
-
Lackooo84
nagyúr
válasz tgbrfv #31504 üzenetére
Meg, én meg felhívtam őket, kérdeztem, hogy az új listaár a régi előfizetőkre is vonatkozik e, erre azt mondta "igen, a digi 200-as net 4000 forint lesz önnek". Mondom akkor facen van egy kis félretájékoztatás, mert ott azt írják, hogy csak az új ügyfeleknek lesz olcsóbb. Erre "ja igen bocsánat elnézést rosszul mondtam, csak az új ügyfeleknek lesz olcsóbb"...
Az hagyján, hogy egyel kisebb csomagba tettek vissza, még többet is fizetek, mint egy új előfizető, ez egy vicc...
[ Szerkesztve ]
-
Locsi
senior tag
Ennyit a csökkenésről, van akinek emeltek pl: a 200-as csomag emelkedett 300ft-ot, akinek meg 100-as volt és 100pro lett az 800-at. (Nem sz@rrágásként mondom)
[ Szerkesztve ]
-
tgbrfv
tag
megjelentek az új díjak, a gigabites hűség nélkül 5000 ft.
-
wwenigma
Jómunkásember
-
TeeJay
félisten
no módosítottak a csomagokon vagy mi a fene?
ha ennyi embernél volt WAN szakadás akkor ott profilcserét kaptak. bár nálam maradt a 100/100Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest