- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
válasz
Bajgunar #111849 üzenetére
Szerintem leírta neked egy-két ember, hogy nem szolgáltatói hiba az, hogy ha a saját routered által kiszolgált wlan-ban 1-2 eszközöd nem működik, a többi viszont igen. A te dolgod az, hogy ezt elhiszed vagy nem, de ha nem hiszed, legalább alapozz rá elméletet, mert abból megint csak személyeskedés lesz.
-
Bajgunar
senior tag
válasz
4Grider #111848 üzenetére
Semmit nem hagytam figyelmen kívül.
Nem értem, nem vágom dns állítgatást. Nem állítgattam sose. '18 óta van meg a router. ~félévente ránézek van e frissítés. Ennyi. Eddig megy/ment. Leírtam mikor kezdete a hibát.
Be mertem írni, meg mertem kérdezni, mi lehet a hiba. Nem rögtön szaladni akartam, venni másik routert huszon-harmincezerért.
Felfogtam, megértettem, h nem kifejezetten szolgáltatói hiba. Vágom, értem, h házon belül ne a szolgáltatónál keressem a hibát.
Volt hiba. Azt javították. Ezt rám fogták. Értem h itt (is) lehet hiba. Csak nem értettem hogy. S mivel volt wifi, meg minden wifi kapcsolat házon belül, félig nem értettem, h mi. De mivel megint javítottak vmit. Kíváncsi leszek megjavult e. Ha nem. Akkor szaladok, fogok venni másik routert.
De HA megjavult? Akkor mégiscsak szolgáltatói hiba volt. S nem a router szarakodik.
Az meg h be merek írni, kérdezni, s nem vagyok hálózat guru, halózat buzi, nem értek hozzá, miért kell leszólni? Beszólni? Ledegradálni a másikat? Cinikusnak lenni? -
4Grider
nagyúr
válasz
Bajgunar #111847 üzenetére
Én meg azt imádom, amikor érdemi hozzászólásokat kapsz, azokat figyelmen kívül hagyod, majd utána az erre történő reakciókra személyeskedéssel válaszolsz. Tipikus hozzáállás, mint ahogy az is, hogy csak a szolgáltató lehet hibás és ő felel az előfizetők saját otthoni hálózataiért is.
-
Bajgunar
senior tag
HA valami működik. Fw frissítésen kívül, mégis mit kéne rajta babrálni?
Ment. Éviekig ment. Hibátlanul. Mit dns-ezzek, állítgassak, anyámkínja? Aztán vmit mókolt digi nyaralás előtt. Mert szarakodott pár napig. Nyaralás után visszatérve random eldobja a net-et a tv-k felé, úgy hogy közben wifi kapcsolat van! Minden más wifis cucc működik net-en. Tvken nincs net. Érdekes...
Két hibabajelentést is "javítottak"... Miért is kéne az "én"? problémámra számlázni? Köszönöm. Gratulálok a prosztó hszodnak.
Az ilyen beszólásokra kellene számlázni. Imádom az ilyen kedves "segítőket", akik vagy kussba maradnának, vagy érdemit hozzászólnának, de az nem megy, hanem prosztó módon kell beugatni. Mégis miért? Jah, ez dívik. Ez a módi. Meg ennyi tellett belőled.
Első ellentmondásig sem kellene olvasni, hanem menni másik topicba. Felesleges itt olvasgatnod egy mondatot is. Saját időd fecséreled. Érdemi oldalakat is lehetne olvasni, s akkor még csak ilyet sem kellene bebüfögni, s már ezt az időt is megspóroltad magadnak, míg ide beírtad.Utálom mikor ilyen prosztó beszólást intéznek egyesek... Miért kell ilyennek lenni?
Egy rossz, csúnya szavam nem volt. De kapom az ívet. Gratulálok nektek.Hétfő óta megy. Eddig hibátlanul. Akkor is "javított" vmit a digi. HA előjön a hiba, veszek egy másik routert. Csakazért is. S meglátjuk, kinek is volt a hibája, alaptalan volt e a kérdésem, beírásom.
És HA az én oldalamon is van a hiba. Akkor is beírhat ide az ember, kérdezhet, segítséget kérhet. Nem? Kérdések ~98%-a ilyen jellegű. Akkor? Laikus pl honnan tudná, mit állítson, milyen dns, milyen ip kiosztás, mittommi? Zárjátok be akkor a topicot, ha nem lehet kérdezni s csak bunkó lekezelő, degradáló válasz tellik egyesektől. Bocs, h mertem feltenni kérdést, s nem vagyok atom hálózat szaki, mint ti. Ellenben tudok nem ledegradáló hszt írni a másiknak. S nem nézem le, ha a másik épp nem ért hozzá. -
-
Bajgunar
senior tag
válasz
matteo90 #111841 üzenetére
'18-óta hozzá sem nyúltam, csak fw frissítés. Pedig volt párszor áramszünet, digi kimaradás. De ugyanúgy ment. Aug. vége fele kezdte. Random összevissza. Van hogy 4-5 napog semmi, van hogy 8-10 nap után nincs a tvken net. Wifi csatlakozas van router-ig, onnan nincs tovább.
Nem tudom mit kellene állítani. Ez már magas nekem. Most 2 napja megy. Digi "javított" vmit. Jelenleg "tezstelem".
Ha megint elmegy. Akkor utána nézek mik ezek a frekvenciák. Meg hívom megint digit.
Azért köszi. -
matteo90
csendes tag
válasz
Bajgunar #111825 üzenetére
Szia! 5ghz wifire csatlakoznak a TV-id? A routeredben engedélyezve van az automatikus csatornaválasztás? Ha mindkettőre igen a válasz, akkor ellenőrizd milyen csatornán sugároz a routered. Elképzelhető, hogy átállt 100 feletti csatornára, amit nem szeret a TV. Mikor nekem ezt csinálta a routerem, akkor mindkét LG-men megmakkant a wifi, nem akartak semmit betölteni, pedig laptopon és telefonon ugyanúgy hasított a net. Az lett a megoldás, hogy fix 40-es csatornára állítottam, azóta nincs gondom egyik TV-vel sem.
-
válasz
tamas.nick #111839 üzenetére
Google, Bing, Facebook rendelkeznek IPv6 címmel, de a PH! nem. A DuckDuckGo-t viszont nem tudom, de ezek alapján úgy sejtem az sem. Most nem tudom megnézni.
-
MadMancs
veterán
válasz
tamas.nick #111836 üzenetére
Ugyan így van nekem is (Asus RT-AX55),2 Android TV, 4 Android telefon, egy win server 2011 pc, és egy win 11 laptop, semmi gond nincs egyikkel se. -
Geth
veterán
válasz
tamas.nick #111833 üzenetére
Próbaképpen nézd meg a Windows milyen IPv6 címre oldja fel a facebook.com-ot, és próbáld meg a feloldott címmel Androidon. Ha úgy bejön, akkor tippre a névfeloldással lehet gond.
(Androidon tudtommal csak SLAAC van (DHCPv6 nincs). Ez ugyan a leírás alapján be van kapcsolva Nálad is, de DNS szervert DHCPv6 híján RDNSS-sel kellene kapnia.)Windows-on a tesztoldal 18/20-át az okozza, hogy a "Core Networking Diagnostics - ICMP Echo Request (ICMPv6-In)" szabályokból 2 van: a Domain profilra a Remote Address értéke Any, de a másik szabály Private és Public profilokra csak Local subnet. Ha pl. a Domain-es szabályra bepippantod a Private-ot is (tippre ilyenre van állítva a hálózatod), akkor 20/20 lesz.
De ha nincs probléma, akár békén is hagyhatod -
tamas.nick
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #111835 üzenetére
Ezt a leírást követtem. Windows-on van internet, Android-on sok minden elérhetetlen.
-
válasz
tamas.nick #111833 üzenetére
-
tamas.nick
aktív tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni az IPv6 beállításában.
A Huawei HG8242H Ont bridge módban van, a saját Asus AX53U routeremet használom és ha azon bekapcsolom az IPv6-ot, akkor a Windows-os gépemen működik a net, de az Android-os telefonomon csak pár oldal tölt be, de a Facebook app, Google Play és csomó minden elérhetetlen lesz.
A másik jelenség, hogy Windows esetében az ipv6-test.com hibát jelez az ICMP-re (18/20), de Android-on működik (20/20). Próbáltam kikapcsolt tűzfallal, meg hozzáadott ICMPv6 szabállyal is, de egyik esetben se működött. -
Zsolt802
csendes tag
twitch.tv chat van kép nincs
-
Sziasztok!
Meg tudná valaki nézni nekem, hogy a nespresso.com oldal nála is haldoklik, vagy a probléma forrását magamnál kell keresnem?
Köszönöm
.
Szerk.: ahogy megírtam a posztot jobb lett...
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Bajgunar #111822 üzenetére
Bármit is írnak, mivel saját routert használsz, ami végzi a wifi-t is és minden más eszközön megy a net közben, így nem szolgáltatói hiba lesz. Mivel wifi-n van a gond, először a router táp cseréjét próbálnám ki, illetve a másik ami szintén lett már írva, meglehet próbálni a szolgáltatói eszközt router módban használni, hogy úgy előjön e a hiba, mert ha nem, akkor 100%-ig a saját router körül kell keresni a gondot.
-
Bajgunar
senior tag
Most vagy a PON vagy a LOS már meg nem mondom. Csak egyszer láttam pirosan, akkor jelentettem be. Ez azóta nem világít. Akkor is javítottak vmit.
De ez a nincs net probléma maradt.
Most bejelentettem megint. Mar javítottak is vmit. (Vagy nem....) Most figyelem.Létezne, h egyszerre haljon be 2 (3-4) tv készülékben is a wifi adapter?
A 2 samsung-on (meg egyszer egy harmadik philips-en is, negyedik tv-t már nem is néztem, reseteltem routert), ha elmegy rajtuk a net, egyszerre megy el? De wifi marad, csak onnan nincs tovább? Telókon, minden máson minden megy tovább hibatlanul?
Mind1.
Nem tudom.
Eddig ~2018 óta patent, hibátlan volt net, router. Most kezdte augusztus vége fele ezt a problémát. Akkor se osztottam dns, ip-ket, stb. Csak forwardoltam torrent-net port-os. S ennyi.
Meglátom mi lesz. "Tesztelem". -
4Grider
nagyúr
válasz
Bajgunar #111821 üzenetére
A leírásod alapján ez nem szolgáltatói probléma lesz, hiszen van net, amikor a tv-k már nem kommunikálnak. A tv-khez én mindenhova kábelt vittem, a sok százezres tv-kbe sem raknak normális wireless adaptereket a gyártók. Megpróbálhatod, hogy a tv-ken fix ip címet állítasz be google dns-el (8.8.8.8 és 8.8.4.4), hátha nem képes megújítani az adapter a lejárt ip címet.
-
Bajgunar
senior tag
Nah. ~fél órája felvázoltam digi-nek ugyanezt a hibát, problémát, mit tapasztalok, mi történik. Hogy csak a tv-ken nincs net. Más minden működik.
Már válaszoltak is:
link
Na most akkor tesztelem, figyelem napokig. Ha elakad megint. Jelzem feléjük.
Egyszer már jeleztem. Elzavartak h a router-em kotlik meg. -
Bajgunar
senior tag
válasz
4Grider #111820 üzenetére
A szolgáltatói ZTE csak átjátssza, fogadja optikát. Van saját Asus RT-AC66U B1-es routerem. Legfrissebb firmware-el. Az sugároz wifi-t, biztosít kábeles netet.
Merlin fw-t nem próbáltam még. Se régebbi fwt. De mivel májusi az fw. A hiba meg ~aug. vége fele kezdett jelentkezni. Feleslegesnek tartom régebbi fw telepítését. Reset megvolt. Meg gyári visszaállítás. Adatok újra megadása, wifi, net beállítás. A hiba továbbra is fenn áll. Hogy a tévéken random nincs net elérés. Közbe ugyanúgy megy a wifi. Van wifi kapcsolat. Minden készüléken (kábel is, wifi is) megy a net. Pc-ről is ki tudok vetíteni mindegyik tv-re barmit. Csak net nincs. Ilyenkor kell restartolni asus routert. De néha kellett a digi-st is, mert ugyanúgy nem állt fel a net kapcsolat a tv-kről. De a wifi megint megy! Van kapcsolat.
Rettenetesen érdekes probléma.
Ha wifi szenvedne, más miért nem akad el? Telók? Laptop? Klíma? Mosógép? Miért lehet elérni telókról pl, miért megy a net?
Két samsung tvn meg wifi van, de nincs net. Van két philips is. De azokon nagyon nem figyeltem még meg. Nem nagyon neteznek gyerekek rajta. De egyszer már szóltak, h azon sincs net! Valszeg azon sincs net ilyenkor. De mire észrevennék, már reseteltem routereket.
Nem hinném h saját asus-om kezdene bekaksizni. De lehet. Más készülékeken miért áll fel wifi, a tv-kre meg nem ad net-et?
Áhh. Nekem már sok. Ennyire nem vagyok guru. -
4Grider
nagyúr
válasz
Bajgunar #111819 üzenetére
Egy saját routernek az is az értelme, hogy sokkal jobban testre tudod szabni, így pl. a wifi is beállítható rajta úgy, hogy a régi eszközeidet is támogassa. Egy szolgáltatói ont esetén ez közel sem biztos a lebutított szolgáltatói firmware és a korlátozott felhasználói hozzáférés miatt.
-
Bajgunar
senior tag
válasz
Victorio #111818 üzenetére
Ugye? Valami érdekes nagyon.
Minden máson van net. De pl a 2 samsung tv-n nincs. Van wifi kapcsolat. De a router-től digi felé nincs net. De pc-ken kábelen, telefonokon meg megy a wifi. Észre sem veszem, h volt egy pillanatnyi megszakadás, vagy kimaradás. Csak abból látom, h jönnek gyerekek, h nem megy a yt.
És ezt pár hónapja kezdte. Akkor világított piros led a ZTE digis router-en, be is jelentettem. Aztán valamit csináltak, javítottak. De felvázoltam ezt a problémát is. Erre azt mondták, h a router romlott el.
De mondom akkor telókon, pc-n, mosógép, klíma, miért megy továbbra is "net", s lehet állítani, bekapcsolni távolról? Csak a tv-ken megy el? Passz. A routerem a hibás...
Valami nem kerek. Nem létezik h 2 samsung, (meg 2 philips tv közül, a 2 samsung tuti, a philipsek ritkábban), de eldobják a net-et, vagy megszakad? Ugyanakkor wifi él továbbra is?
Számomra ez már magas labda.
Most vagy veszek masik routert, lutrira, próbálni. Vagy bejelentem megint?
Nincs huszonezrem egy router-re. Meg kölcsönkérni sincs ismerős. -
Victorio
aktív tag
válasz
Bajgunar #111799 üzenetére
Ilyen jelenséget én is tapasztaltam többször is az elmúlt pár hónapban.
Próbáltam a DNS szerverekkel variálni, de nem segített.
Odáig jutottam, ha látom, hogy nincs internet akkor belépek a router
menüjébe, nyomok egy WAN disconnect - connectet és helyrejön.
Ilyenkor jó 2-3 hétig, aztán megint jön a probléma.
A setup hasonló, optikás GB, Digis eszköz modem módban, saját Asus RT-AC68U csinálja a bejelentkezést meg a címfordítást Tomato firmware-el. NAT-ból kivetettem.
Nekem gyanús, hogy a Digis oldalon van valami elbaszcsi. Olyan mintha a PPPoE dobná el magát amikor új IP-t oszt. -
garga01
őstag
válasz
goblin1983 #111810 üzenetére
Próbáld meg, h átállítod a DNS kiszolgálót a szoláltató által kiosztott helyett a Google-ére, hátha segít.[link] Vagy még ott a Cloudfare is. Ezt biztos tudja az Asus, valahol ahol a pppoe-t is álltod be arra keresd.
-
adika4444
addikt
válasz
Mr Bond 007 #111811 üzenetére
Github-ról percekig töltött 20 rohadt MB-ot... Hagytam is mára a francba, majd holnap. Gyötrelmes...
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
goblin1983 #111810 üzenetére
Ha nem mondtad meg neki a pppoe adataid, akkor biztos, hogy nem, mivel a szerelő nem tudja ezeket.
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
goblin1983 #111808 üzenetére
Nyugi nekem még a youtube is be akadozik. Kezdődik a lejtmenet mint a vodánál?
-
goblin1983
tag
válasz
Dragon3000 #111809 üzenetére
Ezt elpasszolom. Nem kérdeztem. Valamit a telefonban működött, de tényleg passz.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
goblin1983 #111808 üzenetére
A szerelő a saját gépén felcsatlakozott a Te pppoe adataiddal is vagy csak a sajátjával? Sok évvel ezelőtt volt sebesség gondom, kijött a szerelő mért a laptopjával minden rendben, utána az én pppoe adataimmal lépet be a laptopján és nála is lassú volt a net, kb 30 percig beszélgetett a központtal, utána már jó lett a net.
-
goblin1983
tag
Sziasztok!
Kb 2 hete kezdődött, hogy random időben hatalmasra nőtt a pingem (2000-3000 ms). Mivel nem játszok, nem igazan zavart volna, ha nem tartós, illetve ha attól még böngészni lehet rendesen. WiFi-n keresztül csatlakoztam az asztali gépről az általuk adott ZTE eszközhöz. Felhívtam őket, azt mondták, hogy WiFi-re nincs garancia, így nem tud hibát felvenni. Sebaj, vettem CAT6 kábelt, majd azzal minden rendben lesz. A letöltéssel még nem is lenne baj, az hozza az átlagot, néha még a 900 fölött is van. A feltöltés viszont nagyon ritkán éri el a 2 mbps-t. [kép]
Alaplapi gigabites LAN kártya, próbáltam több féle a drivert. Az eredmény változatlan. Megint telefon, szerelő jön, laptoppal mér, minden rendben. Mutatom neki a gépen, megvonta a vállát, nincs ötlete.
Windows újra, csak driverek, semmi változás.
Valakinek valami ötlet?Köszi
-
Borisz76
nagyúr
válasz
Bajgunar #111804 üzenetére
A Digi ad egy eszközt : ONT-ot.
1,
Ez működhet router módban.
Ekkor a belső hálózatodon lévő vezetékes és rádiós eszközöknek osztja az IP címeket és sugároz rádiót.2,
Működhet BRIDGE módban is.
Ekkor nem sugároz wifi-t és egy szem LAN csatin továbbküldi az adatokat. Ekkor kell SAJÁT routert használni a megfelelő adatokat beírva, hogy legyen PPPoE kapcsolat.
Ebben az esetben a saját routered intézi az IP címek kiosztását és igény szerint állíthatod a wifi-jét is.Nálad a 2. eset van.
De az , hogy vezetéken van kapcsolat és wifi-n nincs az nagy eséllyel a saját routered hardveres vagy szoftveres hibája !- Lehet egy elfáradt alkatrész ( púpos kondenzátor ) vagy csak elfáradt a tápegység és nem tud annyi energiát a routernek biztosítani.
- Esetleg egy FW frissítés
- Vagy egy másik tápegységgel való próba segíthet rajta.
Megteheted, hogy ismerőstöl kérsz kölcsön egy routert és azzal is teszel egy pár napos próbát.
Vissza is lehet állítani router módba az ONT-ot ( a Digi honlapján ) egy próba erejéig , hogy akkor is fennáll e ez a hibajelenség.
-
Bajgunar
senior tag
válasz
norby91 #111802 üzenetére
A digi router csak egy "átjátszó", ami fogadja optikát, s kijön belőle egy koax, tv-kre, meg a LAN1, ami megy Asus router-embe. De az asus-ba vannak megadva előfizetői adatok. Arról megy wifi, meg 2 LAN a 2 pc-be. De, hogy aztán a tv-ken a wifi kapcsolódik, de a router-től nem mutat NET-et, ezt nem értem. S nem megy yt mert nincs kapcsolat... Közbe a pc-ken kábellel van net, meg a telók is mennek 5G wifi-n. S ki kell nyomni routereket, majd előbb digis, s ha felállt, benyomom asust. S feláll ~1-2 perc után minden. Aztán tv-ken vagy kinyomom kapcsolatot, s újra csatlakozok, vagy random megjavul. Ez is véletlen. De ezt most kezdte. Eddig kisfiam is otthagyta yt, kinyomta tvt, másnap bekapcsolta, onnan ment tovább. Most ~2-3 hónapja jön 4-5 naponta, h megint nem megy yt. S olyankor ki van akadva a net, kapcsolat van wifi-n, de onnan net mégsincs. De telók, pck meg mennek. De a két tv ami wifi-vel megy. Azokon mégsincs net. Vicc. Most akkor a tvk kaksiztak be? Vagy a router gatya? Vagy a diginél van még mindig vmi? Nem értem....
Egyezik az IP, nem vagyok natolva.
De viszont néha meg ez az IP is 1xx-al kezdődik! Érdekes.... -
Bajgunar
senior tag
válasz
Bajgunar #111801 üzenetére
A digi router csak egy "átjátszó", ami fogadja optikát, s kijön belőle egy koax, tv-kre, meg a LAN1, ami megy Asus router-embe. De az asus-ba vannak megadva előfizetői adatok. Arról megy wifi, meg 2 LAN a 2 pc-be.
De, hogy aztán a tv-ken a wifi kapcsolódik, de a router-től nem mutat NET-et, ezt nem értem. S nem megy yt mert nincs kapcsolat... Közbe a pc-ken kábellel van net, meg a telók is mennek 5G wifi-n.
S ki kell nyomni routereket, majd előbb digis, s ha felállt, benyomom asust. S feláll ~1-2 perc után minden. Aztán tv-ken vagy kinyomom kapcsolatot, s újra csatlakozok, vagy random megjavul. Ez is véletlen.
De ezt most kezdte. Eddig kisfiam is otthagyta yt, kinyomta tvt, másnap bekapcsolta, onnan ment tovább. Most ~2-3 hónapja jön 4-5 naponta, h megint nem megy yt. S olyankor ki van akadva a net, kapcsolat van wifi-n, de onnan net mégsincs. De telók, pck meg mennek.
De a két tv ami wifi-vel megy. Azokon mégsincs net. Vicc.
Most akkor a tvk kaksiztak be? Vagy a router gatya? Vagy a diginél van még mindig vmi?
Nem értem.... -
norby91
tag
válasz
Bajgunar #111801 üzenetére
https://www.whatismyip.com/
Router-ben is meglesed az IP-d, s ha egyezik akkor nem nagy natolva.
Ha 100-zal kezdődik akkor az NAT... -
Bajgunar
senior tag
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree teszt
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- ZIDOO médialejátszók
- Sorozatok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest