- Ilyen lehet az életlen Galaxy S25 Ultra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Drasztikusan megváltozhat az iPhone 17 Pro, itt az első fényképes bizonyíték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
-
Mobilarena
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
törölt tag
"IPTV-m van."
1. A DIGI-nél nincs IPTV (még).
2. AMIKO 8140 TC/2-es box nincs.
3. AMIKO 8140 T2/C box van, de az nem jó IPTV-hez, mert DVB-T (Terrestial/Földi) és DVB-C (Kábel) tuner van benne.
4. Ha DIGI-s lennél, akkor jó lenne a box, mert a DIGI DVB-C platformon szolgáltat és ahhoz jó a box.[ Szerkesztve ]
-
rwin5
őstag
Sziasztok, ma vásároltam egy AMIKO 8140 TC/2-es box-t, mert láttam, hogy van DVB-C funkciója. Viszont körülbelül fél órája próbálok vele csatornát "befogni" de egyet sem találtam. A kézikönyvben benne van egy autó telepítés funkció de azt én még nem látom.. gondolom régebbi szoftver van rajta frissíteni pedig detto nem tudtam.. Valaki tud segíteni, vagy ez a készülék alkalmatlan arra amit vettem? IPTV-m van.
-
Moretimer
aktív tag
Sziasztok!
Meg tudja mondani valaki nekem, hogyan tudok felvenni digi kábel adásból egy ilyennel?
Megvettem, remélem hasznát is tudom venni e célból! Köszi előre is.Moretimer
-
őstag
Van aki ilyen [link] Avertv nova t2+c hibrid pcie tunerrel veszi az adást? Melyik drivert telepítette? A legújabb 2015/07/14
-es [link] driverrel van dvb-c jel?
A telepített driverből nem nagyon állapítható meg a verzió, így aki ilyen kártyát használ nézze már meg a letöltések mappáját vagy ahova a drivereket leszedi hogy ott ilyen fájl van e:
A757C_AP6.9.1.5_Drv_1.54.x.169_150714.exe ha igen akkor a legújabb driver van fenn.
Ha nem akkor régebbi.Megszívtam egy ilyen kártyával, most küldtem vissza gariban, de gyanakszom hogy esetleg a legújabb 07.14-ei driverben cseszhettek el valamit a "Fix DVB-C signal quality issue." javítással. Ugyanis konstans 0% jelerősségem volt dvbc-n akadozó kockásodó képpel. (A régi cablestar hd2 tunerem vígan hoz 98%-ot) Régebbi driverrel meg elfelejtettem kipróbálni mielőtt visszaküldtem garba.
-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
-
levin70
tag
[ Szerkesztve ]
Húsz év múlva sokkal jobban fogod sajnálni azokat a dolgokat, amiket nem csináltál meg, mint azokat, amiket igen.
-
zsolt501
nagyúr
válasz Flashget #37283 üzenetére
Ennél aljasabb dolgokat is keresztül vittek már.
Ennyi erővel a műholdas szolgáltatókat is lehet adóztatni, ráadásul ott igen nagy a kínálat műholdankként.[ Szerkesztve ]
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
Flashget
félisten
válasz allfinanz #37282 üzenetére
ebből is lesz majd balhé, mert egyértelmű ezt áthárítják a szolgáltató az előfizetőkre.
szedne jogdíjat, csatornánként és előfizetőként havonta 2-4 forintot
tételezzük fel ha az SD és HD ugyanabból a csatornából 2-nek számít akkor az 130x4=520Ft emelést jelentene.
De legyen csak 80x4=320Ft
Még mindig balhé lesz mert nincs 10%-os infláció Orbánék propagandája szerint!
És arról sem szól a fáma mely csatornákról szól ez..magyar vagy a külföldi is...ááá ebből nem lesz semmi. :pvagy csökken az internetnél az áfa és rögtön el is veszik egy másik rendelkezéssel a felszabaduló összeget. :pp
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
allfinanz
senior tag
Új jogdíj miatt fájhat a feje a tévéseknek. "Új jogdíj tűnhet fel hamarosan a magyar televíziós műsorterjesztési piacon, a DIGITALFILM Egyesület a kábelszolgáltatóktól szedne be díjat, melynek összesített mértéke becslések szerint éves szinten elérheti a tízmilliárd forintot is."
Allfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.
-
kungzi
veterán
üdv
Valaki nem vette fel véletlenül a Túl a csúcson című filmet vasárnap vagy ma hajnalba a duna hd-ról? Ha felvetted, akkor egy privátot írjál már. Köszi
-
Flashget
félisten
válasz Watt25 #37278 üzenetére
Őt a net nem érinti meg a lan nincs is kiépítve gondolom a hagyományos net lesz ami most is elérhető, de a másik kettő igen. jelenleg 3950Ft a tévé és 2500Ft a telefon. Ez majd akkor 3000+200Ft lesz nagyon nem mindegy neki. Ráadásul így egymást ingyen tudjuk hívni.
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Watt25
veterán
válasz Flashget #37276 üzenetére
Egy szerelő nekem is mondta, hogy az érdi lakótelepen is várható ez. Eddig nem bíztam benne, de most már remélem, hogy így lesz, mert engem a 2Mbit/s-os feltöltési sebesség kicsit zavar... (Éppen most töltöttem fel egy 1,3GB-os videót a YouTube-ra... Azért nagyon nem mindegy...)
[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Flashget
félisten
Anyám most hívott, hogy ma kapott egy értesítőt levélben a jelenlegi szolgáltatójától az Aktív-i Kft-től, hogy 2016 02.01-től átveszi őket a Digi (kábeltv.net,telefon). Tudtuk, hogy ez egyszer bekövetkezik, ha már 100%-ban megegyezik a műsor a Digiével...gondolom hamarosan másoknál is ez lesz.
Néhai Bakáts Tv-Aktívi-DigiRealme GT Master Edition
-
zsolt501
nagyúr
válasz kene84 #37273 üzenetére
Minden toldás (csatlakozó) minőségromlással járhat ezt érdemes figyelembe venni, mert minden egyes csatlakozónak mérhető csillapítása van, illetve egy gyengébb csatlakozó, vagy rosszabb szerelés bizony zavaró jeleket is össze tud szedni.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
kene84
aktív tag
Sziasztok!
Két szobában van jelenleg elosztoval Tv adás.
Az egyik szobában kb. 5-6m-rel szeretnénk arrébb vinni a Tv-t
és arra gondoltam, hogy a jelenlegi kábelt dugokkal szerelt kábellel megtoldanam.Ez jelenthet minosegbeli romlást?
Köszi előre is a választ. -
Noda10
tag
válasz Watt25 #37266 üzenetére
Ha végig olvastad volna a hozzászólásomat, láthattad volna, hogy nem azzal kezdtem a problémám megoldását, hogy kinyitottam a számat, és vártam, hogy a számba repüljön a sült galamb. A topik összefoglalón már túl vagyok, némi komment keresésen túl vagyok. Valószínűleg a tv kezelésével nem csinálok valamit jól, vagy szolgáltatói oldalon van hiba (pl mégsem tudtam megcsinálni a koax kábelt). Ezekben kértem volna segítséget.
Mr. Janó köszi, ezt megnézem.
Flashget szintén köszi, megpróbálom megnézni ezeket is, hol lehet beállítani őket.[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz szabogabor10 #37270 üzenetére
Samsung TV-n van Digisport app, meddig tartana a DO-t is rátenniük?...
így nem kellene tabról vagy mobilról tv-re küldeni a képet mikor elszállnak a csatornák, de a net nem.Realme GT Master Edition
-
veterán
-
Flashget
félisten
ÚJABB MAGYAR FILMCSATORNA VÁLIK HD MINŐSÉGBEN ELÉRHETŐVÉ
lanos topicban írták, hogy állítólag januárban jön a DO-ra IOS app is. Szóval ez nem hivatalos infó így is kell kezelni egyelőre.
Realme GT Master Edition
-
törölt tag
válasz Noda10 #37265 üzenetére
"A topikösszefoglalóban található frekvenciák és egyéb adatok beírására a kézi beállítás állandóan "nincs jel" eredményre vezet."
A Beállítások > Hangolás-nál a Csatorna üzemmód-nak Kábel-en kell állnia.
(Amennyiben nem ott áll: Pl. Antenna, akkor DVB-T platformon próbál hangolni.)[ Szerkesztve ]
-
Noda10
tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Lg 40lf630-as tévét. Korábban még a normál képcsöves volt, azt sem néztem, utoljára még azon használtam csatornakeresést, és az szépen le is ment annak rendje és módja szerint. Most ezt a tévét használnám rendeltetésszerűen is, ezért nekivágtam itt is a beállításnak. Itt már nem olyan egyszerű a dolog... Még a képcsövesnél is észrevettem kábé egy hónapja, hogy miután pár hónap után ismét bekapcsoltam, a legtöbb csatorna rosszul jött be. az LG tv-n is ez volt most a helyzet, az automatikus keresésekkel csak néhány csatornát lehetett szemcsésen kihozni belőle. Koax hibára gondoltam, ezért azt meg is javítottam, szóval elvileg annak fizikai baja most nincs.
A probléma, hogy nem tudok előcsikarni csatornákat a tévén. Próbáltam az itteni fórumban fellelhető frekvenciákat, mintavételi adatokat QBM-et megadni (ezek mind szinte ismeretlen fogalmak számomra), de így sem jutottam eredményre.
Előfizetésemet tekintve Digi előfizető vagyok. (Díjcsomag kérdés érdekes, a főbérlő visszamondott egy nagyobb csomagot, de amellett, hogy havi 1000 forintra redukálódott a havi díj, a csatornák nem tűntek el, szóval lapítottunk rendesen, hogy nehogy rájöjjenek. Ezért sem hívnánk most ki szakembert emiatt.
Szóval le tudna valaki írni, belinkelni egy teljesen hülyebiztos útmutatót, amit követve be tudom állítani a csatornákat? A topikösszefoglalóban található frekvenciák és egyéb adatok beírására a kézi beállítás állandóan "nincs jel" eredményre vezet.
(Ami furcsa adalék lehet, hogy az automatikus keresésnél a szolgáltató kiválasztásánál UPC digitalt ajánl fel.)
Köszönöm előre is a segítségeteket.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz sityupityu #37260 üzenetére
+1!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
allfinanz
senior tag
válasz SunMount3r #37259 üzenetére
Nemet HD adok az Astran kodolatlanok es 720p-sek.
-
veterán
Tényleg nem lenne rossz, de ennek semmi esélyét nem látom.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
veterán
Szerintem a többség véleménye nem ez.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
SunMount3r
nagyúr
Inkább eredeti nyelvű külföldi HD adók kellenének, lehetőleg minél több angol és pár német. A Viasat, Fem3 (vagy mi) és hasonszőrű társaik helyére bőven beférnének...SZVSZ.
-
Bogyi007
veterán
válasz Flashget #37255 üzenetére
Főleg hogy a Bl jogok is évekre náluk vannak - öngyilkosság lenne kidobni most őket, az EuroSport csatikat az Olimpia évévében úgyszintén...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Flashget
félisten
válasz szabogabor10 #37252 üzenetére
Pontos évszámot nem tudok mondani mióta van Sport tv a EMKTV/Digi hálózatán. Még anno egy nevetséges sms beküldős szavazósdit is rendeztek, hogy kell nekünk vagy sem a Sport tv (ha jól emlékszem 1 év múlva lett a csatorna indulásától számítva) mikor már eldöntött tény volt, hogy lesz. Azóta tudjuk jól van már DS 1-2-3 és egyik sem került be az UPC rendszerébe a Sport tv meg maradt a Diginél. Ha kiakarta volna már dobni rég megtehette volna.
Én szerintem nagyon is tisztában vannak azzal, hogy sem a Sport tv sem az Eurosportokat nem szabad kidobni a csatornák közül, mert azzal tényleg sok előfizetőt bukhatnak.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
leslieke
Jómunkásember
válasz szabogabor10 #37252 üzenetére
Na én akkor váltok is azonnal!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
MDanny
senior tag
válasz attilav2 #37250 üzenetére
Sajnos nincs, ahogyan itthoni terjesztése sem (még). Emlékszem, amikor bekerült a T digitális kínálatába, akkor beszéltek róla, hogy a társcsatorna is hamarosan érkezik. Azóta már H2 is van, ahova nem is egy History műsor átkerült, mi abból is kimaradunk, bár ez utóbbi inkább északabbra elérhető csak. A CI viszont szinte csak nálunk nincs, szinkronizált műsor elképzelhető, hogy lenne rá, mert mostanában nem is egy műsor lement a History-n is, ami "oda való", gondolom a BTI Stúdió készítette hozzá a szinkront. Nem tudom mi kellene hozzá, de igény biztosan lenne rá (részemről is) és a terjesztő gondolom ugyanaz lenne, mint a History-é, így a szinkron sem lenne gond.
Az ID most fog kikerülni a T-től, nekem a T még a Digi mellett is volt egy ideig és hát finoman szólva kiégett, 2000-es évek elején készült sorozatok ismétlésének az ismétléséből állt és ha jól emlékszem már reklámmentes sem volt...
Xiaomi 11 Lite 5G NE 8/128GB EEA (Yettel VoWiFi + Telekom VoWiFi), POCO F3 8/256GB EEA (Telekom VoWiFi); DIGI 1000/300 FTTH, Telekom 250/10 ED3 + Telekom TV M, Direct One Plus HD TV
-
veterán
válasz Flashget #37251 üzenetére
Azért elég furcsa lenne, ha ezek után nulla nézettséggel még maradnának.
Sport 2 HD pedig továbbra is fájóan hiányzik. Igazából teljesen érthetetlen, már rég itt kéne lennie.Csak nehogy a MinDig után a Digi is kidobja a Sport TV-t... Ezek mindenre képesek.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
őstag
válasz MDanny #37229 üzenetére
Van egyáltalán a CI-nek magyar adása?? A port.hu-n nem találom.
2010-es hír [link] szerint tervezték elindítani a magyar változatot, de hogy lett e belőle valami az jó kérdés.
Mindenesetre a bbc egyik megszűnő csatornája és a szintén megszűnő sportklub helyére mehetne nyugodtan az Investigation Discovery és a Crime investigation(biztos lenne aki angolul is nézné, de ez eléggé rétegigény szerintem).
Ráadásul az ID-re elég nagy igény van szerintem, mert amikor először kivették akkor is kiverte a balhét a nép. Most megint lehetne ütni a vasat.[ Szerkesztve ]
-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
-
dethroner
veterán
válasz Flashget #37237 üzenetére
Jah, hát ez a gond. Csak tányéros tévé előfizetésük van. Annyira vidéken laknak, hogy se vezetékes telefon és ennek megfelelően dróton házba jövő internet sincs. Csak egy kis cég által szolgáltatott wifis net van. Kár érte.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Vodar
senior tag
És ha mégis inkább kihívnám a Digi-t, mennyiért csinálnák meg? Kb. 7 méter hosszú szakaszról van szó.
-
pirosvilamos
tag
Nem engem kérdeztél, mondjuk nem is tudom, helyileg merre vagy.
Ha Pest, akkor Festetics utca, antennabolt, vagy Orczy út El-Co.Esetleg a Fogarasin bármelyik -Sat-ra végződő cégOtt megkapsz mindent.
--pirosvillamos-- Creality Ender 3, C64, Amiga 500+, meg egy vacak laptop netre...
-
Vodar
senior tag
Belinkelnéd nekem pontosan azt, ami nekem kell egy webáruházból? Lehetőleg edigital. UPC-nél volt, hogy kétszeresen árnyékolt kábelt vettem, az övéké meg háromszorosan árnyékolt, így a kettőt nem köthettem össze, ezért buktam rajta.
Úgyis meg tudom csinálni, hogy nincs hozzá semmi eszközöm?
[ Szerkesztve ]
-
Vodar
senior tag
Sziasztok,
Be szeretném húzni a TV kábelt egy másik szobába, a másik TV-hez is. A Digi mennyiért csinálja ezt meg? Egyáltalán lehet ilyet?
-
Flashget
félisten
válasz dethroner #37236 üzenetére
Gondolom náluk is van a kötelező 2db szolgáltatásra előfizetésük?
Kattints a szolgáltatások részre, akkor sem változik?
Ha nem akkor jelezd nekik, hogy hibádzik az oldal, pl. fb-n, hogy nem tudsz létrehozni jelszót miközben rendelkezel a szükséges szolgáltatásokra előfizetéssel.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
-
Flashget
félisten
válasz dethroner #37234 üzenetére
Azon belül katt az előfizetett szolgáltatásokra, ezután jobb oldalt megjelenik ez:
Szerződésadatok
Szolgáltatások
Számla egyenleg és fizetés
Postafiók
DIGI Onlinekatt a DO-ra és utána tudsz jelszót létre hozni.
Ha nincs 2db vezetékes szolgáltatásra (tv és internet) előfizetésed vagy nincs tányéros tv+mobil internet előfizetésed akkor a DO nem jár és ezért nem látod.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
dethroner
veterán
A digi online jelszót hol kell létrehozni? Bent vagyok az ügyfélkapu/ügyintézés résznél, és nincs olyan amit kellene látnom
[ Szerkesztve ]
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
M_AND_Ms
veterán
-
Flashget
félisten
válasz kungzi #37231 üzenetére
amúgy mi ez az új, hogy a sport1 HD már nincs kint a HD jel? Hiába natív HD adás...
A Sport TV még közelebb hozza a sportot
Három országban is felfrissíti arculatát december 23-tól a Sport TV. A Sport1, Sport2 és SportM csatornák magyar, illetve cseh és szlovák nézői karácsonyra új csatornaazonosítókat, műsorelválasztó wisheket kapnak majd az ünnepi műsorkínálat mellé.
Realme GT Master Edition
-
-
MDanny
senior tag
válasz attilav2 #37227 üzenetére
Crime and Investigation kellene inkább, ha már History van, ráadásul körülöttünk mind az 5 országban létezik, ahol az A+E Networks képviselteti magát.
Xiaomi 11 Lite 5G NE 8/128GB EEA (Yettel VoWiFi + Telekom VoWiFi), POCO F3 8/256GB EEA (Telekom VoWiFi); DIGI 1000/300 FTTH, Telekom 250/10 ED3 + Telekom TV M, Direct One Plus HD TV
-
Flashget
félisten
-
őstag
Kellemes karácsonyt.
Készítettem egy útmutatót a ProgDVB Digi dvb-c beállításához [link] PDF formátumban van.
Van legalább olyan jó mint a DVBViewer, és a műsorrögzítést nem tudó standard változata ingyenes! Van belőle 64 bites is.
Tény hogy eléggé szétszort és első látásra nehéznek tűnik a ProgDVB beállítása, így jól jön ez a segítség azoknak akik idegenkednek a használatától. Innen letölthető: [link] A Free of charge alatt vannak az ingyenes változatok.-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
-
Flashget
félisten
MInden kedves fórumtársnak kellemes ünnepeket kívánok!
Realme GT Master Edition
-
unravel
őstag
Boldog Karácsonyt DIGI topik!
¯\_(ツ)_/¯
-
Gnar
csendes tag
Na az orszagvaltas bevalt meg a gyors frekvencia kereses funkcio, de mivel finnorszagot allitottam be egy oraval csuszik az ido , meg az epg. Mas orszaggal meg vagy nem talalja a kozszolgalati adokat vagy nem az elso csatornatol indul hanem a hatostol. Meg kimaradnak csatorna szamok. Szoval erdekes. Kiprobaltam olaszorszaggal is de ott meg jelszot rak ra onmagatol.
-
allfinanz
senior tag
Manda Teka, a nemzeti filmarchivum, ami meg a TV-ben se nagyon megy.
-
Flashget
félisten
Azt hiszem itt van az újabb csatorna ami megszűnik a Sportklub. Persze nem lenne váratlan hír 2-3 éve már haldolik és mióta állítólag Digis ember lett a tulaj kész tényként vették, hogy megszűnik vagy DS3 lesz belőle...DS3 már van csak egy út maradt neki.
Közvetítési jog nélkül maradt a SportKlubEgy kicsit bővebb hír az új Disco csatornáról.
Új tévécsatornát indít itthon a Discovery[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
dh66e
veterán
Nézd meg a lakhelyed szerinti frekit a digi honlapján majd kézi keresésnél állítsd be az SR-et értéket 6000-re és futtasd le.
Amennyiben ezt megcsináltad már akkor nézd meg a csatlakozót a tévén nem e laza és rosszul érintkezik.Amennyiben nem tapasztalsz hibát vidd át a jó lg tévét és csekkold le hogy bejön e minden.[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
-
allfinanz
senior tag
Amerikaban egyre kevesebbnek van TV-elofizetesuk. Erdemes a Digi reszerol vkinek olvasnia.
-
Gnar
csendes tag
Sziasztok! Az létezik hogy vettem egy [link] tv-t es egyszeruen nem fogja be a magyar (m1,2,3,4) csatornakat. Digim van es minden mas bejon, hd es anelkul is. De a koztv egyszeruen nem. Fogalmam sincs miert. Sima autohangolast vegzek es azt irja az lg hogy nincs jel. De ha mindenmast megtalal akkor nem a kabellel van baj , mert a masik szobaba a gyereknek meg egy [link] ilyen tv je van es neki minden bejon. Valaki barmi otlet?
-
quby
őstag
Üdv.
Valaki aki tvheadend-et használ, meg tudná osztani honnan szedi a logókat a csatornákhoz?A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
ujtordai
tag
Üdv Mindenkinek
A kérdésem az lenne van-e valami szabály a DIGI TV telepítésekor, hogy hogyan kell bekötni(bevezetni) a kábelt egy lakásba?
pl. milyen rögzítést kell alkalmazni a kábel vezetésére az épület falán, kell e kábelcsatornát feltenni vagy ereszaljnál ill. ha már van meglévő kábelcsatorna be kell-e oda húzni, mennyire kell figyelembevenni az esztétikus kivitelezést stb.előre is köszi
[ Szerkesztve ]
☻♂♫
-
SPF
senior tag
Köszi mindenkinek, 135,5 lett a nyerő. Viszont HD adást nem tudom előcsalogatni...
Digi.hu-n meg itt az összefoglalóban más frekvenciát ír az m4-re Kecskemétre. (135,5 és 154,25).
Ez miért lehet?Szerk.: M4 hd is megvan
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Filmvilág
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autószerelők, autószerelés
- Ilyen lehet az életlen Galaxy S25 Ultra
- Egészséges életmód
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek