- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OnePlus 7 Pro - hétpróba
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noda10
tag
válasz Watt25 #37266 üzenetére
Ha végig olvastad volna a hozzászólásomat, láthattad volna, hogy nem azzal kezdtem a problémám megoldását, hogy kinyitottam a számat, és vártam, hogy a számba repüljön a sült galamb. A topik összefoglalón már túl vagyok, némi komment keresésen túl vagyok. Valószínűleg a tv kezelésével nem csinálok valamit jól, vagy szolgáltatói oldalon van hiba (pl mégsem tudtam megcsinálni a koax kábelt). Ezekben kértem volna segítséget.
Mr. Janó köszi, ezt megnézem.
Flashget szintén köszi, megpróbálom megnézni ezeket is, hol lehet beállítani őket.[ Szerkesztve ]
-
Noda10
tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Lg 40lf630-as tévét. Korábban még a normál képcsöves volt, azt sem néztem, utoljára még azon használtam csatornakeresést, és az szépen le is ment annak rendje és módja szerint. Most ezt a tévét használnám rendeltetésszerűen is, ezért nekivágtam itt is a beállításnak. Itt már nem olyan egyszerű a dolog... Még a képcsövesnél is észrevettem kábé egy hónapja, hogy miután pár hónap után ismét bekapcsoltam, a legtöbb csatorna rosszul jött be. az LG tv-n is ez volt most a helyzet, az automatikus keresésekkel csak néhány csatornát lehetett szemcsésen kihozni belőle. Koax hibára gondoltam, ezért azt meg is javítottam, szóval elvileg annak fizikai baja most nincs.
A probléma, hogy nem tudok előcsikarni csatornákat a tévén. Próbáltam az itteni fórumban fellelhető frekvenciákat, mintavételi adatokat QBM-et megadni (ezek mind szinte ismeretlen fogalmak számomra), de így sem jutottam eredményre.
Előfizetésemet tekintve Digi előfizető vagyok. (Díjcsomag kérdés érdekes, a főbérlő visszamondott egy nagyobb csomagot, de amellett, hogy havi 1000 forintra redukálódott a havi díj, a csatornák nem tűntek el, szóval lapítottunk rendesen, hogy nehogy rájöjjenek. Ezért sem hívnánk most ki szakembert emiatt.
Szóval le tudna valaki írni, belinkelni egy teljesen hülyebiztos útmutatót, amit követve be tudom állítani a csatornákat? A topikösszefoglalóban található frekvenciák és egyéb adatok beírására a kézi beállítás állandóan "nincs jel" eredményre vezet.
(Ami furcsa adalék lehet, hogy az automatikus keresésnél a szolgáltató kiválasztásánál UPC digitalt ajánl fel.)
Köszönöm előre is a segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- LEGO klub
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AliExpress tapasztalatok
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo-Legion5-17ith6
- Deagostini 1:8-as méretarányú DeLorean lapszámok 1-53-as számig összeépítetlenül bontatlanul
- Újszerű Asus-TUF-Gaming-FA707NV-HX016W
- Újszerű Acer-Predator-Helios-Neo18-PHN18-71-97PP
- Huawei E5785-320A 4G / LTE hordozható független mobil wifi router hotspot dobozos újszerű
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest