Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Fotók, videók mobillal
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
elite.cs11
senior tag
Fair enough. Én is általában ugrok az értesítésekre, popupopra (nem csak játékokban), mert végtelenül zavar, ha ott maradnak, de most bevallom őszintén, a shopnál nem tűnt fel (konkrétan most, hogy gondokozok rajta rémlik valami halovány sárga felkiáltójel, de ennyi). Annyira eldugott helyen van, a szemem nem is jár arra
-
persil
nagyúr
Ott vannak igen, de ezt nem en elem igy meg, hanem valoban ketto darab gombrol beszelunk. Semmi nem villog, nem tolakodik, nem felugro ablak van. Hanem ket gomb, amire onszantadbol nyomhatsz ra, ha szeretnel egy uj szint a lovad kopenyere.
Ez nem az en megelesem, hanem szaraz tenyek. Ha ez valakinek zavaro, az szubjektiv problema - amit akar meg is lehet erteni - de tovabbra sincs "arcodba tolva" a shop. Gyakorlatilag ennel visszafogotabban nem lehet mikrotranzakcios shopot egy jatekba tenni.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
elite.cs11
üzenetére
Engem zavar, amikor megnyitom a menüt és ott villog a kis Shop icon melletti felkiáltójel, mert ösztönből kattintanék rá, mint egy értesítés. Skin Druidra pl. kb. fölösleges is, mert úgyse látod, max ha a maci/farkas szőrét lehetne mintázni.
Mondjuk még az kéne, hogy rainbow unicorn skin formban tolja a tornado-t a dudu.persil: Te így éled meg, jó neked, attól ezek még ott vannak.
-
-
Blizz
őstag
válasz
elite.cs11
üzenetére
hülyeség lenne benne hagyni, itemeket akarunk farmolni nem idiota renownt
köszi a választ
-
S e t h
nagyúr
Jött velem szemben egy tipp.
Legion eventnél van egy tábortűz és időnként egy-egy tag őrült módjára elkezdte gyújtogatni a tüzet, nem értettem miért ilyen idegbeteg módon.Mostanra inkább már valószínűbbnek tűnik, hogy ők tisztában voltak azzal, amivel én nem.
A túz meggyújtása buffot ad, ami növeli a megszerezhető xp-t és ezt többször ismételve stackelődik egészen 15-ös értékig.
Nem próbáltam és azt sem tudom mennyi xp többletet ad.
-
gyugyo79
addikt
válasz
FlashBird
üzenetére
D2R -ben 99 a max de kb sokszoros időt kell belerakni ha azt el akarod érni mint itt, és ott a halállal XP -tg is buksz. 95 felett egy halállal kb annyi "időt" veszíttettem ott egy szerver kapcsolat szakadásnál mint amennyi idő alatt itt elvittem 75-ről 100 ra a karit ...
-
elite.cs11
senior tag
altart és map discoveryt nem. Ezeket ha egyszer felfedeztd, akkor felfedezve maradnak és megkapod értük a renownt. A renown többi részét meg kell csinálni újra, ez a jelenlegi álláspont.
Azért hangsúlyozom, hogy jelenlegi, mert már többször javítottak dolgokon amikkel a community elégedetlen volt, és a renown újrafarmolásával spec MINDENKI elégedetlen kb. Szóval szerintem meg fogják változtatni.
(eredetileg a lilith szobrokat és a mapot is újra fel kellett volna fedezni, most tettek egy ilyen engedményt, hogy elég egyszer, de ez nem elég sztem)
-
Blizz
őstag
Sziasztok,
S1-ben is össze kell szedni az összes altart meg a renownt ki kell farmolni?
Kétes infókat találok csak, remélem nem akarják rabolni ezzel az időnket.. -
persil
nagyúr
válasz
elite.cs11
üzenetére
Ezt akartam leirni szo szerint, hogy az "arcomba tolastol" kurva messze van a cucc.

Az meg, hogy a login kepernyon - amit max 2 masodpercig latok - van fent egy extra gomb, pont magasrol nem erdekel."A battlepass meg cosmetic only, engem teljesen hidegen hagy, ha valakinek ez élményt jelen, akkor fizessen érte. Pláne, hogy rengeteg a jó transmog ingame is."
Bar ilyen lenne minden jatek mikrotranzakcios resze.
-
elite.cs11
senior tag
Akkor más játékot játszunk szerintem, mert az én arcomba nem tol semmit a game.

Amikor elindítom és kiválasztom a karakterem akkor legfelül apró betűkkel írja, hogy Shop, ezen kívül semmi.
A battlepass meg cosmetic only, engem teljesen hidegen hagy, ha valakinek ez élményt jelen, akkor fizessen érte. Pláne, hogy rengeteg a jó transmog ingame is.Lehet én már az elfogadás fázisában vagyok. Valorantban pl én is vettem skineket, mert úgy sokkal élvezetesebb a game, de diabloban skint venni az annyira hidegen hagy, hogy még példát se tudok hozni rá

-
S e t h
nagyúr
Lehet vhol ellenőrizni, hogy a használt skillek feletti sorban lévő buffok, debuffok mik is pontosan?
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
elite.cs11
üzenetére
Alapvetően még a KFC oké, főleg ha valaki jár oda - de az, hogy a launcherben és a menüben is tolja az arcomba a shop-ot az már kevésbé tetszik. Egyszerűen furcsa egy ilyen játékhoz, mondjuk már a fizetős pass is, de azt manapság már nem lehet megúszni szerintem. Ilyen téren még mindig a GW2 nekem az etalon, Buy to Play modell, shoppal, de nem erőszakol rád semmit, nem tolja az arcodba. Viszont minden skint ki tudsz farmolni ingame goldért. Nem is értem, hogy hogy élnek meg belőle, de működik sok éve. Maga a minőségével nekem nincs bajom, túlságosan is rácsavarodtam, hogy őszinte legyek.
-
elite.cs11
senior tag
Velem eddig egyszer volt ilyen.
Amúgy Ctrl + R-t ha megnyomod kétszer akkor bal alul kiírja a pinged. Sajna elég szar a sampling rate-je, de a semminél jobb azért.#9180 CactuS Why not both?
Amúgy értem mire gondolsz, de a játék amga érezhetően AAA, rendkívüli minőség. na most ha reklámozzák magukat kfc-ben vagy onnan akarnak plussz pénzt vagy bármi, az engem sehogy sem érint, semmit nem befolyásol, de ha hozzájárul a játék hosszútávú sikeréhez annak örülök -
persil
nagyúr
válasz
elite.cs11
üzenetére
"Sokan nem tudják megkülönböztetni a kettőt, illetve ugyan arra használják."
Egyetertunk, sokszor ez okoz ertelmezhetetlen kerdeseket, vagy epp ertekelhetetlen segitseget.De teny, hogy betonstabil gigas net mellett is hajlamos a jatek neha trefalkozni. Nem panaszkodom, nagy baj eddig nem volt, de elofordult mar, hogy azert haltam, mert epp allt, aztan 2 sec-kel kesobb egyszerre tortent meg minden. 🤷
-
elite.cs11
senior tag
Sokan nem tudják megkülönböztetni a kettőt, illetve ugyan arra használják. Nekem azért ez gyanús, de mindegy igazából.
Akkor a nagyobb probléma, hogy szar szolgáltatónál van vagy szar a net azon a környéken.
Más ötletem nem nagyon van. Korábban javasoltam fixeket is, valaki írta, hogy azok segítettek valamennyit (crossplay off, emulator a windowsban off, meg FPS korlátozása alacsonyabb szintre, hogy ne ugráljon) -
persil
nagyúr
válasz
elite.cs11
üzenetére
Mi is mondtuk mar, hogy a lag meg a performance problemak NEM azonosak egymassal.
Tehetsz te szuperszamitogepet is a jatek ala, ha az online es a szerverek szar kedvukben vannak, akkor lagolni fog.
Lag =/= alacsony fps. -
FlashBird
tag
válasz
DopeBob
üzenetére
Lehet megnézem most már talán nem lesznek vérszívó broken boss-k akik megasztanák a rangedet, nekem a kedvencem az volt amikor a crit-ek seggre ültetik az eliteket így tényleg jó pozicionálással elsem jutnak hozzád... Mondjuk most kezdtem a 24 feletti nm dungeonokat és olyan fürgén a nyakamba ugrott 4-5 elit egyszerre hogy ott aztán nem is tudom mit csinálnék egy ranged rugóval...
Még a csapdákat is szeretik átugorni ha még mellé spamolják a fagyasztást az már csak hab a tortán... Igazából nem tudom miért írják sokan hogy elég gyenge az end-game persze lehet 80-90 felett már unalmas de nekem most 70 körül elég beindult a móka, lehet ez lesz az első diablo amiben elviszek egy karit 100ra. -
ripla
addikt
válasz
elite.cs11
üzenetére
-
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
elite.cs11
üzenetére
Ez is megvolt. Szerintem sokan látták már ha a térképen mászkál, eventezik valaki, kb 100% hogy beleszaladt már ezekbe.
Azt ne kérdezd meg hol láttam, mert nem emlékszem de mintha sivatagban lenne mind a kettő. -
elite.cs11
senior tag
Jaja, és még egy [Gates of Hell] homage is van valahol

-
FlashBird
tag
válasz
DopeBob
üzenetére
Nem kétlem hogy lelehet verni csak a kérdés mennyi idő alatt, most már 70 szint körül nem akarok sokat időzni a bossoknál és hol van még a vége.. De azért offoltam ezt a penshotos buildet elsősorban mert teljesen a potikra kell támaszkodni azt meg már meguntam... Valamelyik ranged skill-nek csinálhattak volna egy kis lifestealt vagy valami aspectet, nem kellene akkora mint a flurry buildben csak azért valami mégis.
#9154 Hangfalképű:
Ugyanez volt nekem is
A twisting blade valahogy nem jött be de ott is a lifesteal a bajom, bár lehet valami rosszul csinálok mert 1-2 videoben egész jól tankolnak ezzel a builddel is. -
rumkola
nagyúr
Mehettek a KFC-be hot wing boxért, transmog akció itthon is elindult.

-
-FreaK-
veterán
válasz
Hangfalképű
üzenetére
Kihívás elfogadva!
Ma megpróbálom az 58as robbantós rugómmal
-
persil
nagyúr
válasz
rumkola
üzenetére
Ha ez lenne az egyetlen opcio, akkor mar inkabb kikapcsolt tv-n jatszanek...

Egyebkent nekem az egyetlen valoban zavaro effekt a necro blight-os hullarobbantasa. Mondjuk arra igertek valami patch-et, szoval lehet mar azota jobb is, mert egy ideje elvetettem a dolgot. Az konkretan nevetseges (volt?). Leteszed es puff, fekete, konkretan nem latni semmit. Nem tul sok az effekt, nem is tul nagy, hanem szimplan keszul egy fekete folt es a szo legszorosabb ertelmeben nem latsz. Az ember meg ugye nem egy darab hullat robbant fel, hanem mondjuk az osszes + kettot...

-
DopeBob
addikt
válasz
FlashBird
üzenetére
61-en vertem le, penetrating shot rugóval játszok. Elég élvezetes vele játszatni, próbáltam a flurry-t is, az nem jött be. Itt rengeteget kell mozogni, de már megszoktam. Nincs ezzel semmi baj. Állítólag a másik két ranget is életképes high levelen, de azokat még nem próbáltam.
-
Hangfalképű
tag
válasz
FlashBird
üzenetére
Én este tegnap mentem neki 60-as Flurry rugóval, az odaút nem volt nehéz. Elias nem volt piskóta, de főleg a rohadt succubusok miatt nem túlzás kb 40x haltam meg, de lecsaptam a végére
Másfél óra szenvedés volt, de megérte 
Kérhettem volna segítséget, de nem akartam áthúzatni magam, egyedül akartam leütni, kitanulni a patternt mit mikor merre hogyan. Most jöhetnek az ancestral itemek.#9155DopeBob
A flurry előtt én is pen shot buildet játszottam és amennyire tetszett az elején, annyira kezdtem megunni utána a folyamatos helyezkedés miatt. A mostani flurry sokkal jobban tetszik, szerintem ez marad. A twisting blade meg hiába erős valahogy nem begyere. -
rumkola
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
-
Pár napja kiesett a Vasily's Prayer, tegnap visszaskilleztem medvére.
Nem mondom, hogy nem jobb a farkas dps-e, pláne ha single targetről van szó, másodpercek alatt olvadnak el a bossok.
De a medve sokkal chillesebb, rengeteg élet, max fortify, igen lassabb, igen nem olyan jó a single target dmg, de rettenetesen "jó érzés" a pulverize-t nyomkodni, meg olyan szép nagyok a számok.
Igen, csak két másodpercenkét, de akkor is szépek. -
prokxy
veterán
Annyit toltam bakker mostanában a játékot, hogy amikor szóba jött baráti körben a tábortűz, akkor egyből a Legion event-re gondoltam...lehet kicsit pihentetni kéne...mármint a baráti kört!

-
boogie84
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Ugyan ez, sokszor nem látom mikor káosz van...

-
FlashBird
tag
válasz
gulupeti
üzenetére
Én először 64en mentem neki majd 66on flurry rugóval, mind a 2x megszivatott az Elias, utána rájöttem hogy elég a spórolásból és upragedeltem a szettemet utána pedig egyből bedaráltam... Viszont a ranged rugó-t szerintem kár erőltetni valami buff kéne oda, csak akkor jó ha haverokkal játszol és van aki néha tankol neked te meg csak darálsz hátulról
-
FlashBird
tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Nekem kivan kapcsolva a dmg numbers
Sőt még azon gondolkozok a többi szövegelést is kikapcsolom, rontja a játékélményemet, a vizuál úgyis mutatja mi történik. -
válasz
CptAdamica
üzenetére
Legion eventnél konkrétan néha azt sem látom, hogy hol vagyok.
Tegnap este megpróbáltam a 63-as ranged rugómmal a wt4-es capstone dungeont, a folyosókon vezető út "viszonylag" sima volt, viszont Elias móresre tanított, hozzá még meg kell innom néhány kakaót.
Negyedét bírtam kb. leverni az életének, 6-8x elhaláloztam, nem erőltettem tovább a dolgot. -
Rixilend
tag
Udv.
Meg lehet valahogy nézni az Aspect nevét amikor már rajta van az itemen? -
grimm2015
senior tag
Azért durva némelyik 100as játékos...
Ugye elvileg rogue a legerősebb, aztán barbár, majd druida...
A 100as farkas druidának szerintem nem ~5-6sec a Word boss... a többiek csupa 60-70. -
S e t h
nagyúr
válasz
elite.cs11
üzenetére
Mentem magasabb karakterrel nigtmare dungeonban és annyi cucc hullott, hogy kiteleportáltam törni é, aztán a dungeon befejeztével vettem észre, hogy az is áldozatul esett, kapkodás.
-
CptAdamica
nagyúr
válasz
scyllafren
üzenetére
És megnövelve jobb?

-
nubreed
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
De igen, ez nálam is megesik. Az engem is érdekelne, mi lehetne erre a megoldás, ha egyáltalán van.
-
scyllafren
senior tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
meg lehet novelni a meretet, 3 opcio van, alapbol a legkisebbre van allitva. En install utan mentem kimaxolni

-
CptAdamica
nagyúr
Nektek nincs olyan gondotok, hogy ha nagyon sok minden történik a kijelzőn, akkor elvesztitek a focust a kurzorról? Nem lehet valahogy kiemelni?
-
S e t h
nagyúr
Végre esett egy raiment of the infinite.(egyik legjobb sorcerer cucc)
Véletlenül betörtem.
-
kiezTe90
senior tag
válasz
nonsen5e
üzenetére
Na akkor majd holnap bepótolom az adagot.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy az normális hogy nekem minden NM Dungeonba ott van az a The Butcher nevezetű fiatalember? Már hányok. Megtudom ölni de püfölgetnem kell jó sokáig.
Valamint még amikor beléptem tier 3-ba találtam egy fejszét ami 690-es. Felraktam de azóta még hasonló statokal rendelkezőt se találtam. (Kardra vadászok a barbáromnak.) Ez normális hogy ennyire kedves velem a játék loot szempotjából? -
_drk
addikt
Ez a helltide mekkora egy sz@r amúgy..
Ha nem kéne forgatáshoz a cucc eszembe nem lenne oda menni... -
Bár csak tegnap is karbantartás lett volna.
Túl sok gondot nem észleltem most a játékkal, 1-2x volt egy kis lag, de ennyi. -
kiezTe90
senior tag
Nem úgy volt, hogy ma meg holnap nem fog menni a game?
Én meg itt füvet vágtam meg beszélgettem az asszonnyal. Így elcseszni ezt a szép napot… -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
elite.cs11
üzenetére
Fogalmam sincs az mi.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
atok666
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
UO Felucca rulez

Jatszotta innen valaki a regi motorosok kozul?
Atok
-
la_cc
addikt
Ghazzy egy újabb vidit rakott ki a nekró gyengeségeiről, én személy szerint örülök, hogy kitoltam a pre-season-t a pure bone spear build-del, de nem igen érzem, hogy mégegyszer ilyen csiga karival akarnék kezdeni az elkövetkező season-okban.

A lassúság még egy dolog lenne, de pl. amit itt magyaráz a Supressor-os mobok-ról számomra teljesen értelmetlenné teszi az egész minon-ozást. Poe-ben erre kitaláltak egy skill-t ami "összerántja" az állatkeret a karira, ez kellene ide is egy extra hotkey alá.
-
nubreed
nagyúr
válasz
elite.cs11
üzenetére
Ahham, köszi. Akkor az AP nem annyira nagyon fontos. Magyarul ha dob nekem az RNG egy jobb fegyvert mint a jelenlegi (DPS -ben jobb) de szarabb lesz tőle az AP, akkor ettől nem kerülök hátrányba ha jól értem.
-
oriic
HÁZIGAZDA
De jó, most látom, hogy background maintance van, én meg várom, hogy kidobjon a játék

-
elite.cs11
senior tag
válasz
nubreed
üzenetére
Ezek összefüggő statok. A damage per hit (nem is tudtam hogy van ilyen a játékban) pl 500. Te mondjuk másodpercenként 0.9szer tudsz ütni. Akkor a damage per second az 500*0.9 = 450 dps. -> ebből következik, hogy a dps az egyértelműbb stat, mert itt már nem kell számolj.
Az attack power az csak egy körülbelüli érték, nem pontosan adja vissza a dmg-ed, de egy durva közelítésnek megfelel.
Tehát elmondhatjuk, hogy a (main) fegyver dps-e az egy eléggé mérvadó szám, igen.
-
Kiss_R
tag
Tegnap a szerverhalálok után, mikor beengedett végül, "gyorsan" kifarmoltam kb 350k red dustot. Lehetett haladni T4-en is, mert időbe telt, mire benépesült a pvp zóna. Persze késő estére már a szokásos, lvl100-asok gyalázzák a 70-80-asokat volt a történet, de addigra meglett a pvp armor set, egy lópáncél és egy trófea is.

Ilyen 1 hitelő barbárral is találkoztam, két szinttel volt magasabb nálam (ő 83, én 81), de csak ha hozzámért, azonnal meghaltam rugóval. Ha támadtam, akkor is azonnal haltam. Volt olyan rugó, aki 100-as volt, bepróbálkozott, de nekem jobban jött ki a lépés, knockdownt kapott, a földről már nem kelt fel. -
nubreed
nagyúr
Valami nekem nem világos. Az Attack Power értéke fontosabb, hogy ez legyen minél nagyobb ahhoz, hogy minél nagyobbat tudjak sebezni vagy fontosabb magán a fegyveren a Damage per Second illetve a Damage per Hit?
-
gyugyo79
addikt
válasz
elite.cs11
üzenetére
Szerintem max Rogue nyomja le ha ő támad és megvan minden CD-je.
Amúgy az egész PvP gyalázat mert kb 0 balansz van a DPS és a DEF közt, Szóval még 2 egyforma kari közt is ahol minden egyforma a skill-ek is aki támad az kb nyer is mert mire a másik reagálna kb halott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i3-8100/ i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T /i7-10700 processzorok- számla, garancia
- (NAGYOBB MENNYISÉG) HASZNÁLT Videokártya, Processzor, Memória, Tárhely
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondjuk még az kéne, hogy rainbow unicorn skin formban tolja a tornado-t a dudu.

A legtöbbet az 1-el játszottam..

Igy nem lesz kodom
és h már tier4be is simán haladok vele, így pláne nem is gondolok váltáson.