Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • elite.cs11

    senior tag

    válasz Mrdevil #4950 üzenetére

    A seasonben (battlepass-ből) megszerzett skinek azonnal használhatóak minden karaktereden. A seasonben megszerzett tényleges itemek csak a seasonal karikon használhatóak.

    Bevallom én csak seasonalt nyomtam D3-ban amikor kijött, szóval nem tudom mi van akkor ha vége egy season-nek, és a seasonal karakterek átkerülnek a sima nem seasonal játékrészre. akkor már nem számítanak seasonalnak, tehát gondolom a cuccokat amiket megszereztél rajtok azokat odaadhatod bármelyik másik karakterednek.

    #4951 MegalodonS D4-ben (még) nincs rebirth. Mondták, hogy lehet később beleteszik. De igen ennek az lenne a lényege, hogy nem kell újracsináld a karidat, de ugyanúgy level 1, viszont a statok (hány szörnyet öltél, hányszor haltál, stb.) megmaradnak. Akit érdekel az ilyesmi, érdekes lehet. Viszont sajna D4ben nincs ilyen egyelőre.

    #4948 elite.cs11 Ja igen meg egy dolgot kihagytam, hogy mindegyik seasonnek lesz valami tematikája. nem mondtak semmi konkrétat csak azt, hogy zombis szezon biztosan nem lesz -> értsd: tuti lesz zombis szezon (?) :D

Új hozzászólás Aktív témák