Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- Mobil flották
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
-
Mobilarena
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dante3
addikt
-
dante3
addikt
Ha gyorsan szeretnétek szintezni season startkor [link] , most találtam, nekem új volt. Gondoltam megosztom, hátha másnak is érdekes lehet.
-
dante3
addikt
-
dante3
addikt
válasz
grimm2015
üzenetére
"Igen, de szerintem tök felesleges S8 listát lesegetni, S7-es buildekkel." Te mit nem értesz ezen?
Ezért linkeltem Rob listáját, mert ott legalább frissített buildek vannak. Még egyszer leírom, tudom, hogy friss lista, tudom, hogy frissülni fognak a buildek, de még felesleges vele foglalkozni, amíg S7-es buildekkel van tele. Szerintem............. -
dante3
addikt
válasz
Kylesa
üzenetére
[Rob2628's Builds] pl. míg a maxrollon nem frissül
-
dante3
addikt
-
dante3
addikt
Elindult a frissítés
-
dante3
addikt
Jó lett a patch, folyamatosan kifagyok....
Soha semmi technikai problémám nem volt a játékkal, ideje volt! 
-
dante3
addikt
Én őt szoktam megnézni szezonok előtt, jól összeszedett infók, értelmesen tálalva: [link]
-
dante3
addikt
Ma már begyűjthető valami twitchen?
-
dante3
addikt
Gondolom a Helltide-os leveling továbbra is működőképes lesz, vagy van valami új alternatíva az új szezonra?
-
dante3
addikt
-
dante3
addikt
Razorplate nélkül érdemes thorns barbárral próbálkozni?

Vagy maradjak a Double Swing Dust Devil-nél egyelőre? -
dante3
addikt
Elindult az update
-
dante3
addikt
-
dante3
addikt
Aki esetleg gondolt a játék beszerzésére, most féláron megteheti: [link]
-
dante3
addikt
Egy Armory tényleg jól jönne a játékba. Tolom a Lightning Stormos Druidát, viszont most bukkantam egy elég kemény Boulder buildre, amit szívesen kipróbálnék. Szépen aprít T100-on. Ha esetleg valaki szeretné kipróbálni: [link]
-
dante3
addikt
Nah, már ingame is kiírták az s3 dátumot, amit már tudtunk.
-
dante3
addikt
Érdekes, hogy 15 nap múlva elvileg indulnia kellene a S3-nak, és még semmi morzsát nem hintettek el a tartalomról? Vagy szakítanak a hagyománnyal, és nem az S2 végnapján /ami elvileg jan.23/ lesz a S3 kezdete?
-
dante3
addikt
Állítólag sokaknál szintet vesztettek a glyphek, ne lepődjetek meg...
-
dante3
addikt
válasz
gainwardgs
üzenetére
-
dante3
addikt
2x haltam, de meglett ez is! Jó ez a build
-
dante3
addikt
válasz
Hangfalképű
üzenetére
Most ez a meta, előző szezonban Bone spearek és Tornádok repkedtek, itt az ideje a orbokat forgatni!
-
dante3
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Á nem, előbb néztem élő adásban mászott nekik lefelé, csak nem olyan lassan, mint nekünk!
Pedig 2gbites telekommal semeddig sem tartana.
-
dante3
addikt
Lehet patchelni
-
dante3
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
lerágott csont...
te is csak fikázni jársz ide -
dante3
addikt
válasz
TrollBalint
üzenetére
Minionok miatt gondolkodom én is a Necron. Az első héten ezek a best build s2 teóriák úgy is változni fognak, addig meg az én tempómban nem biztos, hogy sokáig jutok. Nem lesz késő változtatni/ újat kezdeni, ha lesz valami über toszó build a nagyoktól.
Döglött Róka : S1-ben druidával játszottam leginkább, nem rossz, szerintem a legtankosabb kaszt, de most kipróbálnék valami mást, és jó lenne végre eljutni a lvl100-ig vele.
-
dante3
addikt
A gemekkel mi a helyzet? Jól értem, hogy beteszi az alapanyagok közé a darabkáit, és gyárthatsz az ékszerésznél a szintednek megfelelőt?
-
dante3
addikt
válasz
MegalodonS
üzenetére
Nekem semmi bajom a játékkal, és várom az S2-őt. Grindelős, sok-sok lootos gameket szeretem, az én elvárásaimnak tökéletesen megfelel. Pár apró dolog, amin változtatnék, és biztosan fognak is idővel. Egy pár %-al feltolhatnák a Unique itemek dropját. Szívesen kipróbáltam volna a Tempest Roart, de az istenért nem akart kiesni, és egy kicsivel gyorsabb haladást is elviselnék, hogy legyen kedvem több kaszttal kipróbálni egy-egy szezont. Munka és család mellett egyelőre nem kivitelezhető. Ennyi fért bele S1-be:
-
dante3
addikt
[link] Nesztek, aki uninstallálta most jól megbánja. Soha nem látott mértékű változások lesznek S2-ben!!!
-
dante3
addikt
[Carbotanimations] Legendary Leftovers
-
dante3
addikt
válasz
boogie84
üzenetére
Nekem sem esik, igaz én eddig csak lvl67-ig jutottam. Pulverize Druidról most váltottam Poison Landslide-ra, ehhez nem kell unique. Iszonyat upgrade, szétszab mindent. Pulverize-al wt4-en sokat haltam, folyton potiztam, Landslide meg, mint forró kés a vajban... Szidom is magam, hogy miért nem léptem meg előbb a váltást. Vártam a Tempest pottyanását..., így legalább haladok és majd csak kiesik.
-
dante3
addikt
Folyamatosan futom a Malignant Tunneleket a Barberért, erre Helltide-on kipottyant az egyik elitből, ennyit erről.
-
dante3
addikt
57-es Pulverize druidról váltanék Lightning Storm-ra. Jól gondolom, hogy Tempest Roar nélkül nem lesz az igazi? Vagy nélküle is haladós?
-
dante3
addikt
Nyaralni voltam, nemrég kezdtem a seasont, és lenne egy kérdésem. A szívek szintje a használattól fog nőni, vagy valahogyan külön kell upgradelni?
-
dante3
addikt
Youtubeon van fent már tornádós druida [link] , és Rob-tól egy bone speares necro [link] patch utáni uber lilith próba, gond nélkül lenyomták! Persze addig el is kell jutni, meg ilyen-olyan itemek kellenek, de nem lett annyira xar minden. + még a szezonális cuccok esetleg könnyíthetnek is a dolgokon. Szóval én egyelőre nem vagyok elkeseredve, valami csak lesz.
-
dante3
addikt
Jó kis ládikó:[link] Bár szerintem lesz ebből ejnye-bejnye...
-
dante3
addikt
Érdemes rálesni a vendorokra időnként, ki lehet fogni jó példányokat: [link]
Ha belegondol az ember mennyi xart összeszedünk egy jobb reményében, és lehet ott lapul az árusnál.
-
dante3
addikt
válasz
elite.cs11
üzenetére
Ááá csak nekiálltam saját fejem után, levelingnél még nem szoktam lesni buildeket. Ha kezd nagyon rossz irányba menni, akkor puskázok.
-
dante3
addikt
válasz
elite.cs11
üzenetére
Én is nekiálltam húzni egyet, pont az volt az egyetlen problémám vele, hogy a tornádók "elcsavarognak" és nem mindig találnak be. Viszont így megnyugodtam, hogy van rá Aspect.
lvl30-nál járok vele amúgy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49 mm újszerű titán zöld-szürke BKNTATLAN terep pánt! Akku 99%!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- iPad 9th gen 64GB space grey
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 1000GB 1 év garancia
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezért linkeltem Rob listáját, mert ott legalább frissített buildek vannak. Még egyszer leírom, tudom, hogy friss lista, tudom, hogy frissülni fognak a buildek, de még felesleges vele foglalkozni, amíg S7-es buildekkel van tele. Szerintem.............
Maradok a Rob listánál, mindenki azt csinál/ néz amit akar...