- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peddy789
őstag
válasz
Dinasti #9376 üzenetére
Jo az a druid, hanyas szintu vagy vele? Ajanlom nightmare secret cow levelt szintezni, hellhez nyugodtan felmehetsz 70ig vagy fole is, a tornado damage nem top de azert boven eleg jo hogy vegigjatsz a jatekot vele, esetleg az alap runaszavak legyenek meg, de cow-on azok is kiesnek elobb vagy utobb, vszeg mialatt megcsianlod a szintet. Nef+lum chest alresistre ha nincs meg a 75, egy druid fejesbe ami ad plusz tornadot, de sima 2socketes, egy ort+sol, es ami igazan nagy bonusz es legalapabb az a 4 socket fegyverbe spirit runszo. Ha ez nincs meg akkor normal cow level feher crystal swordot keress, azt jukaszd ki az act5 1. questel es van 4 socketes kardod.
-
Blizz
őstag
válasz
Dinasti #9376 üzenetére
Ahogy átrész hellre, egyből megbüntet a játék. Tornadora talentolj át, vagy ancient tunnelsig juss el, ott nincsenek cold immunis mobok, és minden eshet.
De a helyedben andarielt és mephit farmolnám ha nagyon hellen akarasz maradni, amúgy meg próbálj NM A5ben minél több xpt farmolni"fekete" item nincs, sárgában nincsenek 4 socketesek és nem tudnál RWket kirakni, szürkében vannak socketek
-
Balion
senior tag
-
DjDanee87
addikt
válasz
Dinasti #6540 üzenetére
Én is a PlugY modot javasolnám, amit maajsz is írt. Igen a legfrissebb verzióval nem jó, úgyhogy külön régebbi verziót kell hozzá letölteni. Ha érdekel hogyan, ebben a videóban szájbarágósan elmagyarázza a srác, én is ez alapján tettem fel nemrég. Az egyedüli dolog, amire rá kellett keresnem a neten telepítéskor, hogy miért nem akarta elfogadni a CD kulcsom. Be kellett regelni a kulcsot battle.net oldalon és adott egy olyat, amit már elfogad a telepítő.
PlugYnak hátránya, hogy nem online, tehát solo csak. Viszont meg van növelve gyakorlatilag végtelenre a stash (bank), és egyszerűen tudsz karakterek közt is cuccot átadni. Ezen felül a csak ladderen működő rúnaszavak is használhatóak vele így nem maradsz ki semmi jóból, és a cow levelen is ölhető végtelenszer a cow king. Ja igen, a szintlépésekért járó pontok/skillek bármikor átállíthatóak benne. Ez talán az egyetlen dolog, amiben jobban hozzányúl az alapjátékhoz, ahol actonként egyszer van lehetőség resetelni mindent. Bár ha jól tudom végül hoztak be valami megoldást többszöri resetre is a játékba, de plugyval sokkal egyszerűbb. Egy veterán játékosnak jó az eredeti rendszer, de hozzád vagy hozzám hasonlónak, aki nem vágja kívülről az összes skillt, itemet, aurát stb.t, annak okozhat bosszúságot egy rosszul elosztott pont.
Amúgy pár órányi szenvedés árán leöltem Countesst hellen, de rengeteg rejuv poti és gold ment el erre az egy killre is (mármint oda jutni főleg, maga a "boss" nem volt olyan gáz). Holnap szétnézek össze tudok-e már rakni valami ütősebb rúnás itemet, mert elég gyengus vagyok. Meg láttam olyan buildet ahol a warcryt is használják frenzyvel, azt is kipróbálom majd sztem.
-
maajsz
senior tag
válasz
Dinasti #6537 üzenetére
Ha mosd kezded és főleg csak singlet nyomnál tanulni, érdemes lehet feltenni egy plugy modot, sok mindent megkönnyít és tudsz resetelni korlátlanul.
Szvsz a játék során ne csak nyers buildekre alapozz, hanem figyeld is közben mi történik, számodra milyen az a stílus, mit szeretnél a karivak elérni stb. Normálon gyk bármivel végig tudod vinni, minimális tapasztalat kell hozzá meg egy "elhatározás" hogy melyik skill vonalra állsz rá.
Egyébként minden difficultyn van egy resetelési lehetőség (az első küldi adja jutalomként) vagy tudsz farmolni tokent (bneten esetleg tradelni is). -
AtHoS
nagyúr
-
DjDanee87
addikt
válasz
Dinasti #6524 üzenetére
Sajnos a kérdésedre nem tudok válaszolni, de biztos hogy olyan fontos a multires mod is neked? Csak PlugYval lehet 1.13c-t használni, bár gondolom az 1.12höz képest nincs érdemi különbség. Mindenestre én csak a PlugY-t használom egyedül, és simán játszható még a 2560x1440es monitoromon is. Így néz ki, direkt telefonos kép: https://i.imgur.com/vVmg1Pm.jpg
Ha úgy döntenél megpróbálod így, a multires nélkül 800x600ban játszani, akkor én ez alapján tettem fel pár napja. Egy link nem működik már a leírásban, de top commentben ott van a helyette a működő. Ez alapján én elsőre simán feltettem és a srác által adott beállításokkal elég jó. Annyi különbséggel, hogy én Glide és full screenben tolom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- EAFC 25
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Elektromos autók - motorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest