- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Igen, mások hostjait látom a listában. A Tiédet nem lehet látni, de beengedett. Találkoztam a babáddal, kezet fogtunk, megittunk egy sört, elköszöntem és leléptem. Működik, úgyhogy aki nem akar Hamachizni, s eredeti Diablója van, az bátran használhatja a játék ezen opcióját.
A hatezres portokhoz nem nyúltál?
-
törölt tag
Nekem úgy rémlik, Open Character esetében a Battle.net egy átjáró, amivel kommunikálnia kell a játéknak, ha azon keresztül játszanak, míg a 4000-es porton hallgatózik a TCP/IP host és client. Realm-hez meg mindenképp kellenek a hatezres portok. Utána illene ennek néznem, de ha még fut a szervered, inkább tennék egy próbát.
-
törölt tag
Persze, a csalás lehetősége így is megvan, de mi tudtuk egymásról, hogy nem csalunk és ez elég volt. Sőt, a másik oldalon a bot még mindig sláger. Úgy tudom, az újabb verzióban is.
A PvPGN-nel próbálkoztunk. Szívatott rendesen. Mikor már azt hittem, prímán beállítottam mindent, valamelyikünket mindig kidobta a szerver, pedig még a törésre sem lehet fogni, mert hol egy eredeti játékkal rendelkező fazont dobott ki, hol egy tört verziósat. Nyilván a mostani tapasztalatunkkal talán nem ütköznénk ilyen hibába, vagy könnyebb lenne megoldani. Szerintem a lag sem lenne visszatartó erő már, mert amióta kijött a Diablo 3, azóta úgy tűnik, felszabadultak a D2-es szerverek, vagy dedikáltak neki párat. Igaz, csak próba szinten másztam fel a Realm-re, ebből meg messzemenő következtetést nem lehet levonni. A legfőbb ok, hogy a mi bandánk felbomlott. Amióta nincs együtt a megszokott csapat, azóta csak Single veszem elő a játékot, akkor is csak baromkodok vele, ha szabadidő-túltengésben szenvedek épp.
A Hamachi egy mocskos dög. Most már én is ott tartok, hogy letörlöm, nincs miért tartogatni. Vagy akad a VirtualBox virtuális kártyájával, vagy a LAN driverével, de folyamatosan elmegy a net, még a helyi hálóm is képes befagyni miatta, úgyhogy joggal írtad, hogy pénzért se. Csak azért ajánlottam, mert nem mindenki használ mellette virtuális hálókat, s mi akkor bőven megvoltunk vele.
-
törölt tag
A Single Player karaktereket fel lehet vinni a Battle.net-re, ott is lehet egymással vagy egymás ellen játszani, csak mivel nyílt rendszerű, megvan a csalás esélye. (Természetesen a Realm és az Open szekció elkülönül.) Többek között mi ezért és az akkori nagy lag miatt nem mentünk fel rá, hanem a Hamachi-t választottuk inkább. Több infó itt van erről.
-
archie17
tag
Hali!
Az előbb említett Sorc alternatívája a klasszikus Meteorb.
Többféle változata van, az enyém arra az elméletre épül, hogy a Frozen Orb önmagában is elég erős, nem kell neki a sinergy (expansionben játszol, ugye?). Így a tüzes ágra jut elég pont, mégsincsenek immungondok.Cold ág: Frozen Orb-ig 1-1, FO 20, Cold Mastery 1 (ezt az egyet viszont amint lehet, dobd rá, sokat segít).
Fire ág: a középső sor kell neked, Fireball-lal és Meteorral fogsz aprítani (tapasztalatom alapján inkább az előbbivel). Előfeltételek 1-1, Fireball, Meteor, Fire bolt 20 (lehetőleg ebben a sorrendben). Fire masteryre szintén mihamarabb 1 pont. Warmth ízlés és Insight szerint.
Light: szokásos tele+static 1-1.
A maradék pontokat a fire és a cold mastery közt lehet elosztani, számomra elég erős volt a FO, így a FMasterybe nyomtam.
Cuccok tekintetében Allskill mindenek előtt, illetve célozz meg egy FCR breakpointot, spiritekkel viszonylag könnyű elérni az alsóbbakat. Fireball meghálálja.
Egyéb: ha a summonered nem volt elég erős, mixelheted valami mással (nálam a Corpse Explosion maxolása vált be, de van egy elsősorban poisoner nekróm kiegészítő csontihaddal is).
Ezen felül türelemmel bármelyik karakter lehet életképes, legutóbb szóló magatalálósan egy Fist of the Heavens paladint vittem végig, 1 halállal
Persze Battle.neten nem ezzel fogsz meggazdagodni, oda sorci kell startnak. -
AtHoS
nagyúr
Szia!
Én mindig ezzel a karakterrel kezdek: [link]
Könnyű vele haladni, talált cuccokkal szépen tud operálni, ráadásul a cuccait is saját magának össze tudja szedni (MF rulez). Igazából minden terepen megállja a helyét, még ha vannak nála gyorsabban ölő karakterek.
Az egyetlen rizikós terep számára megfelelő cuccok hiányában HELL Ancik, persze itt elég sok karakter problémázik azért. Ha a cuccai bizonyos szintet elérnek (össz skill, +sebzés, HP, stb..), akkor ancik is szinte gyerekjáték a számára (persze megfelelő smiter gyorsabb nála)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest