- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
archie17
tag
válasz
SQX_Barto #6242 üzenetére
Nemnem, köszi, "tisztán" játszom (bár a PlugY miatt volt már, aki ezt megkérdőjelezte). Amúgy miért nem töltöd le simán valahonnan az összes cuccot, ha te így szeretnél játszani? Persze nem akarok én hackre biztatni senkit, de még mindig vannak szerintem allitem modok jó számmal a neten.
-
törölt tag
válasz
SQX_Barto #6237 üzenetére
Sajnos, nekem még nem alkalmas az időpont, a késő esti, vagy inkább a hajnali óráktól érnék rá, ha fent leszel.
Más: aki Assembly-ben jártas, az megdobhatna egy privát üzenettel. Próbálom megerőszakolni a PlugY-t 1.13d-re, de nekem nincs meg ebben a nyelvben a kellő tudásom hozzá. A program fejlesztőjével sem jutok semmire, állítólag nincs elég ideje ezzel foglalkozni...
-
-
törölt tag
válasz
SQX_Barto #6232 üzenetére
"..., meg elég régi laptopom van, ami már magától a D2 multitól is kicsit halódik..."
Akkor beszállnék egy csontis nekróval, ha nem gond.
Amúgy tudom javasolni még a PlugY nevű beépülőt single használata mellett. Van olyan funkció benne, amivel visszaoszthatod a skilleket és nem kell erre ellőnöd a maradék két quest-es lehetőségedet. Nem mintha nem lenne elég az a három alkalom arra, hogy kitapasztald az amazonod képességeit, de mégis... Én mondjuk csak a ladder rúnaszavak és az über quest miatt használtam a programot, de Neked amabból a szempontból még jól jöhet. Lehet, a fórumtárs is azért ajánlotta az 1.13c patch használatát, mert jelenleg ez az utolsó verzió, amivel megy a legfrissebb PlugY és ők is vele tolják.
-
archie17
tag
válasz
SQX_Barto #6230 üzenetére
Szia!
Nekünk van egy aktív kis ex-diablos klánunk számos karival a hátunk mögött, szinte minden nap van fenn valaki hamachin, bár mostanában inkább League of Legends-t játszunk. Szívesen segítünk (én a magam részéről biztosan, bár ez inkább eseti dolog, rendszeres diozásban ne rám építs
, egy a lényeg: 1.13c patch legyen fenn.
Adj meg egy hamachi szoba nevet/jelszót itt vagy privátban, és összetoborzom bele a csapat tagjait. Ha elakadsz egy questben, esténként valaki biztos lesz, aki segít.Üdv.
Archieszerkesztés:
nem lesz nagyon szerteágazó az az ama? Strafe + Freezing + Imo + Valk önmagában 90+ pont, és akkor nincs sinergyzve se freezing, se imo, critical és dodge skillekről nem is beszélve. Szerintem a háromból az egyiket hanyagold, mert a sok szék közt padlóra eselAz íjász amazon amúgy sem sebzésbajnok, kell neki a skill-koncentráció.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Autós topik
- Formula-1
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Emulátorok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest