- One mobilszolgáltatások
- iGO Primo
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen GPS-t vegyek?
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
malystryx
senior tag
válasz
Dr. Akula #16632 üzenetére
Valamilyen szinten egyetértek ezzel amit mondasz, nekem csak félig vette el a kedvem. Megvan a remény hogy megszerezzem az első sunder charm-ot, de egyetlen haver van akivel tudok játszani, és ő most meg elkezdett egy ladder-t, én meg kénytelen voltam csatlakozni hozzá. Assassin-t kezdtem, mondom erre a mosaic cuccra kíváncsi vagyok, de maga a phoenix strike nálam elég halott, vagy a lag miatt vagy az alacsony attack rating miatt nem tudom feltölteni fullra, mert leütnek. Már nightmare-en vagyunk act 3, haver egy holy fire palával tolja, én csak "assistálok".
Semmi használható nem esik, gyakorlatilag egy tesco szintjét sem érem el... A Dragon talon-ra is rámehettem volna, de még mana gondok vannak és az insight még nincs meg. Azt csináltam, ha már nem tudok mit hozzátenni, vadásztam MF cuccokat, hogy néha essen pár unique és set, de nekem egyelőre semmi komoly. Már azon gondolkodom hogy a normal-os respec-et elhasználom és átalakítom csapdásra, de lassan hell-be érünk, ott meg inkább hagyjuk is.
Kövi hétvégén és azután úgyis diablo 4 lesz, de majd utána összerakom az insight-ot, megcsináljuk NM-t és bocis pályán farmolunk valami jót neki.
Nem könnyű játék, ezzel nincs is baj, de NM és Hell között szerintem nagyon nagy a szakadék. Hell-hez képest a NM gyerekjáték. -
sirdond
őstag
válasz
Dr. Akula #5211 üzenetére
de muszáj beírkálni ilyen hülyeségeket?
legalább egy kicsit gondolkozz már, azért mert valami szenzációhajhász oldalon előrendelhetsz,még nem lesz korábban megjelenés
1. szerinted fél év múlva megjelenik,de még be sem jelentették és még az 5. kasztról sem tudunk?
2. lesz még előtte cataclysm is,amit idén ígértek, és blizzardnak nem az a politikája mint pl az ea-nél,hogy pár hónap késéssel adnak ki nagy neveket
3. szerintem legalább az egyik sc2 folytatás kijön még d3 előtt
4. okosabbak csak blizzcon után leszünk -
mcsabee
senior tag
válasz
Dr. Akula #5209 üzenetére
Ha 2011-ben megjelenik, én megeszem a kalapom. Btw 2011. tavasza szerint már most irreális, mert az fix, hogy lesz előtte egy béta, mint a SC2 esetében, amihez én február közepén kaptam kulcsot, tehát a megjelenés előtt 5 hónappal, ha a DIII esetében is hasonló lesz a helyzet, akkor novemberben el kell kezdeniük a bétát, amit ezek szerint a Blizzconon jelentenek be októberben.
És ugye ismerve a Blizzardot, az előre leírt menetrendhez képest fél-egy évet tuti késnek, ebből kifolyólag (a kissé nyakatekert gondolatmenetet mintegy lezárva), én 2011 év végére, vagy 2012 év elejére teszem a játék megjelenését. No persze ez csak találgatás, a Blizzard akármit megtehet és meg is fog valószínűleg
.
Ui.: És honnan tudod?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- War Thunder - MMO Combat Game
- Kompakt vízhűtés
- One mobilszolgáltatások
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- iGO Primo
- További aktív témák...
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest