- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #12853 üzenetére
Najó, én is poénból írtam.
Az ilyen rare fejes akkor ér valamit, ha úgy kezdődik, h 2 baba skill + 3 bo, és akkor még jönnek az extrák. A 2 socket mindenképp szép rajta.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #12838 üzenetére
Simán. Annyi, h 8 körül lesz kis anni vadászat, hátha.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #12836 üzenetére
Van kulcsod? Smite hozott szettet, futottunk 2 kanyart.
-
vaakuum
addikt
válasz
zsirfecske #12827 üzenetére
Totál simában van 1 db, ha kell, viheted. Bár gondolom itt a "még jobb" kezdetű részen lenne a hangsúly, de olyanom nincs.
Szerk: Knockbacknek ww barbár esetében lehet értelme?
-
shotika
őstag
válasz
zsirfecske #12824 üzenetére
Én 5 socketes Berserker Axe-ra vadászom, egymás után dobott egy 4-eset és egy 6-osat
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #12815 üzenetére
Hát, biztosan sokat fog számíani. Lelkiekben.
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #12819 üzenetére
És várjál haha. Kirakod benne az Enigma-t. Meghirdeted, hogy van eladó 15 ed-s Enid (in game trade). Megérkezik a vásárló: “show pls”. Betolod neki és ezt reagálja “just +750 def, need better, bye!”
A CoH szerencsére vmivel lazább ügy.
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #12819 üzenetére
mondjuk belegondolva logikus, unique armorokra is így megy, ahol +%ed van ott ugyanúgy max a base def. így egy +180% ed string of ears meg egy másik +180% ed string of ears mindig ugyanannyi def.
minden nap tanulok továbbra is. azért megnéztem traderie-n a listázott sup archon plate-eket és a különböző ed-seket gyorsan átszámolva ez be is igazolódott
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #12814 üzenetére
“Armors with the "superior" mod with enhanced defense will always roll their highest possible base defense, and then add the 15% additional defense.”
Ladder szezon közepétől a nem 15% ed-seket már alig lehetett eladni. (Vagyis de, Charsinak.)
-
vaakuum
addikt
válasz
zsirfecske #12811 üzenetére
Bocs, influenza oltásra vittem az ifjúságot, most vagyok.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #12805 üzenetére
Na, mi lesz, űberezünk, vagy sem? Nagyon afk voltál.
-
shotika
őstag
válasz
zsirfecske #12805 üzenetére
Ezek jó armorok? Több tucatot adtam már el ilyenekből, mert 35ezreket kapok értük.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #12793 üzenetére
Joinolj be, de akár jöhettek mindketten, amikor megfelel.
-
ncc1701
veterán
válasz
Hát igen, itt a 34-es viperem, de nem tudom socketelni, így a régi, 28-asban feszengek.
-
törölt tag
válasz
en nem tudom miert nem mast irtam ide, mondjuk hogy fsze nem esik mar lo runa. mivel miutan beirtam a posztot kiesett az elso 5 socketes flail.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #12788 üzenetére
Player 3-ban már csináltam, semmi extra. Meg lehet trükközni, tristramba player1-ben lenézek, és visszalép a többi, úgy nem erősödnek. Lilithék más téma.
Amúgy bármennyien lehetünk, nem számít. -
vaakuum
addikt
válasz
zsirfecske #12780 üzenetére
Megvan a 3*3
, innentől előbbre jutottam a játékban, mint korábban bármikor. Mindet sajátkezűleg farmoltam ki a mobokból. Még egy tokent is raktam össze...
ncc, esetleg ha szépen megérlek, megmasszírozod nekem a dögöket, hátha dobnak egy perfect torcsot? (amilyen az én szerencsém lenni szokott, lesz vagy 11/11-es
)
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #12780 üzenetére
Nem vízválasztó, csak ahogy látom jó erősre gyúrod ezt a karit. Amúgy hozzád illene egy Zealot. :-) Ha már gondolkodsz vmi Paladinon.
-
vaakuum
addikt
válasz
zsirfecske #12773 üzenetére
Mindenképpen kénytelen leszek segítséget kérni, mert egyedül szerintem egyik karkterem sem alkalmas űberezésre, az is kérdéses, hogy a játékban tartózkodás tolerálható-e nekik
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #12775 üzenetére
Ha a farkasod már ki lesz hegyezve, avagy eléri a 90+ szintet, nem kell paráznod a solo übertől még egy sokkal kevesebb cb-vel sem. De sztem már most sem kell. Simán lenyomod.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #12775 üzenetére
Persze, oda én is azt kapom fel, treacheri a fade-hez, majd csere. Cb, Ow, allres van rajta.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #12756 üzenetére
Á, hagyd, már nem kell.
Jó a superior armorba tett duress, egy űberen max 1 durabilityt kell javítani.
-
vaakuum
addikt
válasz
zsirfecske #12768 üzenetére
köszi itt is...
(ha esetleg érdekelne valakit, ha nem, akkor is ) elsőre 30as spirit lett, de asszem ezzel még pont meglesz az fcr breakpoint, szóval egyelőre majd igyekszem a chaos runokban kamatoztatni, ha sikerül a 3*3-hoz az utolsó kulcsot is kiszedni nihla zsebéből...
-
Lokids
addikt
válasz
zsirfecske #12765 üzenetére
Ahhoz kellene ilyen charmokat találni.
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #12768 üzenetére
Vannak még érdekesebb shieldek. Palat is lehet variálni. Nem kell a tucat utat követni. Én sem követem.
-
vaakuum
addikt
válasz
zsirfecske #12765 üzenetére
Kikészítettem shared stashba 2 pult, ha tényleg nem kell az a shield, akkor vmikor majd tradeljük el...
-
vaakuum
addikt
válasz
zsirfecske #12739 üzenetére
4 lukkal űberkirály
Nekem csak +25-ös van,de azon gyárilag van 4 luk. Mivel mindenhol azt olvastam, hogy csak 40+ allres fölött van értéke ezeknek, balfék módon én is csak őrizgettem eddig. Aztán tegnap beütött, hogy ok, hogy csak 25 allres, de annyival is jobb, mint egy sima spirit monarch. Szóval valszeg én lecserélem a palán a spiritet, és talán egy kicsit javulnak a túlélési esélyei hónaljszellőztetés közben, mert jelenleg hellen minden resistje minuszos... Hullik is, ha nem figyelek vele. Aztán ha lesz jobb, akkor majd újabb csere. Addig ez van... -
Jim-X
őstag
válasz
zsirfecske #12753 üzenetére
Meg tart a Black Friday?
Grat, 3 sox lenne a tuti bele -
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #12753 üzenetére
Ez nagyon szép.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #12748 üzenetére
Dec átkot nem tudod űberelni semmivel.
De szoktak még eth tomb reaverrel is nyomulni. Abba kell 2 shale, meg még vmi, mert 3 socketes.
-
diegho
nagyúr
válasz
zsirfecske #12748 üzenetére
-
ncc1701
veterán
válasz
Ez jó, sacred rondache, sacred targe eth-ben is jó.
-
D4v3
őstag
válasz
Ennél csak a a Targe jobb, mert az 60% block (asszem csak a karid miatt mutat itt 48%-ot, amúgy 58% van rajta). A res is elég szép (45 a max). Ha ellősz rá egy Larzuk questet vagy kocka receptet, akkor 4 sockettel tuti megveszik Spirit base-nek (1-2 Isteket láttam most hirtelen).
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #12722 üzenetére
5-öt idztam már, többet nem, inkább megveszem.
Azon az 5-ön buktam 10 istet, vagy 1-1500fg-t, ha úgy jobb.
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #12705 üzenetére
“…mindig allround karit akarok nem külön helyeken farmolós célgépet.”
+1
-
Peddy789
őstag
válasz
zsirfecske #12680 üzenetére
65+20 ias? nezted hogy nem hasznal semmit a +20 ? Mintha azt lattam volna a calculatorban. Ettol fuggetlenul persze a highlord meg a 350%os demon kesztyu igyis ugyis lejo lehet. Foleg a kesztyu mivel asszem traviban mindegyik diszno demon?
Mit vettel ra? 9.5k attack rating nice.
Amugy asszem az attack rating csak a hit kalkulacio egy resze, a masik resze a te szinted vs enemy szintje, szoval siman csak a szintezes is sokat tud dobni azon hogy eltalalod e oket.
Hearth of wolverin-re nem dobtal amugy pontokat? Nem jobb azzal tolni?
Amugy tegnap mentem enis par travincalt, de nekem nem igazan tetszik. A seged egyszeruen mindig meghal 2-4 game utan, lehetetlen eletben tartani. Aztan jon egy physical immune amit nemtudok leutni, mert ugye a segeden van a reapers toll ami ezt megoldana. Igazabol ottlehet hagyni de valahogy zavaro hogy nemlehet megolni. Meg ugye ha nincs seged akkor viszlat might aura, ami azert sokat dob. -
Amartus
senior tag
válasz
zsirfecske #12679 üzenetére
Köszi, csicsónak gondoltam. Kicsit meg kell erősíteni.
A druidát melyik build alapján fejlesztetted? Mennyiben tértél el attól? -
shotika
őstag
válasz
zsirfecske #12682 üzenetére
Ja igen, szoval a fanatism aura miatt kell:)
-
shotika
őstag
válasz
zsirfecske #12682 üzenetére
-
Lokids
addikt
válasz
zsirfecske #12673 üzenetére
Ha ennyire tele vagy dual leach gyűrűvel, akkor elfogadok egyet
-
Lokids
addikt
válasz
zsirfecske #12663 üzenetére
Az én druidkám várat magára. szegény hetek óta hell act1-ben van. nem akaródzik tovább menni.
Smite pala lvl79. de őt annyira gyengének érzem, hogy az elmondhatatlan. -
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #12668 üzenetére
Persze. De ha gondolod, gamblézhatsz is 2 istért.
De simán lehozod, csak ne kapd a nyakadba egyszerre mindhármat, mefit külön érdemes letudni. És legelőször, ha sikerül, mert úgy már nem tud problémát okozni. MEg ugye lilith....
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #12666 üzenetére
Amúgy, ha gondolod. Adok 3x3 kulcsot, és kipróbálhatod. Csináld ilyenkor este, ha gond van, szólhatsz.
Szóló kulcsozásra egy jó tanács: kreálj manuálisan játékot, megjegyezhető game/pwd párossal, és várj a játékban 5-10 percet, és utána kezd- Ha elhalsz, vissza ki tudj lépni, meg vissza. De egyszerűbb segítséget kérni.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #12663 üzenetére
Laza volt, jól nyomta a druidod.
-
Peddy789
őstag
válasz
zsirfecske #12638 üzenetére
Bocs elrontottama. szamolast, sima mobra 1/4 a damage, theat midnegyiket meglehet szorozni kettovel.
Ami meg erdekes kerdes, hogy erre a crushing blow damagere mennyire hatnak egyeb modifierek, mint might aura, hearth of the wolverine aura stb. Mert onmagaban igazabol nem akkora damage, 3554 (100% hpn) es 888 (50% hpn) nem lenne rosz, de ha hozzavesszuk hogy a weapon damage mondjuk atlag 600 es arra rajon tobb nagyon magas szorzo, mint pl a 350% deamon, vagy 200% undead damage, ami ugye flat es nem csak 100% hpn hat, akkor hamar ellehet jutni a kovetkeztetesig hogy nagyon jo a crushing blow, de ha nem hatnak ra ezek a szorzok akkor sokkal kevesbe jo mint amennyire az ember talan elsonek gondolna. -
Peddy789
őstag
válasz
Ha most tovabb visszuk a ribcracker / breath of dying osszehasonliotast,
chaos sanctuaryban a venom lordnak 12982-15455 hpja van.
Tehat az atlag hp 12982+(max-min/2)=12982+1236,5=14218,5 hp
Amikor max a hps mobot megutod CBvel, 14218 * 1/8 = 1777 -et sebzel. ez ugye 50%ban jon be tehat ha ugymond atlagoljuk ezt az 50% ot:
100% mob hp 888 damage
80% 710
50% 444
30% 266
10% 88 -
wm2
őstag
válasz
Peddy789 szépen összefoglalta nekünk.
Amúgy az in game tradeket én is jobban szeretem. Kedvenc példám a perf zaka vs perf upped gore. A Zaka 1 Jah volt. Mondjuk lyukat nekem kellett bele tenni. Tele voltam viszont Jah Ber rúnákkal, vmit venni kellett. Gondoltam veszek egy 190+ upped Gore-t. Bejött a jsps. Azt mondja 80 fg. Mondom nem fg-zek hr-ben mondja. Azt mondja 60. Mondom mi? 60 hr egy upped Gore. Mondom 1 Jah volt a perf Zaka! Válasz: “noob!” És kilépett. Persze le is tettem erről az itemről. Vettem inkább charmokat. Nem kösz. Nekem az a világ nem hiányzik. Lassabban haladok így (relatíve) de igazából az sem érdekelne ha meghalna a Pala. Már rég nem ezért játszok.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #12629 üzenetére
Érdekes. Light skiller is d2jsp-n elmegy 180fg-ért, nem volt kedvem ott vele pöcsölni, ingame ist+mal-t nem akartak megadni érte, ist+um lett. Ugyan nem nagy diffi, de tényleg érdekes.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #12619 üzenetére
Add el neki, ne viccelj.
Fog majd esni, nekem aztán marhára ráér.
Nekem ilyen 40-es kellene, a többi csak pocséklás erre a sorcira.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #12616 üzenetére
Találj ki rá valami nem túl eszement árat, érdekelne a cipellő, az még hiányzik.
45-öst láttam 160fg-ért. Az ist+um mondjuk.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #12595 üzenetére
Ez így van, jó nagy cb-vel mindegy, h player mennyi. Űbereknél kell sok open wounts is, h ne tudjon healelni.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #12592 üzenetére
Lassan van 2 szett kulcsom, ha gondolod, kipróbálhatjuk. Ha nem megy, akkor majd a smiterem rendbeteszi őket, szóval nincs kockázat.
-
shotika
őstag
válasz
zsirfecske #12603 üzenetére
Najovan, köszi. Egyelőre van 4db Terror és egy Hate.
-
Peddy789
őstag
válasz
zsirfecske #12591 üzenetére
Hm erdekes, kivancsi lennek milyen igy a dps chaos-ban meg traviban.
Valoban ez a ribcracker jonak tunik, foleg uber bossok ellen.
Mondjuk sporolasrol beszelni fortitude melett.
Nekem is az lenne a kovetkezo cel.
Ma siekrult osszehalasznom egy 12% ed eth great axe-t, nagyon kemeny 15fg-ertKorubelul semmi ara nincs, alig talaltam eladot. Elhasznaltam az egyik socket questet, termesztesen 6 socket lett.
A zod, es vex runa osszesen fele annyiba kerult mint egy darab Lo. Vicc hogy mennyire olcso a zod. A srac meg kicsit panaszkodott is hogy olyan rossz erzes ennyiert eladni a legritkabb runat, dehat ez van
Azt hiszem nem kell panaszkodnom, feltem rendesen, de eleg szep rollt kaptam. Teljesen mas lett a kari igy, a damage kulonbseget nehez megsaccolni, kb 30% upgrade elmeletben, de ezzel hirtelen gyerekjatek a solo chaos, az oath runaszoval azert neha kozel volt a halal. Egyedul a felso sealnel kell vigyaznom hogy ne esz nelkul fussak nekik mert azok azert megcsuknak.
Diablo szerintem 2 sec alatt hal sima furryval, ugy hogy 15% cbm van csak.
Armornak en egyelore treacheryt hasznalok, bar ebben az uj rendszerben semmit nem szamit az off weapon ias ahogy latom:Kesztyunek en ezt a laying on hands-et hasznalom a 350% deamon damage miatt, bar nemtudom hogy ez a damage ilyenkor csak az alap weapon sebzes alapjan van szamolva?
Ezzzel az uj fegyoval mivel van rajta 200% undead damage, mar a diszno emrgezos arcok is azonnal meghalnak, szinte odaerek eltoloma furyt es mar futok is el mert 1 fury tuti megoli. Az oath -al azert kelett nekik altalaban 2-3 ability. Nemtudom, nehez merni mi a kulonbseg de ezzel mar ugyerzem tenyleg easy lett a farmolas.
Amugy a -20% req is eleg szexi, igy eleg volt 100 base strt kiraknom, meg egy par pontot dex-re.
Amulettbol en jelenleg metalgridet hasznalok, baz azt mashol nem lattam ajanlottnak, a deadly strike miatt lehet sokkal jobb lenne a hgighlord, van az is amugy, de szerintem a +4k attack rating azert nem art, plszu az allres is nagyon tetszik rajta.Felvettem hirtelen egy videot hogy legyen valami osszehasonlitasi alap, bocsi sajnos az egesz asztalt sikerult felvenni :/. Elvileg 1080p, de meg feldolgozas alatt: https://youtu.be/Fe7ZwEpzPZE
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #12595 üzenetére
Fullos online dia/baal runokban, úgy értettem.
Más. Grief.”Grief's +dmg is not displayed on the screen.”
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #12591 üzenetére
Alakul ez! Tetszik. Viszont:
nekem a 65% CB köré épül
Próbáld ki 8 playeres módban is. -
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #12581 üzenetére
Aha. Keress rá 30frw 3 lukas diademre. Artisan's deiadem of speed a neve.
De az úgy esik, és nem larzuk likasztja. Ebbe szoktak tolni 3db 15ias/40ed jewelt. Jó olcsó a cucc.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #12578 üzenetére
Nem tudom. Ilyen magic cuccokban nagyon noob vagyok. Igaz, másban is.
-
Blizz
őstag
válasz
zsirfecske #12574 üzenetére
30%FWR 3 socketes diadem több HR-t ér,
de láttam már olyan claw-t is ami 3sentry 3 trap és még talán 2 assa skill+ 2 socket volt rajta
15 ber-t adtak érte (2 assa skillben nem vagyok biztos, és meg facettel socketelve volt) -
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #12574 üzenetére
Éppen csak 3 socket kéne rá.
De érdekes, h diademen druid skill van.
-
Smite
tag
válasz
zsirfecske #12570 üzenetére
Azt nem tudom, hogy a dmg modifier megmarad-e az ethereal jellegből, ha uppolod. Akkor egy Zod-olás lenne gyakorlatilag.
Ahogy elnézem megmarad, kérdés, hogy ezt is kijavították-e mint a socketelős dupla ethereal bugot. -
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #12561 üzenetére
Jah. Arra figyelni kell. Ezért van az invben coral meg emerald stb. grand charm, hogy jó legyen a többi resist, ameddig nem sikerül jopbbra csiszolni a dolgot. Alá meg life charmok.
@MutantZombie Hát én is örülnék egy teleportos amunak. Sima magicnek is. Merc 50430.
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #12556 üzenetére
tényleg, egy csicsó armor kimaradt a felsorolásból, de ez a fade proc miatt macerásabb, figyelni kell rá, anélkül meg szinte csak az IAS ér rajta valamit:
Treachery
'ShaelThulLem'5% Chance To Cast Level 15 Fade When Struck
25% Chance To Cast level 15 Venom On Striking
+2 To Assassin Skills
+45% Increased Attack Speed
+20% Faster Hit Recovery
Cold Resist +30%
50% Extra Gold From Monsters -
Blizz
őstag
válasz
zsirfecske #12556 üzenetére
Akkor engem is félreinformálhattak még régebben
Sose teszteltem, hazaértem letesztelem -
Blizz
őstag
válasz
zsirfecske #12553 üzenetére
Én nem így tudom, lehet neked van igazad
Fortitude minden szempontból jobb, mint a felsoroltak
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #12545 üzenetére
Ettől még az ember enigmához egy centivel sem kerül közelebb.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #12538 üzenetére
Mivel 1-2 ugyanúgy jó, erre már sok éve rájöttem.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #12536 üzenetére
Elég szar duma lenne, ha leírnám, h megmondtam, h vegyél low cta-t.
-
sto1911
veterán
válasz
zsirfecske #12532 üzenetére
Atveszem en, csak ne floodoljatok mar
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #12527 üzenetére
Fenéket, ki lennél segítve 2 isttel? Nem. Tedd el, necródnak plö jó.
-
diegho
nagyúr
válasz
zsirfecske #12527 üzenetére
Igazából nem tudom mi lehet a valós értéke, az biztos, hogy egyre kevesebb fog érni szerintem. Mindenki a maximumot akarja.
-
diegho
nagyúr
válasz
zsirfecske #12524 üzenetére
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #12521 üzenetére
Ha kialakul in game egy haveri kör, az ilyen 3-as CTA-kat egymás közt szoktuk adogatni nl-ben. Lvl 95+-os Paladinnal viszont csak imittamott használom. Eleve semmit, vagy alig rakok itt már a str-dex-re. Minden megy a lifera. A cuccokhoz meg blockhoz egy jófajta torch/anni/gloves/amu. Public dia/baal runokban (főleg hc-n) szeretek Dudukkal nyomulni, és kényelmesen lehet gyűjtögetni az xp-t.
-
diegho
nagyúr
válasz
zsirfecske #12521 üzenetére
1 IST-ért átveszem
Na jó komolyra fordítva a szót talán tudok érte adni valami értelmeset, ha mondasz egy baráti árat.
-
Elemental
addikt
válasz
zsirfecske #12495 üzenetére
Én is tuti kiraknám, mint hogy vegyek. Az az igazi feeling.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #12495 üzenetére
Az első 5 torcsomat id-ztam. Azóta unidként megy, fix 2 ist, köszönöm szépen.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #12484 üzenetére
Amikor 1000fg volt az ohm, akkor 500-ért vettem egy 2-es cta-t.
-
Jocika84
tag
válasz
zsirfecske #12470 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
Grand Matron Bow akart lenni, Faithez kell! -
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #12477 üzenetére
Az fasza, konkrétan lefelezted az ohm értékét. De egyszer élünk.
-
pachito
őstag
válasz
zsirfecske #12480 üzenetére
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #12477 üzenetére
Bármilyen jobb, mint a semmi. Majd lesz jobb!
Én arra leszek kíváncsi, hogy mennyi Maras30-at kell majd egy ilyenért adnom:
Kezdem érezni, hogy kihúzna a szarból. :-) Treachery már megvan. Str/Dex glovest kell majd craftolni ezerrel. Később. :-) Úgyhogy amethy meg amn ral megy majd cserére. Gyűjtögetjük szépen.
-
sto1911
veterán
válasz
zsirfecske #12473 üzenetére
Itt pl. írják is, szóval lehet azért nem kelendő:
https://www.diabloii.net/forums/threads/do-skills-or-all-skills-add-to-synergies.561621/
-
sto1911
veterán
válasz
zsirfecske #12471 üzenetére
Ha jól tudom csak a hardpoint számít bele a szinergiákba.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #12446 üzenetére
Pulért simán adok 2 lemet. Van tán 4db lem-em.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #12415 üzenetére
Tudom az elvet, gyakorlat érdekelne.
És van stringem természetesen, 15/14-es van a smiteremen.
-
Vismajor01
addikt
válasz
zsirfecske #12398 üzenetére
Konkrétan semmit sajnos.
-
vaakuum
addikt
válasz
zsirfecske #12393 üzenetére
-
vaakuum
addikt
válasz
zsirfecske #12384 üzenetére
A rúnaszónál a -35% to enemy lightning resist az hogyan értendő? Mert technikailag minden mob enemy a pályán. Ez csak arra vonatkozik, akit éppen szurkál (ezt hogy határozza meg a rendszer? Akit megszúrt, arra utána 1-2 másodpercig hat, ha amercnek van light sebzése???
), vagy a merc környezetében minden mobra vonatkozik? És csak a rúnaszzó tulajdonosára vonatkozik ez a "kedvezmény" vagy emiatt minden környezetből jövő lightning sebzés is nagyobb lesz a mobon (szerk: esetleg minden mobon, mert auraként kell értelmezni?)?
-
Vismajor01
addikt
válasz
zsirfecske #12384 üzenetére
Miert akarnal egy sorcinak egy ket kezes 200 stres fegyverbe crescent moont rakni?:D
-
D4v3
őstag
válasz
zsirfecske #12382 üzenetére
20-40 ias + 2-3 skill van azokon szerintem. De nem biztos, hogy max-os affix is megy rájuk.
-
D4v3
őstag
válasz
zsirfecske #12380 üzenetére
De ha már visszajársz Malahoz folyamat, akkor nézd végig a többi cuccát is. Amazon 1h javelinek szerintem szintén kelendőek lesznek pl.
-
Blizz
őstag
válasz
zsirfecske #12337 üzenetére
Igen, ha ninsc wandból, akkor überekre hasznos lehet
-
tiborv
aktív tag
válasz
zsirfecske #12336 üzenetére
illetve 40%cb ami meginkabb szamit.
-
Winzsolt
aktív tag
válasz
zsirfecske #12313 üzenetére
Most csak 8db-ra volt ametiszt. De a játék során egy 50-et már biztos legyártottam, volt közte kb 1-2 igazán jó, csak épp nenm sorc-nak
ugyanitt 30 p rubyt cserélnék ametisztre -
Winzsolt
aktív tag
válasz
zsirfecske #12311 üzenetére
Köszi, lenyomtam. mind hulladék lett, ment is a kukába
lett egy lvl94 is, az szívás lenne ha jól sikerült volna... -
Peddy789
őstag
válasz
zsirfecske #12290 üzenetére
Nemtudom pontosan mikor mennyit adnak el, de gondolom kiirja a game amikor eladjak oket.
Viszont ha krealsz egy gamet es 45perc mulva kezdik eladni a sojokat, honnan tudnad hogy azon az ipn vagy e tool nelkul? Nem egy atomfizika megcsinalni az biztos, van tobb youtube video is ami jol megmutatja hogyan kell.Tehat ugy megy ez hogy akik befizetik a 2 sojt, azoknak megoldjak hogy mindenki kreal egy gamet a megegyezett ip cimre. Miutan ok megvannak a 100gamel, utana mondjak meg a publikumnak hogy mi ez az ip cim, tehat te mar nehezebben tudsz oda krealni. De igyis hagynak valami 25-45 percet hogy beteljen, es utana adjak el a sojokat gondolom.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #12279 üzenetére
Felejtsd már el ezt a defense mizériát.
-
Vismajor01
addikt
válasz
zsirfecske #12276 üzenetére
Dct siman levered, legyen prevent monster heal es kesz :)
-
Jocika84
tag
válasz
zsirfecske #12274 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
-
Jocika84
tag
válasz
zsirfecske #12269 üzenetére
Vissza lehet ezt nézni valahol?
Sosem láttam még ilyet és érdekelne mert mondtad hogy twitchen néztél bele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple asztali gépek
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Óvodások homokozója
- Synology NAS
- Spórolós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged