- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vismajor01
addikt
válasz
Peddy789 #9915 üzenetére
Igen, rosszabb. De nem sokkal.
Cs runban vannak lgt immunok es ebben az árkategóriában nincs helye infynek de ugye van fire blast.
Hammerre nincs immun is tankosabb is.
Rising sun a fire absorb miatt igen, hiaba van 0 fire resed beallsz a venom lordok kozepebe es tolteni fogja az eleted.
Cs a legjobb ebben mert tclvl 85 es diablo mint boss kill dobalja a kis szarokat. Vagyis kieshet a hr, az uberdrop es a viper, wizzy, shako etc meg diablobol.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Peddy789 #9810 üzenetére
gheeds és edge bow -30% vendor price már ebben benne van?
amúgy level 82 bone necro-val tolom, de mindig is érdekelt a gold find barb, régen volt is belőle. én is várnám a magasabb szintet a gamble+craft miatt, meg 3 imbue is félre van téve. mondjuk ott diadem-re minden jöhet, ezt tegnap tudtam meg mrlamasc videójából.
illetve dilemmám még hogy mit indítsak kezdő d2 ismerőssel való koca játékra, hammerdin vagy valami sorci, mindkettőhöz gyűlnek már a cuccok szépen.
amúgy tele vagyok base itemmel, crystal sword-ból és magasabb változataiból annyi van mint a nyavaja, van 2db 5os tresherem is, de insight-hoz a csicskámnak még semmi értelmes 4os cucc nem jött, nem hogy eth változatban. állandóan le is halok vele, nem üt elég nagyot, hiába a life leech.
-
pachito
őstag
válasz
Peddy789 #9391 üzenetére
Sose volt korábban barbárom, most 87es, IK gearben meglepően gyorsan megy a farm (1 Hell trav 1 perc kb Kurast Dockból indulva), 250% magic finddal. Egy IK geart meg bárki össze tud tradelni, jsp-n fillérekért megy (az armort leszámítva, az picit zsebbenyúlósabb de nem vészes). Nyilván nem egy S tier de jobb mint amire számítottam.
-
Joco_77
senior tag
-
Vismajor01
addikt
válasz
Peddy789 #7607 üzenetére
Igazából egyáltalán nem ünneplem a szilvesztert, de majdnem.
Másrészt én ott voltam minden resetnél, majd a kevés kivételtől eltekintve elvonultam aludni meghagyva, hogy hivjanak fel ha vannak szerverek. Volt h nem hivtak-mert nem voltak egészen reggelig. Legutóbbi PD-D2 reset jut eszembe, amikor konkrét még másnap is kidobált a játék.
De egyébként igy van, ha nem fűződik igényem (anyagi vagy másféle) akkor ha nem muszáj nem tömegelek másokkal, nem csorbítom az élményt feleslegesen. Ha pénzt akarnék keresni meg JSP-zni akkor tuti ott lennék az első percnél nyomkodva a bnet gombot, hátha beenged. De mivel én magamért játszom, ugyanakkora élmény lesz másnap reggel kipihenten nekiállni lecsapni rakanishut mint hajnal 4kor karikás szemekkel
-
Andor22
aktív tag
válasz
Peddy789 #7587 üzenetére
Az első karakter kezdéshez
én mindenképpen sorcal mennék blizz vagy orb
Az elején viszonylag sokan fognak karaktert kezdeni
sok trist aztán minél hamarabb hell Mefiig
Hellen meg alapok Andi ,ATunnels ,Mefi run
Az elején én kerülném Nihlathak ot mindenképp
helyette egy palával hell act3 kurastok ( ládák nyitogatása fegyvertartók") ott viszonylag több hr esik sok jó "fegyver alap" -
Blizz
őstag
válasz
Peddy789 #7587 üzenetére
Szerintem smiter/hammerdin vagy necro a legjobb kulcsfarmhoz. - de ebben nem vagyok eléggé járatos egyelőre -
Necro decrepify-val elég hatásos, és ha egyet megölsz a többit meg corpse exp-vel kinyírod.Én személy szerint vagy necro vagy blizz sorcival kezdek (AT, LK és mephi farm orrvérzésig), és úgy farmolom ki a runákat a barbáromnak (grief enigma stb..)
-
Vismajor01
addikt
válasz
Peddy789 #7353 üzenetére
Én pontosan ezért fogok egyedül menni, ha nem lesz olyan akivel tudnék menni privát.
Mert akiket ismerek azok mind 8 fős partikban akarnak végig futni az egészen-az meg engem nem érdekel.
Minden egyes walknál ugyanez volt a problémám nekem is: Mindenki porszivó, hiába veszi fel a druida a pala shieldet eladja jarsinak mert kell a gold.
Mikor egyedül walkoltam(modok, sp etc) akkor nm végére már bizti volt insight, spirit, lore, egyebek. Mikor meg csapatban akkor volt h ugy ölöm meg hell baalt h még a normal a2es fehér sisak van a fejemen...
Szóval ha lesz kivel akkor 2-3 fős, ráérős-menetelős játék de ha nem az se baj, végig megyek egyedül szivesen.
Egyébként kb ez volt az egyetlen dolog ami tetszett diablo 3-ban, a personal loot. Egyrészt nyugodtan lehetett partiban nyomatni, igyis jutott mindenkinek minden (bár értelmes walk sosem volt), másrészt a nontrade is tetszett, hogyha nekem egy bizonyos item kell akkor volt motiváció a nyolcezredik paragonra is, csakhogy kifarmoljam. Ugyanezért játszom single playerben is, igazán jóérzés volt felüvölteni mikor kiesett a jah rune ancient tunnelsben és lett enigmám, sokkal jobb mint amikor felmentem jspre és 5fg-ért vettem egyet.
-
reelc
veterán
válasz
Peddy789 #7353 üzenetére
Diablo 2 lootról, csapatjátékról, stb. ajánlom figyelmedbe ezt a "dokumentumfilmet": Diablol 2.
Akkor is, ha otthon vagy benne.
"Szoval ezt is ugy eri meg jatszani ha talal maganak valaki par kozeli pajtast akikkel lehet tolni"
Az a véleményem, hogy nem sok ilyet fogsz találni.
Aki tolta 20 éve is, nem biztos, hogy huzamosabb időre elkötelezné magát, mert jó eséllyel kevesebb ideje van mint anno. Menet közben majd beugranak dolgok. Esetleg már mást tol pár éve, egyéb hobbi, mindez család mellett, stb.
Aki meg kb. új, lehet az se nagyon marad meg a játék elavultsága/túlkorossága miatt.
Az elején nagyon menni fog, mert ráharapnak a streamerek és ezáltal többen megismerik, aztán majd valószínűleg hamar lemorzsolódnak.
Esetleg klán/community révén vagy ilyesmi. Ha van egyáltalán ilyen lehetőség.Jó játék volt, megvannak az érdemei.
Mondhatni nem a legpulárisabb műfaj ez, de a név elfogja adni a mobilost és a 4-iket is, bárhogy is sikerülnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen program, ami...?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- PlayStation 5
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- RAM topik
- Lightyear - befektetési app
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest