- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #13922 üzenetére
Ne bassz, van egy félretéve.
Szerk: 5fg item.
-
shotika
őstag
válasz
zsirfecske #13922 üzenetére
Ilyen nekem is esett már, de nem foglalkoztam vele.
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #13908 üzenetére
Jah. Olcsó és szorakoztató. Mondjuk az IAS break point jobban kedvez a Palának a Fana aura / szent lassítás miatt, ugye ez így ebben az összeállításban 85 ias és Necrónál 58-86 a bp a Ward Bow-al.
Ha jól számoltam. Tehát a Giant Skullba mehet valami más jewel vagy stb. Nosferatus helyett meg Razortail esetleg.
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #13905 üzenetére
Widowmaker (guided arrow (azaz mindig célt talál)/ignore targets defense) + bone wall + amp dmg.
A Widowmaker (+ Um rune = 25% open wounds) rohadt jó cucc. Olcsó, elite Treachery-vel. 20 ias 10% CB gloves + Gore + Giant Skull (knockback + 10% CB + 35 str + 2 sox 40/15 jewel /vagy max dmg jewel stb.). Nosferatus öv. 1 Raven + 1 dual leech ring. Maras.
A “Vadőr” Palám hasonlóan fog kinézni csak “szent fagyasztás” és “szent sokk” aurával. Gyakorlatilag egy Auradin lesz “Özvegycsináló”-val.
-
savior
őstag
válasz
zsirfecske #13892 üzenetére
Hogy tudtál ilyen sok hp-t összeszedni?
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #13892 üzenetére
ribcrackernél meg a shael a +15 ias/dmg jewel helyett értelmetlen, sajna ez van mióta patch-elték a d2r bug-ot
És ha tennél bele Ohm rúnát? +50% ED. Úgysem ér lassan semmit. -
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #13890 üzenetére
A Tyraelst nem sokan használják. Bowazonok többnyire 40/15 jewel társaságában. Ők ugye a robbanásokra is érzékenyebbek (slain monster rest in peace) és tudnak jobb gyűrűt is viselni vele, mint a raven frost (cannot be frozen), pl. gz crafted darabokat magas ar leech str dex-el. + 20% frw, magas def, ami indokolja esetleg a Coh cserét. Szép világoskékben pompáznak. U.i.: vagy lila?
Nem esik minden sarkon. Nagyon nem.
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #13888 üzenetére
Voltam már szemtanúja “komoly” vitáknak. Pl. Tyraels Might. Majdnem full perf, annyi hibával, hogy “csak” 29 str nem 30. Vagy eth Gladiators Bane 20-20, de 199% ed “crap, no need ty”. BvB Barbok szeretik. Ott ez az 1% is számított.
-
Blizz
őstag
válasz
zsirfecske #13883 üzenetére
Egyszerűbb ha rallal repaireled a cubeban, és így nem kell milliókat költeni rá
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #13883 üzenetére
Smiternél nincs olyan, hogy “low Grief”. Neki egy 20 ias kesztyűvel + fana aura bőven jó a 30/340 is. 30/390+ viszonylag olcsón kifogható. WW barnak is elég a 34 ias zerker. Ha nem lenne változó stat rajta, akkor abba kötnének bele, hogy együtt ált vagy sem a Mars a Jupiterrel, amikor kiraktad. Írtam már párszor, ha látnátok régi d2 NL-ben milyen szőrszálhasogató baszakodások mennek az itemek körül, szénné röhögnétek magatokat.
-
Blizz
őstag
válasz
zsirfecske #13880 üzenetére
Nem amiatt, a base armor superior, és az növeli meg az árát
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #13871 üzenetére
Ritka mákos egy emberke vagy.
A kalapács sztem jobban néz ki, de azon kívül sztem tök mindegy. Babánál ww-nek jobb a polearm a range miatt, druidnál sztem tök mindegy.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #13864 üzenetére
Miért nem eth war pike lett a választás? Vagy eth thunder maul? Utóbbi jobban néz ki.
Én most kicsit oxygen not included-el tolom hétvégén, majdnem végleges a dlc, most már csak nem fognak nagyot kavarni.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #13861 üzenetére
Smiteremnek nincs ennyi ereje, a war travit viszont simán tudnám még uppolni, mert az enigmával van annyija. Csak űberezéshez nem enigma van rajta, hanem duress...
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #13857 üzenetére
Nagyon belejöttél.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #13851 üzenetére
Az igen szép def, 850 körüliből van a csicsóm stone armorja, 2500 lett a def így.
Amúgy én a 800 alattiakat kapásból kockázni szoktam, és a 3-4 likasokat teszem csak el.
-
diegho
nagyúr
válasz
zsirfecske #13844 üzenetére
Mert?
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #13840 üzenetére
Sztem jó deal volt, szép ennyi Ist egyben.
Soj sosem ért Ber-t amúgy. Amikor nekem 1k volt a Soj, akkor a Ber volt 3k. Ez van. Viszont az ingame ára Isthez viszonyítva állandó, úgyhogy ha itemet cserélsz itemre, akkor tök mindegy, mikor esett.
-
shotika
őstag
válasz
zsirfecske #13838 üzenetére
akko mind1, azé thx (de ha véletlenül esne, elfogadom)
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #13828 üzenetére
Gratula! Szerencsémre nekem akkor esett, mikor 1kfg-t ért. Most már a felét éri.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #13824 üzenetére
Hajrá, tőlem csapathatjuk.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #13822 üzenetére
Ok, ma meglátjuk. Tegnap mindenki süppedt, nem jöttek be.
Amúgy mindenkinek más fog lejönni, de ezért nem id-zek torcsot szivesen.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #13816 üzenetére
Lóizét volt, senki nem vállalta be, nekem most egyedül nincs kedvem.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #13814 üzenetére
És így mindig ad kulcsot?
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
zsirfecske #13784 üzenetére
De miért baszná el?
Mert személyre szabott lenne a loot?
Nem értelek. -
Vismajor01
addikt
válasz
zsirfecske #13779 üzenetére
Anno jspn vmi sok ezer fg-t ajánlott perf draculsért+perf bk ringért.
Első hozzászóló én voltam, hogy "ugye tudod hogy LL nem működik smiteren"
Kaptam később üzenetet hogy csávó küldött 100 fg-t hogy "köszi az infóért"
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #13779 üzenetére
Csitítós, tetszik.
Amúgy este nyugodtan joinolj, ha többen vagyunk, tán esik vmi jobb, meg hát ugye multiplayer, vagy mifene.
Jut eszembe, griefet is lehetne felavatni, kigyűltek a kulcsok.
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #13777 üzenetére
“O csitítós gyűrű“
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #13768 üzenetére
Nihlatakhoz én most hammerrel röhögve járok. Natures peace ring felvesz, nyakába teleportálok, pár másodperc alatt vége. Mindez 400 feletti mf-el.
Ja, büszke leszel rám, 2x uppoltam a chance kesztyűmet, és a goldwrapot is.
Nem mindha sok értelmét látnám, de hát a defense szám nagyobbat ír ki, akkor már csak jobb, nem?
-
Vismajor01
addikt
válasz
zsirfecske #13750 üzenetére
5400 hp telejsen felesleges
0 vitával, de buffokkal cuccokkal igy simán lesz 2k+ lifeod ami pl egy draculssal már bőven elég. Cserébe jósok plusz dmg
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #13756 üzenetére
No fuckin way. Kb soha.
És ugye hiába esik superior, azt csak larzuk tudja lukasztani, viszont abban 6 socket kerül, az meg last wish alap. Ennek úgy kell esni, h superior, és 5 socketes. Azt kéne tudni, h az hol tud esni, night bocin?
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #13747 üzenetére
Aha, nem biztos:
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #13747 üzenetére
Reggelvan
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #13750 üzenetére
-
Vismajor01
addikt
válasz
zsirfecske #13736 üzenetére
Ideje full strengthre menni :)
-
Franklin
addikt
válasz
zsirfecske #13729 üzenetére
Így van, nem fognak törölni semmit, ami most elérhető.
Januárban indul a ladder, abban lesznek új cuccok, azokat majd nem lehet kirakni non-ladderben, se áthozni oda.
Én tuti nem fogok ladderezni, francnak sincs kedve nulláról elkezdeni az egészet egy-két új tárgy miatt.
Érdekes módon D3-ban mindig nyomtam a szezont, ott valahogy más volt, meg persze sokkal könnyebb is felhúzni 70-re bármit.
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #13738 üzenetére
A jelenlegi béta helyzetben az eth 39@ Vortex nagyon jó áron ment el. Zéró MF-el. Nyomom tovább hátha esik vmi ritkaság még. Javelinekre vagyok ráizgulva. Magic, rare, eth stb. De a craftolást sem adtam fel.
-
shotika
őstag
válasz
zsirfecske #13736 üzenetére
Kár
Jó lenne ha lehetne állítani az aktivitását. Pl ha védős/aurás cuccból csináljuk, akkor maradjon mellettünk, ha megtámadós, akkor nyomja. MEg ennél az itemnél gáz, hogy kilépés után eltűnik.
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #13733 üzenetére
Nagyon jó!
Nem kell oda frw sztem. Használj egy 1-% MF Gc-t.
-
ncc1701
veterán
válasz
Bakker, ezzel nem nagyon kihívás a játék.
-
shotika
őstag
válasz
Iron Goelemet használod vmire?
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #13731 üzenetére
Jah. De ezt sokan írják is jsptől kezdve, reddittig tele van elégedetlenkedőkkel.
Olvasgatom a karikat amiket kinéztem. Meg nézem az árakat. A Ranger nem lesz vészes, de nem is komoly. Treacheryben az is el lesz, mint a befőtt. A többi akkor lesz képben, ha látom mit értenek balance alatt. Spear Ama viszont drága. A tiarak, circek, diademek, jewelek nem egy zsák paszulyért mennek. Tartják az árukat. Physical Bowa, ami még nem vészes. Ezt akarnám is tesztelni, de ma elég sokszor levágott és meguntam. Szerencsére pont nem akció közben volt.
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #13729 üzenetére
Én annak örülnék, ha tudnék játszani, de ma folyamatosan dobál offlinera. Ezt kellene rendbe tenni előbb.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #13697 üzenetére
Nem gond, magamnak csináltam.
Még egy griefre lehet rámegyek reset elött.
-
Win-T
őstag
válasz
zsirfecske #13703 üzenetére
A [#13698]-es hosszászólásból szűrtem le ezt, de ha valóban nem így lesz van akkor nyugodtan alszom.
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #13703 üzenetére
Mondjuk új unique cuccokról nem olvastam. Vagy lehet elkerülte a figyelemem.
Presently, we’re considering four months for Ladder Seasons.
Viszont ez nem vmi hosszú. Eddig kb. 1/2 év volt. -
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #13697 üzenetére
Aki marad non-ladderben, az készüljön fel erre. Meg arra, hogy “some uniques can only be found in ladder (list), some runewords can only be made in ladder (list).” Viszont cserébe NL-ben gyengébbek a szörnyek. Nagy élmény az NL!
Csak PvP-zni használtuk vagy fan runokhoz, amikor heti/havi szinten pár óra adatott meg játszani. A legtöbben törlik a karaktert reset után (Hc) vagy elajándékozzák a ladder itemeket és kezdik újra (Sc).
Fallen in the Blood Moor Hell:
Nonladder life: 771 bis 1696
Ladder life: 1028 bis 2261
Nonladder defense: 793
Ladder defense: 933 -
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #13687 üzenetére
Kiürült a kincstár rendesen.
-
Blizz
őstag
válasz
zsirfecske #13678 üzenetére
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #13668 üzenetére
Úgy néz ki.
Hc-n ezért toljuk Tescos itemekben és általában vagy csinálunk egy klónt, vagy úgyis összejön valami újra. Nem egy tragédia. Fel voltam rá készülve. Csak eddig mindig jobb helyzetben dobott le, nem Travi pofozkodás kellős közepén. Így is nagyon élveztem, de most jegelem a Smitert, mert 1,5 éve semmi mással nem toltam szinte és egy picit meg is untam.
Jobbak az árak Hc-n (relatíve). Érdemes itt bohóckodni. Ám közben kikerestem a Ranger Pala árakat / statokat / és stratégiákat is. De az majd Sc-n. Jó lenne együtt nyomulni, mert a walk alone sem egy nagy buli egy idő után.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #13663 üzenetére
40gf+mf.
Nekem meg esett egy jó kis superior eth cv, 1ar, 12% dura.
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #13655 üzenetére
haha igen, én kb. 99% hogy meleet fogok továbbra is
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #13653 üzenetére
Plague miatt lehet idővel light sorcim lesz a klasszik blizzardosból. Persze ha keresett lesz a cham, az megdrágítja a dolgokat, de mindenképp olcsóbb, mint egy infinity.
De részemről a bevált klasszikus lesz, sorci, majd 1-2 héttel utána smiter. -
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #13653 üzenetére
Mondjuk lehet maradni kéne Hc-ban és nem kapkodni, bár tényleg nagyon megjött hozzá a kedvem.
De csak hozzávetőlegesen, Lo runa Hc 1100-1000 vs Sc 380-400. Mondjuk pont nem Fg-zek, de azért van különbség. Csinálhatunk egy olyat is, ahogy indul a ladder indítjuk a karikat. Spearazon / Ranger Pala érdekes egy anti-standard combó lenne.
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #13648 üzenetére
Ha elkezdesz fmi fan chart azért szólj, mert akkor rakok el neki cuccokat!
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #13648 üzenetére
Szerintem is.
Kuko Shakakuval gyerekjáték a Nightmare. Hell-en már kell a matek. Majd attól függ milyen bowt sikerül szerezni. Egy ilyet uppolni pl. Kezdődik itt a karácsonyi felfordulás, de még idén elkezdem sztem.
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #13646 üzenetére
[link] Ez a Ranger. Ladderig semmi komoly.
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #13644 üzenetére
Drága dolgok. Nem szívesen költenek rá. Hotoval elvannak.
Csinálok vmi fan karit sc-n. Megjött a kedvem hozzá. Tudunk majd tradelni. :-) -
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #13639 üzenetére
3 holy shield 5 sox (cta), 3 foh+3 convi 5 sox (foher pala), 4 sox (forti) 3 hammer / 3 concentration (hammerdin), ezek
-
Vismajor01
addikt
válasz
zsirfecske #13626 üzenetére
Vicces, hogy aktiv óráim száma a játékban (d2 és d2r) biztosan többszöröse a tiédnek, aztán mégis, ha visszaemlékszem akkor én goldwrappen és viperen kivül életemben nem uppoltam még semmit
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #13600 üzenetére
hoppszi, crown of thieves-t itt nem is upoltam. most esett le, hogy lehet socketelés után is, és a jewel is megmarad benne. íme a bizonyíték, d2r alatt is biztonságos az upgrade:
Elemental:
traderievzarmo:
egy karakter rush service normalon fal/lem/pul közt van, változó. mondjuk sose csináltam még, mert nem írt vissza a hirdető. discordon is vannak ilyen service-ek, de ott meg nem csapott le a lem ajánlatomra senki mikor egyszer próbáltam. socket service-t pul/um körül láttam traderie eladónál, de az mondjuk rizikósabb. pl. az eth reaper-nél elég nagyot kockáztattam, egy traderies arccal megcsináltattam, aki pul-ért akart megvenni egy 3 socket +3 tornado +3 twister white pelt-em. mivel előtte kicsit bociztunk is és tökre kellett neki a pelt deliriumhoz amiről dumáltunk is meg megmutattam az enyémet, bíztam benne. odaadtam a min. 3 ist-et érő reapert úgy hogy a pelt még nálam volt és ígértem hogy megkapja ha kész a lyukasztás. utólag ez elég nagy bátorság volt, de bejött, jobban kellett neki épp a delirium meg normál arc volt, így trade ablak jött fel larzuk után, nem pedig szó nélküli kilépésna ilyet nem akarok többet, szóval nyitott vagyok bármire.
ncc1701:
ez elég jó, grat. bár 11 a perf, de így meg nagyon szépek a kerek számok
mal a socket service? lehet, akkor az um amit én láttam nincs olyan messze. gondolom az fg-s megoldásnál a bizalom nem gond, ott a fórum garantája? -
törölt tag
válasz
zsirfecske #13620 üzenetére
Nekem elvileg van larzukom. Amint hazaérek meglesem. Milyen runara gondoltál?
-
Elemental
addikt
válasz
zsirfecske #13620 üzenetére
Melyik oldalon szoktad a cuccokat trédelni?
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #13584 üzenetére
Nem. Superiort is keresik az ar miatt, de csüggedj, simán értékes.
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #13579 üzenetére
Az én a1 Mercem uppolt Kuko Shakakuval nyomja, Treacheryben. Nagy túlélő. De sajnos Amazon is. Meg akarja mutatni, hogy bátor és erős Ő is, mint egy Pala. Sajna ilyenkor behal. “Majd Faith vagy Brand Bowal édesem!” De rád se hederít.
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #13551 üzenetére
feltettem csicsóra a sima noneth fortit, elég chill vele hell travi:
https://youtu.be/ufkJn8IfXvknagyon nem kell részt venni benne, és a sapi csak eth crown of the thieves lem socketelve, mehetne még bele jewel. +ias konkrétan 0, de minek ha van +300% ed. szóval jöhet egy eth froti na. amúgy treachery-vel sem hal le, csak kicsit lassabb.
-
MutantZombie
tag
válasz
zsirfecske #13518 üzenetére
Remélem El+El -> +5 all skill (de daggers only :-) )
-
Elemental
addikt
válasz
zsirfecske #13545 üzenetére
Én ladderre gyűjtöm az fg-t, de amilyen zsidó vagyok, ott sem fogok semmire költeni. Abban fogok rohangálni, ami már nem tudok eladni
-
diegho
nagyúr
válasz
Mert igazából egyik sem kell. Egy szál faxban (p.nciban) toltam le Hell-t az Assa-val olyan szinten OP karakter, hogy az elképesztő. Nincs rajta semmi extra és lazán farmolok vele. Még lehet a Sorc torch-ot is eladom, amíg van ára.
-
ncc1701
veterán
válasz
Mert jó eséllyel olyan low rollod lesz, h lefelezed az értékét.
-
wm2
őstag
válasz
Alig várom, hogy kirakjak egyet.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #13538 üzenetére
Keresett rúna. Az nem olcsó.
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #13535 üzenetére
ja hogy egy Lo az 10-12 ist? akkor visszavonom, rám még lehetne várni ezzel sokat
-
sto1911
veterán
válasz
zsirfecske #13535 üzenetére
1k körül volt mikor utoljára néztem, szóval úgy tűnik sokkal jobban járt így.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #13526 üzenetére
Még vex-ért is adnak 3 istet. Amúgy ja, cham az ilyen, nem keresik nagyon.
Szerk: Vex 150fg, cham 110, ist 50.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #13499 üzenetére
Fejesbe cannot be frozenhez. Amúgy a cham pont elég értéktelen. De gratula.
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #13499 üzenetére
Czamed Tsákót! 😁
-
törölt tag
válasz
zsirfecske #13489 üzenetére
Szerintem mindenkinek magának kell eldönteni, hogy a cserével saját magának jó üzletet csinál-e.
Teljesen szubjektív dolgok ezek, én pl ingyen odaadok bármit, ami az én karimnak nem jó. -
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #13463 üzenetére
A light 5-3-ért 1 p amethyt akartak adni. Még a színe sem tetszett neki. De azért kicsikartam belőle a maximumot.
Ladder mikortól? :-)
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #13463 üzenetére
De 3/3 poison is akár.
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #13454 üzenetére
na jó, bocsi de most kerültem végre képbe, ez a lényeg rare cuccokra (aláhúztam az idevágó részeket):
Rare Items
Some magic items radiate energy beyond that of a simple enchanted item. Although much less common, these rare items are significantly more powerful than standard magically enhanced items. A Rare item is distinguished by a yellow title when highlighted.Rare Items are really just Magic Items with more than one Magical Prefix/Suffix with a special name.
The names of Rare Items are not connected to their stats, so their name is not helpful in describing what stats might be on a Rare Item. The names are randomly generated, however, some names will not appear with some prefixes and suffixes.
Rare Items have 2 to 6 magical properties or Magic Prefixes or Magic Suffixes.
Since Rare Items can have 2 to 6 random magical properties, the range of magical properties is random, and the name is random, Rare items are pretty unique. Although it may be possible to find two Rare items with the same stats, chances are it will have a different name. It is theoretically possible for two Rare items with the same stats and name to exist, however, it is pretty unlikely. Because of this, a complete list of Rare Items cannot be listed.
Each magical property picked will have a 50/50 chance of being a Prefix and a Suffix, but there will never be more than 3 Prefixes or 3 Suffixes on the same Rare Item.
A Prefix or Suffix will never be picked more than once.
Only one Prefix or Suffix will be picked per Prefix or Suffix group. This means for example, if the Prefix Wyrm (+41-60 Mana) is chosen, Dragon's (+31-40 Mana) will not also be chosen since it belongs to the same Prefix +Mana group. Prefixes and Suffixes of the same types (such as Magic Find, Light Radius, Attack Rating) can be chosen. Only members of the same group cannot be chosen.
tehát ez alapján lehet bármi op rare helm is +2 barb skillel +2 warcries ággal és még lehet rajta socket is (ha mindhárom op prefix rákerül). mondjuk e mellé az automod skillek nemtom elvesznek-e egy helyet a 6-ból vagy egyáltalán hogy mennek, azért +2 barb +2 warcries +3 bo +3 war cry +3 bc az már szvsz kizárt hogy tud spawn-olni (+7 bo csak nem lehet).
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #13453 üzenetére
vagy bocsi, az egész fejtegetésemből 1 dolog hiányzik: hány pre és suffix lehet egyáltalán egy rare helm-en? vagy rare bármin. ezen borul az egész
ugye amiről én beszélek az magic cucc, ott van egy elő és egy utótag és annyi. de akkor lehet barb helmen/pelten/circleten/coroneten/tiarán/diadem-en hány skill/socket stb prefix lehet egyidőben? bakker ennyi év után is az van hogy még mindig nem tudok semmit a játékról
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #13451 üzenetére
Egy 5 Bo baba helmnek, jó statokkal, 2 sockettel olyan ára van, amit ha mindened eladád, sem kapnál meg.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #13441 üzenetére
Szép.
De ha gyakran javítod, akkor nem fog érdekelni. Mondjuk gf babánál így sem.
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #13443 üzenetére
bár nem 40+ -os, de mivel a def az max 337, nem egy csúnya darab, van még larzuk socket :-)
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #13441 üzenetére
pontosan megnéztem: 52 545 gold 1 dura repair, azaz cakkra 3 milla javítani 0-ról
ncc1701 ezzel megnyertem a YOLO versenyt, még 1x köszesz
wm2:
bakker ez elég baba! exile-hoz 4 socket az larzuk, különben besírsz ha másra jön ki -
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #13438 üzenetére
Esett egy perf Loricated (744) is azóta. Szintén Pit. Diamond meg elment Pul-ért. Nagyon eklektikus a trade Hc-n. Ilyeneket láttam “O Light 37 N ist” közben Um/Mal-ért nem vagy alig kapsz clean Pc-t. De mindig ez van. Ha nem jön össze a Grief, akkor veszek egy Heavens Light-ot és így marad. Várom már inkább, hogy indítsak egy eth Hone Sundan-os Amazont.
@Elemental: jaja. Csak közben kibénáztam a képet róla. -
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #13433 üzenetére
Nekem egy Lo kell. Utána egy Ber, de jól elvagyok Treacheryben. Grief + néhány skiller dobna sokat. Travi, pit, ancitunnel, shenk ilyeneket nyomok csak szólóban.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #13430 üzenetére
Porosodik nálam 1 40eg gc, meg 2db 10eg sc, és 2db 9eg sc, ha érdekel.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #13431 üzenetére
Csak 25fg, az kb um.
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #13427 üzenetére
20-nál vagyok, a ber 28 szokott lenni. Amúgy még nem tudom.
Van 2 vexem, vagy 6 malom, technikailag tudnék venni bert, jah meg már elég olcsó lett, gyakorlatilag simán megvehető. Ber is már 1500fg-ért megy csak.
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #13425 üzenetére
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #13421 üzenetére
-
diegho
nagyúr
válasz
zsirfecske #13416 üzenetére
Már vettem egyet KO-ért.
-
wm2
őstag
válasz
zsirfecske #13418 üzenetére
Van itt egy szép kis lista, ott látszik mi a max. egyes armorokon. A low eth 4s AP is elmegy Pul/Um-ért Hc-n.
-
sumdudum
tag
válasz
zsirfecske #13288 üzenetére
Insight rw-hez keresek, de így akkor segítettél is, marad az eth ca, Köszönöm a segítséget^^
-
D4v3
őstag
válasz
zsirfecske #13408 üzenetére
Dream fejes és Dream pajzs és kész a Tesladin. Csak szaladgálsz fel-alá és minden meghal. [link]
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #13405 üzenetére
Azt bírom az ilyen itemekből készült cuccokban, h csak olvasod, olvasod, és pislogsz, h mennyi tulajdonsága van. Fasza lett, 5 BO, GF sityak. Ja. És még a style is megvan, babán jó ez a szárnyas sisak forma.
És ha megúnnád, és hazdag vagy, akkor tehetsz bele dreamet. -
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #13403 üzenetére
-
ncc1701
veterán
válasz
zsirfecske #13392 üzenetére
Olyat se láttam még amúgy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Borderlands 4
- Linux kezdőknek
- BMW topik
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged