- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem lesz iPhone 19
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
szerintem én ladderig már maradok a meglévő 3 karimnál, épp lev 87 mind, valahogy itt állok meg mindig velük. viszont most eltökéltem hogy választok egyet és azt tolom csak. és ez a fury druid lesz, mert az a legéletképesebb. új, vsz fun karit csak ladderben kezdek szerintem, és amazon-t vagy assát kéne, bár ez a ranger pala is opció lehet. vagy ha lesz valami nagyon tetsző egyedi build az új 2.4-es metában.
savior:
szerintem a pajzsos megoldás nem ajánlott, megtöri a block anim a farkas vad csapkodását. bár most az ias visszaherélésével ez lehet nem annyira számottevő. én upped ribcracker build-del tolom, cb fókusz, überre ideálisabb mint pvm-re. de majd most kiderül mit ér post 2.3 patch a kutyus. ja és azóta tök sok változás volt, charmok, +4 ondal helyett +5 mang song staff stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- KZ AN01 Bluetooth fülhorog + KZ AM16 HiFi fülhallgató eladó!
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Dobozos Asus GeForce GTX 1080 8 GB -os VGA kártya AkciÓÓ!
- IPhone 16 Pro gyári független 100% hibátlan 2026.04.30.Apple jótállás
- Dell Latitude 9410 // i7 10. gen. // 16/356GB // Számla + Garancia //
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Lenovo P510 - 1650-2680 v4 akár 14 mag/28 szál, 32GB DDR4 RAM, akár M4000 8GB VGA, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest