- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vismajor01
addikt
válasz
diegho #11664 üzenetére
Spiritkardod kell mindenképp cserélni, ha mf sorc vagy akkor Oculus a legjobb választás. Ha nagyon idegesit a teleportálás akkor vipert kilehet váltani wealthre és ocut hotora. Illetve mercen milyen cuccok vannak? MEnnyire haldoklik? Cta sem lenne rossz upgrade, ocu után arra gyúrnék rá. Ha vna lovetta akkor mehet a tal armor+amu+öv hármas
Cipőnek Wt.
-
-
vaakuum
addikt
válasz
diegho #11313 üzenetére
Ez az a trükk, hogy az utolsó seal nyitásnál meghalnak az épületben a mobok mind?
Amit láttam videót, abban a csávó kiteleportált az utolsó nyitás előtt, és valami 8 másodpercet emlegetett, hogy annyi idő alatt ell visszaérni.
Hogy van ez pontosan?többször próbáltam, de akárhányszor visszamentem és nyittam az utolsót, ott bugiztak tovább a dögök.
-
vaakuum
addikt
válasz
diegho #11220 üzenetére
Mephisto környéke nekem rendszeresen tele van cold immunokkal, akiket ha nem takarítok le, esélyem sincs. Vagy ilyenkor mephi nyakára teleportálsz, és ki-ki alapon megy neki a spell, amíg mozog, és nem bolygatod az oldalsó szobában meg a lejárat közelében lévő mobokat és ládákat?
Vagy a full blizzard setup itt is visz mindent, nem számít, hogy immunok?
-
AtHoS
nagyúr
Mi számít neked gyorsnak?
Belépéstől számítva 1perc az lassú? Na annyi idő alatt megvan Hell Countess egy jól megépített sosoval. Persze normális cumók és bérenc nélkül esélytelen az 1 perc, ráadásul hell mefi jobban is dob. De hát ugye oda el is kell jutni. Na erre való a rush.
Bár most egy bowamat kezdtem és haverral együtt toltuk (necroval indult), semmi rush, max egy BO-t adtam a csapatnak ha kényes szituáció jött, de végülis norm Andit elég könnyű volt lenyomni.
Én zeal palával szoktam általában kezdeni, akivel norm Durielt hamar le lehet teríteni. Miután már bírja gond nélkül Durielt, na akkor kezdek egy Blizz+FW sosot, akinek lenyomom palával Andit és Durielt normon. Onnantól már a soso magát húzza
-
Hurkaleves
őstag
Oké.
Különben 700fg-ből már lehet viszonylag erős soso-t vagy smiter csinálni, bár attól is függ, h mire kell (ut, pvp, stb...)
Amúgy meg, ha venni akarsz fg-t, akkor sztem tudok egy olcsóbb megoldást (ez ugye 25$ azaz durván ~4k huf -> 700fg-ért), egy haver árul fg-t ft-ért, full megbízható a tag, személyesen is ismerem. Sztem úgy működne a dolog, hogy utalsz bankkártyára, aztán amint neki megjött a pénz, már kapod is jsp-n az fgt.
Ha érdekel írj privit, meg az b.net accodat is megadhatod
-
Hurkaleves
őstag
Ja, mint már említettem ezt hívják úgy, hogy rush (grush), csak a szükséges questeket csinálják meg, hogy menjen a továbbhaladás egy nagyobb kari segítségével, aki mellesleg nem baj, ha tud telezni, hogy haladjon a dolog. Így kb, ha ügyes az ember, akkor bő 1óra alatt meg van hellen act5ben a kari, ha nagyon ügyes, akkor fél óra kb
Aztán ut-ben (ubertristram) vagy hell cs (chaos sanctuary) runokban fel húzod a karid lvl60-ra - ut-ben mehet tovább is olyan 85ig - aztán mehet hellen a br olyan 90ig. Ez meglehet lazán egy nap alatt (
) és így már lesz egy pár skill pontod, tudod majd maxolni a dolgokat.
Különben jól mondta mcsabee, nekem is blizz soso-m van
elején mf-elgettem vele és tényleg low cuccokban is simán öltem mefit, andyt.
Majd amúgy írj priviben, aztán tudok adni 1-2 cuccot, ha gondolod
-
Hurkaleves
őstag
Warmth-ra 1nél többet ne rakj, majd +skillekből (cuccok) jön még rá (több pont az pazarlás, van annak jobb helye is). Hybrid-et lehet csinálni, bár akkor nem lightot kellett volna kezdeni, hanem fire/cold. Az elején lehet, h elég lesz, de később kevés/gyenge lesz a kari.
Sztem simán csak light legyen, úgy se lesz sok immun: andyt, mefit, countesst, summonert tudod runolni, traviban sajna lesz immun, de az amúgy is hard hellen. Br-ben meg lesz más, aki leölni az immunokat
Szal én még mindig azt mondom: light max (ez lesz a prime skill, mert a chain szarul sebez) + többi synergy max + mastery, ezen kívül egy pont tele-re + warmth-ra. (cold armorok nem kellenek, csak, ha lesz + fölös skilled 90+ lvlen.
)
(#3210): ezt hívják "rush-nak"
bár gondolom nem volt eni a palan, szal annyira nem lehetett gyors
-
Hurkaleves
őstag
Zeal pala-t én nem erőltettem soha, pvp-re (főleg) meg pvm-re sem vmi erős
Light soso az már aranyosabb:
- lightningot kell neki maxolni + a synergy-ket (chain, bolt, nova) + lightning mastery. Ha energy shield-esre akarod, akkor még arra pakolhatsz, de sztem maradj a life soso-nál.
- meg ugye értelemszerűen tele-re + warmth-ra 1-1 pont (hogy legyen egy kis mana reg)
- thunder-t felejtsd el szvsz.Szóval dmg kell mint állat, igazából hellen már el kell egy infy is, mert a lightning dmg az elég random.
Cuccolni úgy tudsz, h megkérsz vkit, aki bemegy melléd a szobába aztán kihajigálod a cuccot, exit, majd bemész azzal, ahova akarod rakni őket, ennyi. Csak vigyázz(!) mert szoktak így lopni is... lehetőleg havert keress fel.
Ja, amúgy palanal: max block (75%) meg max all rez legyen meg, ez fontos.
Én meg egyre jobban csúszok hátra a ladderen...
-
AtHoS
nagyúr
Light sosom még nem volt, de van jópár leírás a neten abból nézelődhetsz
pl. itt találsz rengetegetZeal palám volt és lehet annyi AR-t kihozni, hogy eltaláld hell act5-ben is a dögöket
Nem mondom, hogy tömegirtó, de egy Azure fegyóval még soul bandáktól sem kell megijedni. Ha meg teszel rá egy Dracul-t, akkor már majdnem halhatatlan.
-
diegho
nagyúr
amikor feltettem a kérdést kezdtem act1-et és most értem át act3-ba. Ez elég gyorsan ment. lvl 41 lettem, egy 73-as pala jött és tankolt a csapatnak. ahogy észrevettem főleg pala meg sorci a két menő karakter.
Light sosoval hogyan rakjam a skilleket? Chain 20 ez tiszta sor, mastery is, lightn-ra mennyi? thunder is 20? vagy azt hagyjam a fenébe?
-
AtHoS
nagyúr
Akkor nem sok mana költsége, tehát minimális manalopás is elegendő
Régebben egy Frenzy-s barb leírásánál olvastam, hogy mivel pajzs nélkül rohangál, így folyton megverik. Ennek elkerülésére WarCry-t használ.
A /players x csak egyjátékos módban működik.
bneten több játékos kell egy játékba, akkor az hasonló a /players x -hez
-
AtHoS
nagyúr
Nagyon rá vagy állva a HP lopásra. Ha Dracul figyel a karin, akkor LifeTap megoldja ezt a problémát, így valószinűleg nem is kell annyi lopás.
Manaigénye mennyi a Conc-nak? AR-t meg jófajta charmokból lehet pakolni inventoryba, nem is keveset.
Pajzsot nem írtál. Ha csinálok Conc barbot, akkor csakis pajzzsal, mert anélkül rengeteg védelmi bónusz elenyészik.
Sajnos szinte semmi cuccom nincs abból, ami kellene egy conc barbhoz. Ill. egy ethes Draculom van, de azt inkább Bowama-ra teszem. Azon sokáig jó lesz remélhetőleg
-
AtHoS
nagyúr
Sajnos vannak olyan szörny kombinációk bizonyos pályákon, ahol a 0 hp ital ivás nem megoldható még egyjátékos gamaában sem, nemhogy Players X -el.
Egy Hell Baal run-t megnéznék Barbi hogy oldja meg egyedül players 5-ben. Szvsz még players 1 -ben is problémás. Nekem legalábbis az. Igaz WarCry és Taunt használatát be kellene gyakorolni, úgy azért nagyobb az esély a túlélésre. Sajnos nem vagyok járatos barbokban, de olyan pozitívan beszélsz a barbárról, hogy kedvem támadt kipróbálni.
Egy gyors leírást dobhatnál erről a Conc-os barbról. Kiindulásnak jól jönne ill. milyen taktikával érdemes nekifogni a monsztáknak.
Gondolom Arreat, SS, Highlord, Marrowalk, Dracul, Verdu, Raven gyűrű(k) nem lenne rossz kialakítás, páncélban meg szerintem Forti ami szóbajöhet ill előtte esetleg stone. fegyó meg hát GF az ideális, de azt nem egyszerű levadászni. Esetleg Doombringer vagy ami még szóba jöhet, egy 2-es HeavensLight 2 Shaellel megspékelve. Bár Grief se lenne rossz.
Statokra van elképzelésem: Erő ami éppen elégséges, Dex meglegyen a megfelelő AR, többi mehet Vitára.
A 30-40 szinteket meg csak átvészelem valahogy normbaal runokkal
-
AtHoS
nagyúr
1.09->1.10 váltáskor jelentkeztek ezek a problémák. Az Azurewrath fegyót pedig ekkor rendesen át is dolgozták, sokkal ütősebb lett. Újra meg kell találgatni a cumókat. Sok volt a Dupe ezért lépték ezt meg a fejlesztők, ha jól emlékszem.
Ezeket a durvulásokat players5-tel milyen fokozaton csinálod?
Egyik legjobb cumó harcos karakternek: Dracul kesztyű a "Life Tap"-jával, ami élőhalottaknál is működik. -
Fuck3r
aktív tag
Hát nem tudom, ez véleményem szerint belemagyarázás a dolgok közepébe...
Az általad felhozott érvek szubjektív értékűek és ezekkel nem tudok vitába szálni...Én pl a megjelenés óta játszom vele és rengeteg hasznos dolgot innen tanultam meg, ismertem meg, jöttem rá dolgokra, ismertem meg skilek rejtett tulajdonságait, runaszavakat (amiket inkább nem tapasztalat útján akarok meganulni) crafted receptek, és még sorolhatnám... Ez mind olyan dolog ami nem születik együtt az emberrel
És most akár 5 éves formában akár nem abban van leírva, tény, hogy NAGY SEGÍTSÉG... persze vannak jobb és bővebb angol oldalak is de ez magyar és elég sok minden megtalálható rajta
Na nincs kedvem többet irogatni, jó éjt mindenkinek
-
Sirandrish
legenda
hát jó de azt is kapásból tudtad hogy mi kell majd erősebb fokozaton? hogy melyik skillre mennyi kell hogy jólegyen? angoltudás nélkül is ment volna? tudtad hogy melyik karakternek melyik képességből mennyi kell? ezeket egy kezdő mind nem tudja..én se tudtam és te se..egyszer te is kezdő voltál...
-
-
Sirandrish
legenda
ááá már SKillekre ránézek minden bajom van...az nekem nem kell...
Most nemtudom..vagy Sorcit kéne de akkor kéne egy kis help hogy mégis mire mennyit adjak...vagy akkor megint Barbi és Hellen segit a tim
TÉnyleg Cyberbeni Mit hova merre nyomjak hogy ugyanott legyek bneten ahol te vagy?
-
Cyberbeni
addikt
light sosoval tolom most, de amint meglesznek a cuccok, csinálom a smite palát.
summoner nekro akkor jó, ha nincs meg az összes csontija, csak egy pár. aztán curse-okat nyomogat.
@sirandrish: nem baj, azért lesz a csapat. esetleg egy ilyen baba jó -
Cyberbeni
addikt
300mf minimum kell. plusz ha merci végzi ki, akkor az ő mf-je is hozzá adódik, szóval ha úgy csinálod, akkor még jobb.
@sirandrish: beleraktál egy IST-et egy mf páncélba?az egy nagyon jó rúna, és több runeword-höz is kell! pazarlás volt. Lem+Ko+Tir páncélba 100% mf-et ad, ráadásul sokkal olcsóbb ist-nél, plusz még 300%-al több arany a szörnyektől, ami azért dob egy kicsit a gambel-zésen..
-
AtHoS
nagyúr
diegho hozzászólását kiegészítve: Csak normal, superior és ethereal cuccokban működnek a rúnaszavak, tehát kék, sárga, zöld és arany színüekben nem.
Set-ből csak pár olyan van amivel talán érdemes foglalkozni: pl. Tal, IK, Trang. De ezeknél Unique és egyéb cuccokból erősebb kari építhető
Mod: Griswoldba nem fog menni rúnaszó, mivel "zöld" cumó, így nem működik benne.
Ja és számít a rúnák berakási sorrendje, tehát nem összevissza kell belepakolni
Mod2: Griswoldba esetleg +str vagy +dex ill. rezisztanciát adó rúnákat érdemes rakni. Míg nem talál az ember komolyabb páncélt megteszi
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
áhhá és a szintek is otvannak nah erre voltam kiváncsi pl
amugy mijaza Duress? és milyen Runák kellenek bele?
Szerk: a duress cucc megvan..runáim is vannak hozzá...hogy tudnám összehozni? Def-je mekkora? amekkora a vértnek? me a Griswold vért 3socketes és a defje se rossz..vagy ilyen zöld cumókbol nem is lehet összerakni?a másik..néztem pár karit...elég érdekes dolgokat látok mint pl:
[link]
[link]
[link]
Ilyenek lkéteznek? -
Finwe
őstag
Van egyszerre a 2, már legalább 4-el találkoztam. Azóta legyaktam Diablot is Hell-en, előtte jártam mikor megint szembejött.... jó sokáig tart villámmal lenyomni egy ilyet.
baliii:hú de kevésre moderáltad
A varázs sebzés az más mint a tűz, fagy, villám. Le lehet nyomni.Finwe
-
Sirandrish
legenda
akkor minek beszélgetünk/beszélgettek??
Mindenre választ ad a gugli...ez baromság..és nem keresni akarok hanem választ kapni a számotokra pofonegyszerü kérdéseimre...én régen toltam..nemis volt még akkor netem..runaszavak 1.7nél sehol nincsenek..persze hogy nem vágom ezeket a dolgokat...de ha nekem nehezedre esik válaszolni akkor ne tedd...majd lesz más aki válaszol...érdekes hogy másnak nem esik nezhezére...ha meg mégis, majd akkor talán utánnanézek gugliba...de ennyi erőve az egész forum egy hülyeség me ugy ea gugli mindent tud... -
Sirandrish
legenda
1. beállitottam a Kompatibilitást...2. rendszergazdaként futattam és akkor se indul csak 5 perces késéssel...nem vagyok olyan hülye azért ha már Informatikai hálózati rendszer telepitő sulit végeztem csak ez azért picit más mint konfigurálni eyg Ciscos routert.
nah az lehet a gond hogy nekem az XP-s volt a host...
-
Sirandrish
legenda
nekem nem jött össze ez a cuccátrakás ugyanis az egyik gép nem akart csatizni a másik Hostjához
azonos serial lehet gond? vagy mi lehet a probléma?
plussz vista alat hogy kell futtatni a gamet mert a notin vista van és én ugy inditom hogy 20szor rákattolok aztán vezérlőpült..eltávolitás..várok 5 percet és elindul -
Sirandrish
legenda
-
AtHoS
nagyúr
Egyszerűbb, ha a d2gfx.dll-t lecseréled. Ezzel több dio-t is lehet indítani ugyanazon a gépen. (game.exe-vel lehet indítani a többit)
A fő játékkal indítani kell egy TCP/IP játékot és a többivel ehhez csatlakozni. Arra kell csak figyelni, hogy azzal a karival akivel kreálva lett a játék nem szabad kilépni, különben mindenkit kidob a játék és a földre dobált cuccokknak annyi.
Persze így lehet sokszorosítani is cumókat, ha az átpakolás előtt elmenti az ember azt a karaktert, akitől elvesz cumót, majd utána vissza pakolja a mentést.
-
Sirandrish
legenda
eltudnád nekem magyarázni hogy hogy lehet egyik karimtól a másikra pakolni a cumókat?
megtaláltam a régi 76os barbimat meg a 68asat is és van nálunk néhány (vagy 50) full kavics amire nekik már nincs szükségük viszont ennek a kis nyomikának jóvolna
meg a 68astól talán még fegyot is kapna
PLS mond el hogy kell -
Sirandrish
legenda
-
Vistaboy
veterán
Grat!
Amúgy úgy, hogy a képfeltöltéskor, ha feltöltötte a képet, megjeleníted a feltöltött képet és a képnek a thumbnail-jét, ami a főképernyőn megjelenik. A kicsit képként, utána kijelölöd, és link-ként a nagyot.
Na, kipróbálom azt a players dolgot, majd leírom hogy milyen volt.
-
-
AtHoS
nagyúr
Egy kevés FHR segít csökkenteni a "megszédülést", de ha a mobo van stun-olva az még jobb
Mondjuk egy dracul kesztyű sokat segít a túlélésben. Hiába van a palának 1600-1800 HP-ja néha irtózatosan gyorsan le tudják szedni. Nem vagyok nagy palás, de inkább a zeal-hez húz a szívem, mint smiter vagy hammer.
Sirandrish
Hát azért az a 19 mana szvsz. kicsit kevés. Mire kiépül a Frenzy barb, lesz olyan 200-300 körül ordítással együtt. Az meg már igencsak elég. A fejlesztésnél, meg kell pár Mana charm amit később ki lehet majd dobni. Ha meg valami ad egy kevés mana lopást az meg már kész kánaán a Frenzy manaigénye mellett -
AtHoS
nagyúr
HolyShield-et nem is használtad palával? Nem keveset nyom a Defense-en, ráadásul a blokk is max lesz ha magadra teszed
Sirandrish:
Nálam sorcnál sincs téve Energy-re mégis elég a mana. Na jó, azért csicsó kezében egy insight figyelBár single játékban nem nyomulok ,inkább játszom kani-n ill. mostanában 6net-en.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest