- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hurkaleves
őstag
válasz
mcsabee #3755 üzenetére
ááá.. én már régóta nem játszom. reset után kezdtem el nyáron még, játszottam egy kicsit, de annyi. október óta nem is voltam b.net-en, de asszem jövő héten feldobom, ha más nem csak dumálni a haverokkal (ha még egyáltalán játszanak...)
különben majd nxt reset után lehet, hogy én is neki lendülök... talán... ha lesz kedvem
mod.: jah és nekem is ott pihen még a 96os soso, illetve remélem, hogy nem banned, mert páran tudják a pass-omat.
-
Hurkaleves
őstag
-
-
Hurkaleves
őstag
válasz
mcsabee #3534 üzenetére
Jo, en mondjuk mar kiestem az arakbol, de csak abbol kiindulva, h nalam is lehet, h van 1-2db nl 35os spirit sztem van boven nl-ben beloluk, de tegyuk fel tobb hr: az nl hr mennyibe is kerul most, 2-3fg?
Azt viszont nem gondoltam volna, h mal a ladder 35os spirit.. de te valoszinu, h ezt most jobban tudod(amit meg zarojelben irtam az a full perfre vonatkozik, csak amolyan kis plusz info gyanant)
Btw, mevvan-e mar a lvl98?
-
Hurkaleves
őstag
Jo cuccok nelkul sajnos minden kari elhasal hellen, de en igy is a blizz soso mellett dontenek.
Ha vannak fasza (de tenyleg eros, gosu cuccaid), akkor meg light sosot csinalj, azt nem igen allitja meg semmi egy infyvel ellatva, random cuccokkal viszont mar hell act1ben szenvedes vele gamelni sztem. -
Hurkaleves
őstag
Hnap nekem is irhattok pu-t, van 1-2 cuccom, amit szivesen "felajanlok" a kozjo reszere!
szerk.: termeszetesen low cuccok, de hatha jo lesz vkinek..
-
Hurkaleves
őstag
A join listaban random dob be vagy ~20gamet, szal lehet, h a tietek nem lesz kozte akar 2oran keresztul sem (foleg hetvegen, amikor tobben jatszanak), ha meg pass-os gamet krealtatok, akkor ne is keressetek ott!
Mi lenne, ha a join-ra kattintva beirnatok fontre a gamet, amit a masik krealt (+pass-t, ha van) es ugy probalnatok meg csatlakozni..
(+ kapcsoljatok ki a level difit)
(azert ez eleg user-error szagu kulonben..)
-
Hurkaleves
őstag
Persze, h nem! Mar volt rola szo nem reg, hogy a closed b.net-es karikat egy szerver tarolja valahol, amik ott vannak neked a mappaban kari fajlok azok vmi 'kepfajlok' lehetnek vagy nem tudom, nem ertek hozza!
Szal azokat ha modositod, azzal a karakterek nem fognak valtozni!Mas: regebben volt kulonben egy progi (meg 1.09 ideje fele), amivel b.netes karikat at lehetett hozni singlebe, tul sokra nem volt jo a program, de volt olyan is..
-
Hurkaleves
őstag
Na szoval: vannak a realm-ek (eu, usa-west, -east stb..), ha van egy karid mondjuk eu-n, azzal nem mehetsz mashova. "szero'-n nem tudom, h mit ertesz, de igy nem igazan tiszta a dolog, realm-en (talan a realmeket lehetne szervereknek tekinteni) belul tudsz krealni gamet, ami nem szerver(!).
Aztan, ha jelenleg mo-n tartozkodsz, akkor automatikusan hun channelre (chatre) dob be teged a b.net, ha a 'chat' gombocskara kattintasz.
Es ha egyedul vagy egy gameben, akkor ugyanolyan erosek a szornyek mint singleben (egyedul), ha jonnek be tobben a gamebe, akkor fognak erosodni a monstak (ezt ki is irja a game, amikor vki joinol).
Szoval kell, h talalj magyarokat
Meg nem 20an vannak ott, csak mondjuk nem mindenki alldogal chaten vagy eppen mas channelen van
.
-
Hurkaleves
őstag
Sztem szaz, h javitva lett (mar ha egyaltalan volt ilyen bug es nem csak egy urbanlegend). A mace mastery jo lesz, majd kesobb szerzel ik cuccokat azt annyi
(bar megjegyzem, baba-t pvmre nem igazan erdemes csinalni: alig sebez, im-tol behal egybol. termeszetesen vannak kivetelek, mint mar emlitettem: berserk baba, cryer, meg esetleg a frenzy is jo lehet funbol, de oda meg ugye 2 fegyver kell stb..)
-
-
Hurkaleves
őstag
Ja, ismerem, de, ha napi 100+ brt tolsz le, akkor egy kicsit unalmassa valik allandoan javitgatni (legalabbis en tuti, h nem csinalnam), ha meg nem olsz (nem hasznalodik), csak leechelsz brben, akkor minek frenzy baba?
Maradjunk annyiban, h pvm-re grief pb kell (no dura), pvpre meg ba.
mcsabee: az a mana reg egy irgalmas kialltast nem er
-
Hurkaleves
őstag
válasz
mcsabee #3276 üzenetére
Na, teljesen jo ez az eq! Mondjuk en magefist helyett to glovest hasznalok (30cr miatt, nemmintha nem lenne max anelkul, de jo az!), masik meg ugye raven, az is f*sza, de igazabol bk (life) lenne a legjobb, nem soj.
Es, ha mar risingot hasznalsz, szoktal cs-zni is?Grief ba-val az a baj pvm-re, h ramegy a gatyad is, h megjavitsd, par br utan tonkre megy es egy vagyonba kerul reparalni. Pvmre cryer (
) vagy berserk baba koll!
Hr-es dolgot en sem vagom, foleg, h van egy csomo urbanlegend, de sztem nem kell hozza 95+ lvl. Nekem mondjuk meg sosem esett (pedig volt mar egy jo par 95+ karim). Egyszer esett brben, de akkor volt bent sok 95+, ha jol emlekszem
Ja, es a hammer build az teljesen jo, ezt hasznalhatja mindenki, aki hammert kezd es olvassa ezt a topicot!
-
Hurkaleves
őstag
válasz
Cyberbeni #3272 üzenetére
Tehat azt mondod, vagy beadja a plusz dmg-et(50%) vagy nem(50%), ha az van alattad!? Mert ilyen durvat mar reg hallottam!
Arreaton kizart, h ilyet irjanak, vagy ha igen, akkor az az oldal annyit is er, link pls!
Melee druhoz (igazabol ugy alapbol a drukhoz) nem ertek, de annyit tudok, h kb csak a tornadoval lehet operalni. -
Hurkaleves
őstag
válasz
Robert1987 #3270 üzenetére
Nem, a concentration az noveli a dmg-et, a vigor es a blessed aim pedig synergy skillek (ezeket is maxolnod kell).
-
Hurkaleves
őstag
válasz
mcsabee #3267 üzenetére
Akkor valoban nice, perf dmg lett a sosonak!
.
Azt mondjuk nem tudni, h melee vagy caster dru-rol van-e szo (sztem melee), mindenesetre azzal a fegyverrel hellen nem sokra fog menni.
.
Gz a cta-hoz! Szvsz egy hammer eq-ja ugy kezdodik, h eni - anelkul levesteszta - ezert nem kezdtem hammert reset utan (pedig az mar lehet meglenne 98as, de 97 tuti), mert tul draga volt meg az eni..
.
Na, az lesz az, RuLeMaKeR! -
Hurkaleves
őstag
válasz
Cyberbeni #3264 üzenetére
Aaa..!
Gondolj bele, az azert eleg durva lenne, ha pvpben vinne lentebb a max(!) resit.. csak pvmben mukodik.
Blizz: mifele fegyver? Kulfoldon vagyok es nem jon be a kep.
mod.: hopppa(!) csak bejott a kepNa, azert az 'egyik legjobb'-tol cseppet messze all, de kezdesnek nem rossz.
-
Hurkaleves
őstag
válasz
Cyberbeni #3260 üzenetére
Ezert kerdeztem, spirit az kozel sem lenne perf dmg, 4*5/5 cold die mar inkabb
Mondjuk a jmod totalisan folosleges (kiveve, ha max blockos soso-t csinalsz, ami kulonben elsore lehet, h viccesen hangzik, de sokan nyomjak ugy - nekem is volt - es jo elegge, csak oda kellenek a jo cuccok, pl: 35+ life sk-k stb..), de ha mar editorozunk, akkor csak gosu cuccok legyenek bent!
-
Hurkaleves
őstag
válasz
mcsabee #3257 üzenetére
Na, sztem en is lattalak mar, asszem ez (mcsabee) az accod b.neten is (igy, h lattam itt, brugrott).
Szep lett a perf blizz
Shieldet mit raktal be neki?
Kulonben nekem (Innoue) nem igen lesz nagyobb a dmgem sajnaMivel nem tudtam enit venni meg reset utan, ezert mashogy lett kialakitva, de ez a 12k eleg sztem csak infit kene majd szerezni a csicsora meg kell tobb lifeos sk (cserelni a simakat) meg life/mana sc
-
Hurkaleves
őstag
válasz
mcsabee #3252 üzenetére
Na, ez eleg f*sza! Ha szedszossze meg ra lifeot akar pvpre is mehet! Hol/kikkel szoktal brezni?
Atm az enyem is 96os, 12k dmg, ~2,4k life sajat boval (ami egy irgalmas kialtast nem er). Skillezes hasonlo itt is csak en cold armor helyett infernora raktam egy pontot 96on
meglepve egy kicsit a haverokat br kozben
Cuccokat most hirtelen nem is tudnam felsorolni... nem is lattam mar ezer eve a karit, most meg telepiteni sem tudom erre a gepre, mert ezen meg sztem a dio is akadna
-
Hurkaleves
őstag
válasz
mcsabee #3250 üzenetére
Jo hat a durres-t csak ugy irtam, de pl ott van gloom vagy smoke (megdurvabb), persze ezek lowok nagyon, de a celnak megfelelnek (ut smiter).
Igazabol haver asszem osszerakta ezt, amit leirtam (vagy legalabbis vmi hasonlot), de azota nem igazan beszeltem vele, mar jo par hete nem is vagyok "aktiv" b.net..Kulonben mit tud a blizz soso-d, eq, skillek? Enyem nem vmi nagydurranas, meg mfeltem is vele ladder elejen^^ De azert eleg jol lehet vele apritani, csak egy infi kene meg a csicskara..
-
Hurkaleves
őstag
válasz
mcsabee #3248 üzenetére
Hat jojo, de pl cohbol mi az, ami kell: res meg str, res-t tudsz szedni duressbol vagy vmi light rwbol, str meg hat.. ha meger annyit az a 20.. akkor ok.
Masik meg skillek: conv max es ezt hasznalod primary aura-kent - nagyobb lesz a lvlje mint mefi aurajanak es mindjart nincs -10000 all rez ;P
Aztan smitetot tok folosleges maxolni, nem azzal olsz, hanem cb-vel, defiancet is folos szvsz, block legyen meg lifetap, annyi. En inkabb maxolnam a resist aurakat es akkor kapsz finom 90+ resisteket. Fana se fontos, tok mind1, hogy 40 vagy 60 sec alatt olod le oket, nem?
Cb legyen jo sok es kesz is.
Btw, kie aza baba, meg az is lehet, h ismerem
-
Hurkaleves
őstag
válasz
mcsabee #3246 üzenetére
Nem rossz!
Viszont a coh meg a zaka sztem penz kidobas, sokkal olcsobban is meglehet uszni (skillek tok foloslegesek). A tobbi cucc mondjuk jo.
Meg a skillezest elarulhatnad
mert nem reg hallottam egy eleg jo skillezest, szinte pgmekbol ossze lehet rakni es nem hal az biztos^^
-
Hurkaleves
őstag
válasz
Robert1987 #3235 üzenetére
Így van, ezek a keyek: Key of Terror (countess), Key of Hate (summoner), Key of Destruction (niha). Ha három különbözőt összegyúrsz (act5-ben), akkor megnyílik egy piros portal vagy uverdurihoz vagy lilith-hez vagy uberizu-hoz (ajánlatos egy gameben nyitni öket, hogy nehogy ugyanaz nyíljon meg kétszer). Mind a három boss dob egy servet (Diablo's Horn (dropped by Lillith; Mephisto's Brain (dropped by Uber Izual); Baal's Eye (dropped by Uber Duriel)). Aztán ezekből a servekből tudod megnyitni ubertristram-ot, ahol van ubermefi, uberdio és uberbaal.
na, ha ezeket megölöd, akkor dobnak egy úgynevezett torchot, ami jo dolog
Muton: gl!
-
Hurkaleves
őstag
-
Hurkaleves
őstag
válasz
mcsabee #3222 üzenetére
Persze, h jobb a classic rush, de nem hinném, hogy van olyan ismerőse, aki tudná húzni classicban (főleg hellen
), ezért nem is írtam. És, ami ut-t illeti: jaja, 92ig "jól" jön az xp, de sztem megunná az életét addigra + anni nélkül necces (így, ahogy mondod).
Baalq-kat meg meglehet hagyni cl rush nékül is
-
Hurkaleves
őstag
Azért.. ahhoz az egy perchez kell mh vagy autotele is
Amíg megkeresed a lejáratokat az nem 1 perc..
Különben nem értem miért mondogatjátok ezt a norm-dolgot... normalon egy konzerv-nyitóval is el lehet boldogulni.. hellen indul a buli
Meg amúgy is.. zeal-lel húzod a sosotSoso-nak helyén van a dmg-e már kis lvlen is, csak manaról kell gondoskodni.
-
Hurkaleves
őstag
Oké.
Különben 700fg-ből már lehet viszonylag erős soso-t vagy smiter csinálni, bár attól is függ, h mire kell (ut, pvp, stb...)
Amúgy meg, ha venni akarsz fg-t, akkor sztem tudok egy olcsóbb megoldást (ez ugye 25$ azaz durván ~4k huf -> 700fg-ért), egy haver árul fg-t ft-ért, full megbízható a tag, személyesen is ismerem. Sztem úgy működne a dolog, hogy utalsz bankkártyára, aztán amint neki megjött a pénz, már kapod is jsp-n az fgt.
Ha érdekel írj privit, meg az b.net accodat is megadhatod
-
Hurkaleves
őstag
Ja, mint már említettem ezt hívják úgy, hogy rush (grush), csak a szükséges questeket csinálják meg, hogy menjen a továbbhaladás egy nagyobb kari segítségével, aki mellesleg nem baj, ha tud telezni, hogy haladjon a dolog. Így kb, ha ügyes az ember, akkor bő 1óra alatt meg van hellen act5ben a kari, ha nagyon ügyes, akkor fél óra kb
Aztán ut-ben (ubertristram) vagy hell cs (chaos sanctuary) runokban fel húzod a karid lvl60-ra - ut-ben mehet tovább is olyan 85ig - aztán mehet hellen a br olyan 90ig. Ez meglehet lazán egy nap alatt (
) és így már lesz egy pár skill pontod, tudod majd maxolni a dolgokat.
Különben jól mondta mcsabee, nekem is blizz soso-m van
elején mf-elgettem vele és tényleg low cuccokban is simán öltem mefit, andyt.
Majd amúgy írj priviben, aztán tudok adni 1-2 cuccot, ha gondolod
-
Hurkaleves
őstag
Warmth-ra 1nél többet ne rakj, majd +skillekből (cuccok) jön még rá (több pont az pazarlás, van annak jobb helye is). Hybrid-et lehet csinálni, bár akkor nem lightot kellett volna kezdeni, hanem fire/cold. Az elején lehet, h elég lesz, de később kevés/gyenge lesz a kari.
Sztem simán csak light legyen, úgy se lesz sok immun: andyt, mefit, countesst, summonert tudod runolni, traviban sajna lesz immun, de az amúgy is hard hellen. Br-ben meg lesz más, aki leölni az immunokat
Szal én még mindig azt mondom: light max (ez lesz a prime skill, mert a chain szarul sebez) + többi synergy max + mastery, ezen kívül egy pont tele-re + warmth-ra. (cold armorok nem kellenek, csak, ha lesz + fölös skilled 90+ lvlen.
)
(#3210): ezt hívják "rush-nak"
bár gondolom nem volt eni a palan, szal annyira nem lehetett gyors
-
Hurkaleves
őstag
Zeal pala-t én nem erőltettem soha, pvp-re (főleg) meg pvm-re sem vmi erős
Light soso az már aranyosabb:
- lightningot kell neki maxolni + a synergy-ket (chain, bolt, nova) + lightning mastery. Ha energy shield-esre akarod, akkor még arra pakolhatsz, de sztem maradj a life soso-nál.
- meg ugye értelemszerűen tele-re + warmth-ra 1-1 pont (hogy legyen egy kis mana reg)
- thunder-t felejtsd el szvsz.Szóval dmg kell mint állat, igazából hellen már el kell egy infy is, mert a lightning dmg az elég random.
Cuccolni úgy tudsz, h megkérsz vkit, aki bemegy melléd a szobába aztán kihajigálod a cuccot, exit, majd bemész azzal, ahova akarod rakni őket, ennyi. Csak vigyázz(!) mert szoktak így lopni is... lehetőleg havert keress fel.
Ja, amúgy palanal: max block (75%) meg max all rez legyen meg, ez fontos.
Én meg egyre jobban csúszok hátra a ladderen...
-
Hurkaleves
őstag
Hehe, azok a haverok, akiket említettem, velük mind a b.neten ismerkedtem össze - közülük eggyel találkoztam rl-ben - szóval nem azzal van a baj, csak én 4éve kezdtem b.net (azaz 2004-ben) és a régi arcok már szinte mind leléptek, az újak meg... hát..khmm.. ha most kezdeném, akkor ok, de így..
Ja, és természetesen 1-2 havernál a bizalom is 100%-os (volt), tudtuk egymás acc-jának jelszavát, stb..
-
Hurkaleves
őstag
Wow! Micsoda topic!
Nem is tudtam - bár gondolhattam volna - hogy egy ilyen "őskövületnek" is van topicja
Néha még én is felmegyek csapatni egy kicsit, most reset után nem sokkal csináltam is egy új karit, de már megúntam egy cseppet + haverok is leléptek..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Nintendo Switch 2
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest