Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 - alap
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Sajnos vannak olyan szörny kombinációk bizonyos pályákon, ahol a 0 hp ital ivás nem megoldható még egyjátékos gamaában sem, nemhogy Players X -el.
Egy Hell Baal run-t megnéznék Barbi hogy oldja meg egyedül players 5-ben. Szvsz még players 1 -ben is problémás. Nekem legalábbis az. Igaz WarCry és Taunt használatát be kellene gyakorolni, úgy azért nagyobb az esély a túlélésre. Sajnos nem vagyok járatos barbokban, de olyan pozitívan beszélsz a barbárról, hogy kedvem támadt kipróbálni.
Egy gyors leírást dobhatnál erről a Conc-os barbról. Kiindulásnak jól jönne ill. milyen taktikával érdemes nekifogni a monsztáknak.
Gondolom Arreat, SS, Highlord, Marrowalk, Dracul, Verdu, Raven gyűrű(k) nem lenne rossz kialakítás, páncélban meg szerintem Forti ami szóbajöhet ill előtte esetleg stone. fegyó meg hát GF az ideális, de azt nem egyszerű levadászni. Esetleg Doombringer vagy ami még szóba jöhet, egy 2-es HeavensLight 2 Shaellel megspékelve. Bár Grief se lenne rossz.
Statokra van elképzelésem: Erő ami éppen elégséges, Dex meglegyen a megfelelő AR, többi mehet Vitára.
A 30-40 szinteket meg csak átvészelem valahogy normbaal runokkal

Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest