- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
mcsabee #3899 üzenetére
Közben megoldottam egy felesleges xp reinstall, dx install után.
A 4670 gyári beállitásokkal az újjab játékokat viszi szó nélkül. Cod2-4-waw. A régieknél dio, mtw gebasz volt (nem volt kép).
Aztán a cc-ben elkezdtem matatni ezt azt engedélyezni. Láss csodát a dxdiagban minden lefutott dio meg hasit.
Gondolom ez a régi dx-k miatt lehet. Dio ugye 7-s az mtw meg 8.1 vagy korai 9-s. -
Gyuri27
félisten
Nos uraim probléma a következő. Reinstal miatt újra raktam a diablót. Most viszont inditáskor nem adja be az intrót. Valakinek van erre ötlete, megoldása?
-
Gyuri27
félisten
válasz
bolcsodal #3518 üzenetére
Amikor én kezdtem akkor nem igazán volt segitség sajna. Az átkokra most raktam 1-1 pontot. Amire nem kellett volna annyi az a csonti mastery, nem kellett volna annyi csonti se. A mage-t szeretem. A spiritet nem nagyon szeretem a dárdát igen és a poison novát is. Ez már így marad. Hell act3-n vagyok. Majd neki rugaszkodok a kölökkel és végig toljuk.
Miért lennék multira gyenge? Vannak ott izom állatok. Én meg ráérek a háttérben egerészni. Ezért is választottam a necrot. Így hogy eltoltam max 20 spell pontot veszitettem. De nem sajnálom -
Gyuri27
félisten
phtrade pass: cserebere normal
-
Gyuri27
félisten
PHtrade pass: barátom neve bolcsodal
-
Gyuri27
félisten
válasz
mcsabee #3465 üzenetére
Ebből nem sokat értettem. Egy biztos nem véletlenül lett az a druida 80-s.
Meg akárcsak a necronál tartani kell némi távolságot és ennyi az egész. Legalábbis nekünk nem szokott gondot okozni. Csak nem győzi az ember a fejét kapkodni medve, gólem, nyilasok, revivek, bone mage, spirit, gyík. Szóval csak hátulról kell az észt osztani, a druidnak meg kell egy jó nyilpuska, hogy ne unatkozzon.bolcsodal: mi még egy időpontot (szombatra vagy vasárnapra megbeszélünk, és mindnki hozza amilye van)
-
Gyuri27
félisten
válasz
bolcsodal #3458 üzenetére
Az a baj vele, hogy megbontja a Trang-Oul's Avatar-t [link]. Wand és csizma jöhet más nem nagyon.
Amulett és gyürű talán.
Az act 1 nem számít, a lényeg a hell. A többin meg átszaladunk
Jól mondod sok kacat. 82-re már nehéz cuccot rakni. Egy runa kéne ami a resisteket növeli azt Larzulnál belelehetne rakatni és ennyi. -
-
Gyuri27
félisten
Azt tudtátok (ha igen bocsi) a patch után megy a game lemeznélkül?
-
Gyuri27
félisten
válasz
Kokkantas #2508 üzenetére
Ja én meg ott tartok, hogy kettő kéne mert felnőtt a kölök (13) és nemsoká ketten toljuk.
A battlanet meg sz@r. Az összes moddolt, csalós hülyegyerek fent van.
Csak egy példa 20lvl amazonnal simán hazadobott a srác 50-60-s karaktereket.
Úgyhogy köszönöm nem kérek belőle. Nem mondom, ha egy jó csapat összejönne nem játszanék, de így köszönöm nem. -
Gyuri27
félisten
Él itt még valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- EAFC 25
- Horgász topik
- Nintendo Switch 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- World of Tanks - MMO
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- GIGABYTE GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X AORUS Eladó!
- Precision 3561 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H T600 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- 2023 Apple iMac 24 Blue! 16GB / M3 CPU / 512GB SSD!
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia!
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged