- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcsabee
senior tag
Hihi, en Aldur druval dueleztem, meglepo mennyire lenezik az emberek, es meglepo milyen konnyen hullnak is el !
Pedig meni frw charm-mal siman elfutsz barmi elol (jo persze kis tulzassal), aztan meg 2 nado es kicsongettek :-). Pub duelben meg a Trang psn nec lehet gyilkos ^^.
Btw ik hammer dest kulcsozni igencsak hibatlan kari. Mondjuk ettol fuggetlenul, valami light sebzos kari meg infy es barkinek kicsongettek barhol ^^.
-
bolcsodal
addikt
Druid cuccokból említésre méltó, csak kettő van:
Az asszonynak egy lvl76-os Sorcerer (kimaxolt Frozen Orb, Ice Bolt, Cold Masterity + az apró), nekem egy lvl74 Zealot (Paladin kimaxolt Fanaticism, Zeal, Sacrifice + lvl17 Holy Shield).
Nekem egész vállalható kardot sikerült összekaparni: Headstriker
Így egész korrekt "ütőgép" lett belőle. Viszont sokat elmond, hogy Angelic vértben, és Hsaru's cipő+öv virít rajta...mondjuk ezek egész jó támadókat/védőket adnak/lvl.
A Headstriker-be bele van tolva egy Shael (+20 Attack speed, és Sander kesztyű, ami szintén +20 attack speed-et ad) így elég gyorsan üt, hogy életben maradjon a mana/life leech (Vampire's Gaze) miatt, ha körbeveszik..
De sajnos Hell-ben kevés mindez...
-
bolcsodal
addikt
Naja a PK-kkal nem kell törődni. Én amint valaki ellenségnek jelöl ki kilépek a pályáról. Leginkább a feleségemmel szoktunk jelszóval védett pályákon gyilkolászni.
Ha a BNet-en akarsz játszani érdemes néhány alapszabályt betartani. Én csak Ladder karaktert indítottam eddig. Vannak rúnaszavak, amik csak ott működnek. Open BNet-en annyi a csaló, hogy Dunát lehet velük rekeszteni.
Ha már játszol, akkor csak ismerőssel..vagy faterral privát pályákon. Elképesztően sok a mocskos gané a BNeten...
Rúnaszavakhoz ezt a honlapot ajánlom:[link]
Ha lesz kedvetek játszahtnák együtt alkalomadtán!
A Trang szetet én is akartam nagyon...de a pajzs híján nem sikerült összeszedni, és utána már nem sok időm volt játszani (a kislányom révén...)
!
-
bolcsodal
addikt
Egy szinten túl a set item-ek sem érnek semmit! Csak a HR-ekből kirakott überdurva rúnaszavas cuccok érnek valamit a vége felé.
Volt nekem már full Tal Rasha sorci-m, Full IK barbár, de egyik sem ért a nyomukba ezeknek a táposcsirke überkariknak lvl 90 felett.
Egyébként szép druid? Mit tud? Ütős farkas, vagy hurricane-es windmaster?
-
7
addikt
Nem, nem mindegy. Mondhatnék rá sok példát, hogy miért nem, de íme az egyik legmarkánsabb: karakterfejlesztés szempontjából sem mindegy.\
Amennyiben multizol (optimális esetben B.neten), úgy szinte mindig van valaki, aki a karaktered bizonyos szintű hiányosságait kompenzálja, így jobban jársz a specializálódással. Single-ben viszont többé-kevésbé jó all-around karaktereket érdemes gyártani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest