- Mobil flották
- Yettel topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcsabee
senior tag
Ele Druid:
ELEMENTAL SKILLEK:
------------------
Arctic Blast: 1
Cyclone Armor: 20
Twister: 20
Tornado: 20
Hurricane: 20SHAPE SHIFTING SKILLEK:
-----------------------
Nem használunk innen semmitSUMMONING SKILLEK:
-----------------
Oak Sage: 20
Raven: 1
Summon Spirit Wolf: 1
Summon Dire Wolf: 1
Summon Grizzly: 1Fejere egy Shako mehet, vagy ha sok love van, akkor egy 5 tornado druid pelt life + 2 sock :-).
Amu legyen egy 2 skilles druid amu, vagy mara.
Fegyver mondjuk Spirit kard, de a legjobb valasztas a hoto.
Armor viper, vagy ha van love, akkor enigma ofc.
Pajzs spirit termeszetesen, vagy stormshield, hogyha max block druid.
Kesztyu Trang set darabja.
Gyuru egy soj vagy bk3, melle egy dwarf
Ov arach, no apellata.
Cipo pedig sandstorm.Ezek melle ofc egy torch, egy anni es skillerek (nem olyan dragak mar).
Erdemes ugy cuccolni, hogy 99 fcr es 99 fhr meglegyen neki :-).
FCR: Spirit sword es pajzs minimum 50 fcr, viper ha jol emlekszem 30, kesztyu 20, 10 fcr ring es arach pedig 30, ez mar 140 fcr, szal boven megvan :-).
FHR: Hirtelen nem vagom most, hogy van-e fhr a spirit kardon, de ha van, akkor a 99 fhr is emgvan a ket spirittel, ha nincs akkor pajzs 55 fhr, 20 fhr sandy, ez mar 75 ugye, ehhez kell meg 24 charmokbol, amit 2 db 12 fhr gc-vel konnyen potolhatsz :-).
Ha nincs soj meg bk tegyel ra egy ravent, igy kapsz gozu cannot be frozent, dwarfrol meg lifeot es fire absot. A tobbi cucc megszerzese nem jelenthet gondot szerintem. Druid torch mar filleres dolog (es tenyleg), annit ha tudsz venni tudsz, ha nem akkor nem.
-
bolcsodal
addikt
Alapvetően háromféle van. Elementál, és summoner és ütős vérfarkas. Én egyszer elementált próbáltam (Stormlord). Ott a forgószeleket kell kimaxolni és a Hurricane-t. A maradék skillpontot, pedig Oak sage-re, hogy legyen HP.
A Tornado-nak előnye, hogy physical dmg-et okoz (amplify dmg-el kombinálva nagyon állat a 3-4 ezres sebzés). Hátránya, hogy baromi nehéz irányítani.
Summoner-el még nincs tapasztalatom sajnos. A vérfarkasos érdekes lehet megfelelő fegyverekkel...
Egyszer számoltam ki, hogy Rabies-re gyúrva símán összejön 15K méregsebzés...
Én akarakter megtervezésésnél ezt a Skill caclulator-t szoktam használni:
-
bolcsodal
addikt
Mert annak van is értelme. Amikor egy nyamvadt Fallen-nek kb 2000 Hp-ja van, akkor jó dolog, ha van mivel lesebezni. Sőt az igazán durva Az Amplify Damage+Corpse Explosion. Ilyenkor az átlag ellenfél Hp-jának másfélszeresét sebzi egy-egy robbantás (50% Fire 50% Physical Damage).
Summonerrel elvagy Hell Act4-ig kb. Ott a Doom Knightok Iron Maiden átka szépen kinyírja az összes csontit, max a Revive működik a Chaos Sanctuary-ben az meg durván unalmas és lassú...
Van amikor szépen felgyűlnek az ellenfelek és a 15 csonti, meg néhány mágus + a 20 Revive-olt ellen legalább ugyanannyi szörnnyel kapja magát telibe...na olyankor eltelik 4-5perc amig ki tudnak nyírni valakit az embereid, amit aztán lehet robbantani...
-
palcika11
csendes tag
Na, végre nethez jutottam. A költözésből kifolyólag nem nagyon tudtam diablozni, de nem csak ez hátráltat. Én is kipróbáltam a maphacket egy este, másnap már nem is tudtam belépni a bnetre. Baj van baj, mondaná Lukács László. Az accomat lezárták. Írtam a blizzardnak hogy mi van ilyenkor, elég készségesen válaszoltak is, azt írták hogy mivel első alkalommal történt ilyen, csak egy hónapra vonják meg a hozzáférést, és a karik is megmaradnak. Kicsit megnyugodtam, de azért hiányzik a játék.
Gyerekek, ne drogozzatok... -
bolcsodal
addikt
Hát..kisebb megszakításokkal...8-tól fél kilencig, aztán félt tizenegytől megint éjfélig...voltam fent. Sajna a PH! csati üres volt végig. Namajd....
Egyébként nálunk is egyszerre jönnek a hátsó őrlők, kissé strapás lett a gyerekhez éjelente 3-4x felkelni, főleg hogy én hiába próbálom visszaringatni, anya kell neki.A sírni hagyással meg nem értünk egyet.
-
bolcsodal
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- EKWB DDC 3.1
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- Szép Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6" -45% Bivaly i7-1165G7 16/512G FHD IPS Iris Xe
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest